سلام دوستان عزيز يه سوال تو همين مدت باقي مونده عربي رو ميشه از صفر به چند رسوند؟؟ همينطور ديني رو؟؟؟؟؟
فرستاده شده از HUAWEI U8950-1ِ من با Tapatalk
سلام دوستان عزيز يه سوال تو همين مدت باقي مونده عربي رو ميشه از صفر به چند رسوند؟؟ همينطور ديني رو؟؟؟؟؟
بيست سال بعد، بابت كارهايي كه نكرده اي بيشتر افسوس مي خوري تا بابت كارهايي كه كرده اي. بنابراين، روحيه تسليم پذيري را كنار بگذار، از حاشيه امنيت بيرون بيا، جستجو كن، بگرد، آرزو كن و كشف كن.
مارک تواین
اگه هیچ عربی نخونده باشی میتونی حداقلش 30-35.....
دینی هم همینطور.....ببین گفتم حداقل....بستگی ب خودت داره دیگه
بيست سال بعد، بابت كارهايي كه نكرده اي بيشتر افسوس مي خوري تا بابت كارهايي كه كرده اي. بنابراين، روحيه تسليم پذيري را كنار بگذار، از حاشيه امنيت بيرون بيا، جستجو كن، بگرد، آرزو كن و كشف كن.
مارک تواین
ترجمه(فعلا رو خوب کار کن ....معنیاشونو) فک کنم 9 تاتست میاد ازش...خیلی راحت میتونی 6تاشوبزنی
وتحلیل وصرفی کارکن ک 3تاسوال ازش میاد
اگرم وقت کردی قواعدعربی3 یکی دوتا ازمبحثاشو بخون...هرکدوم ک اسون تره پیشت....مثله مستثنی ...حال
ازهمین حالا شروع کن...وقت ب اندازه کافی داری
داداش عربی اصن معنی کلمهع نمیخواد شما برو قواعد زمان فعل رو یاد بگیر از 6 تا 4 تاش رو میزنی
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
اگه میخوای از پایه شروع کنی کتاب ایاد فیلی هم خوبه
میتونی از اینجا استفاده کنی که قواعد ترجمه گذاشته شده
http://forum.konkur.in/thread11614.html
انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی
دوستاي عزيزم يک دنيا سپاس از شما
مارک تواین
ارش خان من کی گفتم معنی کلمه بخونن ایشون؟
گفتم که فعل ها رو خوب کارکنن یعنی ب معنیاشون و زماناشون توجه کنن....
وگرنه کی تو این مدت باقیمونده وقت کلمه خوندن داره.....والا
راستش من داشتم کلمه ميخوندم اشتباها
مارک تواین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)