خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 21 از 22 نخستنخست ... 11202122 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 301 به 315 از 324
    1. Top | #301
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mkhoshzat نمایش پست ها
      فایل پیوست 94189

فایل پیوست 94190

فایل پیوست 94191

من نکته و تست بودم، همایش هم بودم
      تکالیف رو هم تمام و کمال انجام دادم
      مدارکشم گذاشتم که ببینید!
      ضمنا تعهد دبیر پوشش ۱۰۰٪ مطالب بوده در جلسه صفر هم گفته این مطلب رو، اینکه شما تیپ تستتون بیشتره فقط یک حرف ناشیانه و گُنگه
      اینو یه کسی که شاگرد حضوری حیدری بوده و میانگین ترازش 7356 بوده و ریاضی کنکورو حدودا 80 زده با کلیدایی که گذاشتن گفته تو سایت کانون بهم

2. Top | #302
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirsh23 نمایش پست ها
      اینو یه کسی که شاگرد حضوری حیدری بوده و میانگین ترازش 7356 بوده و ریاضی کنکورو حدودا 80 زده با کلیدایی که گذاشتن گفته تو سایت کانون بهم
      مضخرف گفته

3. Top | #303
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      مضخرف گفته
      دوست صمیمیم هستش میشناسمش وگرنه رو هوا نمیگم

4. Top | #304
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست صمیمیم هستش میشناسمش وگرنه رو هوا نمیگم
      بهرحال مشاهده کردی که من با تخیلاتم حرف نمیزنم
      کاملا دیدم و شنیدم و کار کردم
      دور حیدری رو خط بکشید مگر اینکه بخواید خودتونو به سرنوشت بسپارید
      درصد هم ملاک سواد شخص نیست رفیق

5. Top | #305
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بهرحال مشاهده کردی که من با تخیلاتم حرف نمیزنم
      کاملا دیدم و شنیدم و کار کردم
      دور حیدری رو خط بکشید مگر اینکه بخواید خودتونو به سرنوشت بسپارید
      درصد هم ملاک سواد شخص نیست رفیق
      تراز هم نیست ؟ داداش نظرتو بگو بذار بقیه هم نظرشونو بگن تا تهش به این نرسه که چرت میگی فلانی اشتباه میگه

6. Top | #306
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کسی که ترازش 7400 باشه و ریاضی این کنکورور بزنه حدودا 80 درصد، آریان حیدری بود و نبودش، براش هیچ فرقی نمیکنه. تمام سوالات حسابان این آزمونو بجز یک سوال نیمه عمر مربوط به لگاریتم من تراز 6200 بلد بودم جواب بدم و 15 تارم جواب درست دادم که درس این استاده هیچ کدوم ازکلاساشم نرفتم. دیگه 18 تا سوال حسابان که بیشتر نبود پس درصد بالای رفیقت که امیدوارم درست هم بوده باشه، هیچ ربطی نداره به آقای حیدری. خودش زحمت کشیده نتیجشم گرفته سر جلسه.

7. Top | #307
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahy.dr80 نمایش پست ها
      کسی که ترازش 7400 باشه و ریاضی این کنکورور بزنه حدودا 80 درصد، آریان حیدری بود و نبودش، براش هیچ فرقی نمیکنه. تمام سوالات حسابان این آزمونو بجز یک سوال نیمه عمر مربوط به لگاریتم من تراز 6200 بلد بودم جواب بدم و 15 تارم جواب درست دادم که درس این استاده هیچ کدوم ازکلاساشم نرفتم. دیگه 18 تا سوال حسابان که بیشتر نبود پس درصد بالای رفیقت که امیدوارم درست هم بوده باشه، هیچ ربطی نداره به آقای حیدری. خودش زحمت کشیده نتیجشم گرفته سر جلسه.
      دقیقا ایشون مطالب تشریحی رو یاد گرفتن از ایشونم استفاده کردن و میگفتن توی مشتق هیچکدومو با روش حیدری نرفتم و حتی تو کلاسش از شاگردای وفادارشم بیشتر میزدم. حرف من و همه همینه من نیومدم بگم فقط حیدری و لا غیر

8. Top | #308
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahy.dr80 نمایش پست ها
      کارنامه که اومد معلوم میشه ۸۰ زده یا نه
      من خوشحالم که حسابانم با محمد مهربان و ثابتی بنا شد
      وگرنه حیدری ۲ ریال نمی ارزید
      من اگه حیدری رو رفتم اول برا کنجکاوی بود دوم برا این بود که خواستم قضاوتی کنم بر اساس تخیلات و نظر بقیه نباشه

