نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
ممد میگم دمت گرم ادم چنین تاپیکی میبینه کیف میکنه ... راستی از حال و هوای تهران پرسیدیم نری گم بشی . جواب ندی
و خدایی که در این نزدیکی ...
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
...
وای رتبه ۱۴به دانشگاه آزاد فکرمی کرده بعدمابه پزشکی آزادزاهدان فک می کنیم پرستاری آزادزابلم نمیاریم
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
🌺یا رادَّ ما قَد فَات🌺
این چی بود من دیدم
فک کنم باید برعکس فکر کنید بچه ها بچسبید به آزاد زاهدان و بندر عباس روزانه تهران قبول بشید
پس رازش اینه آهااا
فیلم TENET نولان هم بر مبنای همین نظریه است فک کنم
وای ددم این چی بود من دیدم!! چه خفن!!
آقا از این قبولیا قسمت همه... الهی تلاشای هممون یه نتیجه تپل اینچنینی بده، خیلی این تاپیک جالب بود برام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)