من فعلا کتاب زیست دو را گیر نیاوردم حالا نمیشه یک کتاب که نوشته هایش مثل خود کتاب زیست دو باشد به من معرفی کنید
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
میشه یکی جواب سوال منو بده ممنون میشم
من فعلا کتاب زیست دو را گیر نیاوردم حالا نمیشه یک کتاب که نوشته هایش مثل خود کتاب زیست دو باشد به من معرفی کنید
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
میشه یکی جواب سوال منو بده ممنون میشم
این سایت رو ببین ( زیست شناسی تبریز )
این کتاب خط به خط و ادغام شده ، مفهومی و ترکیبی توضیح داده شده البته جزوه دکتر عمارلو رو گیر بیاری بهتره چون اومده خط به خط کتاب رو پیش برده و هر جایی که لازم بوده نکته گفته اما این کتاب تیتر بندی کرده و مطالب خط به خط را که مربوط به مبحث خاصی است را براتون راحت در تیتر گنجونده .
من خودم رشتم ریاضیه ولی تجربی کنکور میدم.تو این مدتم واقعا درسنامه های خیلی سبز به دردم خورد.البته کتاب پیش2 و از فصل 4کتاب زیست2 رو خودم خوندم.واقعا ارادشو داشته باشی میتونی بدون دی وی دی و دبیر بخونی!!
جزوه های عمار لو هم در واقع همون کتابای همایش نشر دریافت هستن اما به دردت نمیخوره چون ترکیبی کار کردن و پس از خوندن کامل تمامی کتب زیست باید اونو بخونی.
پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی
خیلی ممنون فقط اگر میشه یکی یک برنامه ریزی خوب برای خوندن درس زیست از روی این دو کتاب یعنی خیلی سبز و الگو بده ممنون میشم چون خودم زیاد بلد نیستم برنامه ریزی کنم در ضمن دوست دارم زیست رو در این سه ماه فول فول بشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)