سلام دوستان یه نظر خواهی
به نظرتون تابستون چه کار کنیم که بهترین استفاده باشه؟سوم و یکی دو درس از 4
یا دوم و سوم
یا هرسه سال؟؟؟
آزمون کانون هم شرکت کنیم؟
خواهشا همه نظر بدن بخصوص مشاور های انجمن....
سلام دوستان یه نظر خواهی
به نظرتون تابستون چه کار کنیم که بهترین استفاده باشه؟سوم و یکی دو درس از 4
یا دوم و سوم
یا هرسه سال؟؟؟
آزمون کانون هم شرکت کنیم؟
خواهشا همه نظر بدن بخصوص مشاور های انجمن....
آرزویت را برآورده میکند آن خدایی که برای خنداندن گلی آسمان را می گریاند
من هم کنکوری 94 هستم ، دوم و سوم و فیزیک اول رُ تابستون میخونم + کمی از فیزیک سال ِچهارم که دعاگوی ِمن هست +دیفرانسیل
مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان09306469796 محمودی
برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...
پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک
moshaver2026@yahoo.com
برای دوره تابستان دوجور برنامه پیشنهاد میشود/1-خواندن نیمی از پیش دانشگاهی همراه با یکی از پایه ها(دوم یا سوم)برای کسانی که پایه درسی قوی دارن.2-خواندن دوم و وسوم برای کسانی که پایه درسی نسبتا ضعیفی دارن
بچه ها برنامه رویایی خواهشا نریزین که اخر تابستون نادم و پشیمون باشین و بگین ....هعیییییییییییییی تابستونمون از دست رفتاز ما گفتن بودا
خدایا کمکمون کن
یه سوال مهم دارم از کسانیکه تجربه تابستون کنکور رو پشت سر گذاشتن.
برای برنامه تابستون به صورت پایه به پایه (یعنی ابتدا سال دوم و بعدش سال سوم) بهتره یا اینکه مثل برنامه قلمچی همه یکجا؟
آخه بعضی از درسهای سال سوم مربوط به مباحثی از سال سوم هست و من پایه خیلی خوبی ندارم!!!
منم میخوام قلمچی ثبت نام کنم اما برنامش یه جوریه 27 تیر جامع سوم رو گذاشته اخه چجور میشه در عرض 20 روز این همه درسو خوند بعد 27 تیر سوم و نصف پیش رو گذاشته یا بجای پیش دوم .یکم این ازمون 27 تیرش برنامه رو بهم میریزه اخه ادم نمیدونه چی بخونه از کجا بخونه یعنی 20 روزش در غفلت از دست میره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)