نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
ممد میگم دمت گرم ادم چنین تاپیکی میبینه کیف میکنه ... راستی از حال و هوای تهران پرسیدیم نری گم بشی . جواب ندی![]()
و خدایی که در این نزدیکی ...
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
...
وایرتبه ۱۴به دانشگاه آزاد فکرمی کرده بعدمابه پزشکی آزادزاهدان فک می کنیم پرستاری آزادزابلم نمیاریم
![]()
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺
این چی بود من دیدم
فک کنم باید برعکس فکر کنید بچه ها بچسبید به آزاد زاهدان و بندر عباس روزانه تهران قبول بشید
پس رازش اینه آهااا
فیلم TENET نولان هم بر مبنای همین نظریه است فک کنم![]()
وای ددم این چی بود من دیدم!! چه خفن!!
آقا از این قبولیا قسمت همه... الهی تلاشای هممون یه نتیجه تپل اینچنینی بده، خیلی این تاپیک جالب بود برام![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)