خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

خدای خوب من ، ســـــــــپاس

تمرین آرامش و سپاسگزاری هرشب تا کنکور
      سلاااااااااااامـی به گرمای داغی کنکور و تابستون . حال احوالتووون؟ شرمنده من شدیدا درگیر امتحانا و کارام هستم نرسیدم زیاد به وب برسم . امروز با یه پیشنهاد ویژژژژژژژژه واسه کنکوریهای 93 اومدم. این پیشنهاد برگرفته از قسمتی از متن مجله راز هست که با یه کم تغییر تبدیلش کردم به یه تمرین عاااااالی واسه کنکوریهای عزیز . دوستان در صورتی این تمرین موثر خواهد بود که از ته دلتون واقعا بخواین ارامش و انرژی بگیرید خب میریم سراغ پیشنهادمون: هرشب راس ساعت 22 فقط 5 دقیقه برای سپاس از خدای بزرگ و آرامش خودتون وقت بذارید. هرشب 5 دقیقه فقط ** یه جای اروم رو انتخاب کنید . گوشه اتاقتون . ترجیحا روی صندلی یه مکان آروم و تاریک بشینید . چند لحظه چشماتون رو ببنید چندتا دم عمیـــــــــــــــق بعد آرووووووم اروم نفستون رو رها کنید . تمام عضلاتتون رو از حالت انقباض خارج کنید . حالا قراره چند کلمه ای رو با خدای خود و سپس با درون خودتون زمزمه کنید . با تمرکز کامل و اروم و با طمأنینه تکرار کنید :
      خدای من ، تو را ســـــــــپاس
      خدای من ، آرامشم ســـــــــپاس
      خدای من ، سلامتی ام را ســـــــــپاس
      به لطف تو ارزشمندم
      به لطف تو خودم را دوست دارم
      به لطف تو برای همه طلب خیر میکنم
      به لطف تو برای هدفم می جنگم و به آن میرسم
      خدای خوب من ، ســـــــــپاس

حالا یک دقیقه سکوت کنید . تصور کنید امروز اول مهر 93 است . با یک ظاهر شیک و دانشجویی روبروی دانشکده دانشگاه هدفتون ایستادید . وای چه حس فوق العاده ی . تصور کنید وارد دانشکده می شوید از یکی دوستان ادرس کلاستون رو میپرسید! کلاس 25 طبقه دوم انتهای راهرو بعد از پله ها ... کم کم وارد کلاستون میشید .. روی صندلی میشینید ... وای صندلی ای که خیلی وقت بود ارزویش را داشتید ... چه حس فوق العاده و بی نظیری ... تا میتوانید بهترین ها را تصور کنید با تمام جزئیات
      - خیالتون راحت باشه که کسی شما را نمی بیند . کسی شما را به خیال بافی و توهم متهم نخواهد کرد
      ** خدا که باشد ؛هر معجزه ای ممکن می گردد **
      - برنامه امشب تموم شد به همین زیبایی. تا فرداشب ساعت 22 / اللهم صل علی محمد و آل محمد
      - بچه ها این روزها مهمتر از هرچیز ارامش فکریتونه . و جز یاد خدا چیزی ارامش بخش دلها نیست/

میلاد منجی عالم بشریت، حضرت امام زمان (عج) مباررررررررررک ... شب عیدی دعا یادتون نره! منم دعا میکنم 15 مرداد 93 امام زمان (عج) یه عیدی تووووووپ به دوست دارا و عاشقاش بده ... ان شاءالله

... منتظر جملات زیباتون هستم...
      به علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودن
      خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چه تصوور خوبی و جالبی ، ولی من بیشتر اون رُ یک روش گول زننده میبینم ، من که 94 کنکور دارم ، اونقدر ناامیدم که نگو و نپرس (!) مثلاً امروز میخواستم مثلثات بخونم ، از آبی قلمچ شروع کردم ، از هر 20 تا تست دوتاش رُ حل میکردم اون 18 تا رُ هم مطمئن بودم که هیچوقت نمیتونم حلشون کنم....رفتم سراغ فیزیک ، همین آش و همین کاسه ، اونقدر ناامیدم که آرزو میکنم هیچوقت به دنیا نیومده بودم....
      واسه سوم (که ریاضی هستم) درست نخوندم و همش درگیر چیز هایی مثل فلسفه و فیزیک مدرن بودم ، چون علاقه ی ِوحشتناکی به الکترونیک دارم و دوست دارم برق قبول شم ... الان که میبینم ، میفهمم که راه رُ کج رفتم ، و هیچوقت نمیتونم تو رشته خودم رتبه ای بیارم که بتونم برق بخونم و بعد از اون برم الکترونیک .... به این میگن بدبختی که هیچوقت با دعا و عکس به خوشبختی تبدیل نمیشه
      ویرایش توسط Khodkar : 23 خرداد 1393 در ساعت 21:45

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام

عالی پرفکت....

خدا خیرت بده....

و من الله التوفیق....

التماس دعای فرج.....

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خدااااااااااااااااااااایا عاااااااااااااااااااشقتم

خدا که باشد ؛هر معجزه ای ممکن می گردد ،این چیزیه که من بهش رسیدم

پدرم وقتی مرد
      اسمان ابی بود...

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.واقعا عالی بود.یه ارامش خوبی پیدا کردم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن