1.اشتباه من این بود که فک میکردم هرچی بیشتر بخونم بهتره . روزای مدرسه ام پیش اومده بود 10ساعت بخونم . همین باعث شد یکم جلوتر واقعا خسته بشم . هممون این فازو داریم که من میتونم من خسته نمیشم هدف دارم ولی خیلی از بچه ها با شرایط شما با این مشکل رو به رو شدن پس حتما قابل بررسیه! مثل خیلیا اون پسرفت و تنبلی نزدیک کنکورو داشتم ولی خب جمع و جورش کردم ولی بازم خیلی میشد بهتر از این بشه . حسرتش میمونه فقط ..
2.بچه ها اصلا خودتونو از مطالعه دور نکنین
روزی 5ساعت خوندن خیلی آسون تر و پربازده تر از یکی در میون 13ساعت خوندنه . اگه یه هفته نخونین روز 8م واقعا سخته خوندن . حسش میکنین دیر یا زود.
3.برنامه تونو با توجه به تواناییتون بچینین . ندین مشاور واستون برنامه بریزه ، از مشاور فقط مشورت بگیرین واسه برنامه و همیشه ام این جلو چشتون باشه که برنامه تون باید در حد توانتون باشه چون شما باید انجامش بدین نه مشاورتون . برنامه ای که تا حد زیادی انجام نشه بدونین یا برنامه ی مناسبی نیست یا واسه شما مناسب نیست
4.کیفیت و تداوم مطالعه خیلی خیلی مهم تر از کمیتشه
5.برنامه بلند مدت بریزین که مثلا این 1ماه نصف این کتابارو میخونم . اول هر هفته برنامه کوتاه مدتو ریزشو بنویسین و اگه نتونستین برنامه کوتاه مدتو انجام بدین حتما راجع بهش فکر کنین . رد نشین از بقلش ... . یا ساعت مطالعه کمه یا شیوه یا ترتیب دروس یا زمانی از روز که گذاشتین یا دلایل دیگه که باید پیداش کنین . به هر حال عاقلانه درس بخونین که هم اذیت نشین هم به امید خدا بهترین نتیجه رو بگیرین
6.دیگه اینکه تو انتخاب منابع مشورت بگیرین و معمولا 2 ، 3 تا کتاب بیشتر پیشنهاد میشه . یه مبحثی که بلدینو خودتون برید از هر 3 کتاب بخونین ببینین با کدوم ارتباط برقرار میکنین و سطحش مناسبه . شما قراره کتاب بخونین نه پشتیبان یا مشاور یا معلمتون . منبع و درست انتخاب کنین دیگه همونو بخونین فقط . چون این شاخه اون شاخه پریدن خیلی وقتا باعث میشه یه نکته ای که شاید تو هر 3تا منبعتون بوده رو نبینین تو این جا به جاییا یا گیج بشین به خاطر تفاوت تو روشای تدریس .
7.درگیر مسائل حاشیه ای نشین ... . کاشان هرسال حداقل 25 - 20 تا 3رقمی تو ریاضی داره که واسه یه شهر منطقه 2 واقعا خوبه به نظرم . معلمای مام با همین بچه ها یکی بودنو باور کنین حتی 1نفرشونم نه از دی وی دی استفاده کردن نه آن چنان از کلاس کنکورای بیرون نه جزوه های جادویی ( مگه اینکه معلمتون افتضاح باشه یا معلم نداشته باشین و تو بعضی درسا مجبور بشین که آلا رایگان و عالیه !!
8. تو چنتا از بندای دیگه ام گفتم . همیشه در نظر بگیرین که خودتون قراره درس بخونین نه معلم نه پشتیبان نه مشاور . فقط ازشون مشورت بگیرین و برنامه تونو در حد توانتون بچینین . سعیم کنین ماهانه یا هفتگی ساعت مطالعتون زیاد بشه. در توانتونم یعنی ایده آلی که میتونین بهش برسین نه چیزی که مطمئنین همین هفته ام بهش میرسین ! مثلا همه میتونن روزی 4ساعت بخونن ولی شما میتونی روزی 7ساعت مفیدم داشته باشیو اینجا توانتون میشه 6 7 ساعت نه اون 4ساعت
معلم دیفرانسیلمون همیشه این جمله رو میگفت و واقعنم راست میگفت : درستونو بخونین که جای دیگه هیچ خبری نیست . جای دیگه کجاست ؟ هرجا جز اینجا ( کلاس درس ) !
طولانیم شد ولی ارزش خوندن داره . نوشتم چون خیلیا ممکنه آدمای آگاه اطرافشون نباشنو اینارو نگفته باشن بهشون یا مثل من بی توجهی کرده باشن و الان فقط حسرتش میمونه که چرا نباید منتظر رتبه زیر 400 باشم ...
اینا تجربه های شخصی خودم توصیه های کسایی مثل :
استادمحمدی رتبه 1 ریاضی 91 از کاشان
پویا همدانیان 1 زبان و زیر 20 ریاضی 94 از کاشان
امیرحسین قرآنی زیر 200 ریاضی 94 کاشان
و علی عدالتی زیر 50 امسال از کاشانه .gif)
امیدوارم مفید باشه واستون