کسی که ترازش 7400 باشه و ریاضی این کنکورور بزنه حدودا 80 درصد، آریان حیدری بود و نبودش، براش هیچ فرقی نمیکنه. تمام سوالات حسابان این آزمونو بجز یک سوال نیمه عمر مربوط به لگاریتم من تراز 6200 بلد بودم جواب بدم و 15 تارم جواب درست دادم که درس این استاده هیچ کدوم ازکلاساشم نرفتم. دیگه 18 تا سوال حسابان که بیشتر نبود پس درصد بالای رفیقت که امیدوارم درست هم بوده باشه، هیچ ربطی نداره به آقای حیدری. خودش زحمت کشیده نتیجشم گرفته سر جلسه.
بدی اینجاس یه سری دوستان خیلی گیر میدن به اینو و اون قبل اینکه بفهمن طرف چی میگه و یک طرفه میگن اریان آشغاله و کل ریاضی منو به باد داد درحالی که اینطوری نیست و اگه دو ثانیه بیشتر به چشمشون اذیت میدادن میدین که من گفتم حتی از کلاسش انصراف دادم
ویرایش توسط Amirsh23 : 07 شهریور 1399 در ساعت 16:06
اقا من گیج شدم با اریان بریم یا نریم کلاسشو ثبت نام کردم ولی باز دیدم این انجمن منطقی نظر میدن اصلا نمیتونم به استوری اریان اعتماد کنم لطفا راهنماییم کنید این یه سالو میخوام با یه دبیر برم جلو بین ملاک و اریان موندم یه سری میگن اریان به درد نخورد روششاش یه سریا میگن من باهاش تونستم تستارو بزنم کمکم کنید هنو اریان کتاب هم معرفی نکرده موندم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)