9. Top | #309
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بدی اینجاس یه سری دوستان خیلی گیر میدن به اینو و اون قبل اینکه بفهمن طرف چی میگه و یک طرفه میگن اریان آشغاله و کل ریاضی منو به باد داد درحالی که اینطوری نیست و اگه دو ثانیه بیشتر به چشمشون اذیت میدادن میدین که من گفتم حتی از کلاسش انصراف دادم
      ویرایش توسط Amirsh23 : 07 شهریور 1399 در ساعت 16:06

10. Top | #310
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      اقا من گیج شدم با اریان بریم یا نریم کلاسشو ثبت نام کردم ولی باز دیدم این انجمن منطقی نظر میدن اصلا نمیتونم به استوری اریان اعتماد کنم لطفا راهنماییم کنید این یه سالو میخوام با یه دبیر برم جلو بین ملاک و اریان موندم یه سری میگن اریان به درد نخورد روششاش یه سریا میگن من باهاش تونستم تستارو بزنم کمکم کنید هنو اریان کتاب هم معرفی نکرده موندم

11. Top | #311
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi7070 نمایش پست ها
      اقا من گیج شدم با اریان بریم یا نریم کلاسشو ثبت نام کردم ولی باز دیدم این انجمن منطقی نظر میدن اصلا نمیتونم به استوری اریان اعتماد کنم لطفا راهنماییم کنید این یه سالو میخوام با یه دبیر برم جلو بین ملاک و اریان موندم یه سری میگن اریان به درد نخورد روششاش یه سریا میگن من باهاش تونستم تستارو بزنم کمکم کنید هنو اریان کتاب هم معرفی نکرده موندم
      اینکه میگم یک طرفه حررف نزنین و با سند و مدرک بحرفین نتیجش اینه

12. Top | #312
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      اینکه میگم یک طرفه حررف نزنین و با سند و مدرک بحرفین نتیجش اینه
      تو بهم بگو چیگار کنم؟

13. Top | #313
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      تو بهم بگو چیگار کنم؟
      کلاسشو کلا ثبتنام کردی؟

14. Top | #314
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      کلاسشو کلا ثبتنام کردی؟
      قسطی اره

15. Top | #315
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      قسطی اره
      سطحت چجوره؟

صفحه 21 از 22 نخستنخست ... 11202122 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

sms، فقط، فیزیک، قلمچی، قبل، كنكور، لان، لطفا، مفید، من، منم، منتظر، مهم، موبایل، مورد، میکنم، میکردین، میتونم، میتونه، میخام، میده، میشه، مانع، مجازی، محدود، مرور، مربوط، مسایل، مطالب، نمونه، چند، چه، چی، چیز، نکنید، چت، ندارم، نسبت، نظر، نظرتون، هفته، همه، های، هایی، هدر، هر، هستم، هستش، وقت، ولی، ویژه، واسه، ورزش، ینی، یه، کلی، کمک، کنیم، کنکور، کنکور93، کنکوری، کنکوریها، کنار، که، کار، کاری، کتاب، کردم، کسانی، گرفتم، پیدا، پس، پست، آموزشی، آخر، آزمون، آزاد، افزایش، الکی، انجمن، انجمن کنکور، انجام، اول، این، اینکه، اینا، اینترنت، اینجا، اگه، اگر، ادغام، از، استفاده، استارت، اشکال، اشتباهات، اصلا، بلوتوث، بچه، به، بودم، بودن، بیخیال، بیشتر، بکنم، بگید، با، باید، بار، باشه؟، باشید، بخوانید، بد، بدین، بدید، بذارید، بر، برنامه، برنامه ریزی، برای، بزارم، بزارید، تمام، تکرار، تا، تایپیک، تاپیک، تاسف، تجربه، تجربیات، تحصیلی، تراز، تست، جواب، جوری، جزوه، حل، حاشیه، حتما، حداقل، حذف، حسابی، خلاصه، خوب، خوبی، خودم، خودتون، خوردن، خیلی، دوستان، دیگه، دانشگاه، دادن، داره، داشته، در، درس، درسی، درست، دست، رفیق، رفع، رقابت، رو، روی، روحیه، روز، روزی، ریزی، رشته، زمان، زیاد، زبان، زدم، زدن، سوال، سوالات، سال، ساز، ساعت، سرنوشت، سراغ، شلوغ، شما، شمام، شدن، شده، شروع، شرایط، عمل

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن