سلام
دوستان من دو تا فصل هندسه1 رو برای کنکور میخام بردارم به نظرتون کدوم دو فصل سوالات بیشتری ازش توی کنکور تجربی میاد؟ ممنون که وقت میزارید.
1-استدلال
2-مساحت و قضیه ی فیثاغورس
3-تشابه
4-فضایی
سلام
دوستان من دو تا فصل هندسه1 رو برای کنکور میخام بردارم به نظرتون کدوم دو فصل سوالات بیشتری ازش توی کنکور تجربی میاد؟ ممنون که وقت میزارید.
1-استدلال
2-مساحت و قضیه ی فیثاغورس
3-تشابه
4-فضایی
-تشابه
4-فضایی
رو بردار
<فیثاغورس هم که بلدی دیگه >
سر انجام که باید در خاک رفت / خوش آن کس که پاک آمد و پاک رفت
حجم همش یکسانه!هر فصل یه تست...
نظرمن اینه نکاته همشو بخون!چون هندسه هرسال حداقل 2سوالش ساده هست و حداقل یکیشم سخت و وقت گیر!اگه شانس شما اون مبحثی خوندی رو تست سخت دادن چی میشه؟همه برنامه هات میره رو هوا!!!تازه از رقباتم عقب میوفتی!چون ی تست ساده فصلای دیگه ک نخوندی رو نتوسنتی بزنی!!
واسه همین نکات همشو بخون و بر حسب شانس!2تاشو کامل کار کن(ینی کنار خوندن تستم بزن).البته معمولا فصل 4 رو همه میخونن .چون فصله جالبیه!اون یکی دیگه واقعا حساب کتاب نداره!چون دیگه واقعا میشه از اون سه تای دیگه سوالای خیلی سخت تری نسبت ب فصل 4 طرح کرد.امما ب نظرم مساحت بخون!
چون قضیه تالس و تشابه رو همه بلدیم دیگه!واگه سوال ساده بدن میزنیم و اگه سخت بدن نمیزنیم!دی!
*** خیلیا ب اشتباه هندسه رو فاکتور میگیرن!ک ب نظرم اشتباه محضه!هندسه همیشه حداقل ی سوالش فقط با نکات درسنامه بدون زدن تست حل میشه.و با یکم تست بیشتر حداقل میشه از 4تا2تاشو زد.ینی 8 درصد!ک واقعا کم نیست!چون میانگین ریاضی کشور 10 درصده!!
موفق باشید....
بستگی ب شرایطتت داره.اینکه چقد ریاضی کار کردی و دنبال چ درصدی هستی ...ولی ب کل توصیه میکنم اول اموخته های قبلیتو تثبیت کن .اگه وقت اوردی مطلب جدید بخون...
مطلب ساده تر از هندسه هم هس.اون توضیح من ب دوستمون بود ک میخاس فقط هندسه بخونه!
شما اگه حد و مشتق و کاربرد مشتق و انتگرال و احتمال نخوندی اینا را کار کنی بهتره!ساده ترن...
ولی بازم میگم حداقل 2تا تست هندسه سادست
اگه امار نخوندی اصلا برو امار بخون
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
شیطون
اینکه هیچی نیس!یکی از بچه های ما همایش امار رفته بود
من معلم امارمون پارسال بعد مدتا رفتم سر کلاسش میگف شما دانش اموز همین کلاسی؟؟:yahoo (4):
بقران کین اینا!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)