خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 42
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال در مورد هزینه انصراف از دوره روزانه دانشگاه

سلام.
      من برای شرکت در کنکور ۹۴، قصد دارم از دانشگاه انصراف بدم (ترم ۴).
      از مسئول حسابداری دانشگاه درمورد هزینه انصراف سوال کردم، ایشان گفتند در صورتی که در کنکور ۹۴ در رشته روزانه قبول شوم. نیازی به پرداخت هزینه انصراف نیست. در غیر اینصورت، باید به ازای هر ترم تحصیل مبلغ یک میلیون و هتصد هزار تومان پرداخت کنم.

این گفته، با شرایط درج شده در دفترچه کنکور ۹۳ کاملاً در تضاد هست چراکه طبق فرم صفحه ۴۴ دفترچه، حتماً باید هزینه به اداره همراه با شماره فیش درج شود!

همچنین جالب اینجاست که طبق این دفترچه، با وجود اینکه دانشجو هزینه تحصیلش رو باید کامل پرداخت کند، تعهدات مربوط به دوره روزانه قبلی هم به تعهدات رشته جدید اضافه میشود که این کاملاً غیر منطقی است.

کسی در این مورد اطلاعاتی دارد؟
      کسی تاحالا از دوره روزانه انصراف داده کهه مرا راهنمایی کند؟

با سپاس
      Sent from my RM-914_im_mea3_1023 using Tapatalk

2. Top | #2
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من کمتر از یک ترم دانشگاه رفتم . روزانه هم بودم.. 150000 تومان شد هزینه انصرافم.. خواهرمم روزانه بود .. دو ترم خونده بود 1 میلیون و 900 شد هزینه انصرافش.
      در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .

خدایا شکرت

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط roya.kh71 نمایش پست ها
      من کمتر از یک ترم دانشگاه رفتم . روزانه هم بودم.. 150000 تومان شد هزینه انصرافم.. خواهرمم روزانه بود .. دو ترم خونده بود 1 میلیون و 900 شد هزینه انصرافش.

شما با دانشگاه تسویه کردید یا با وزارت علوم؟

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه روزانه باشی به ازای هر ترم تقریبا یک میلیون باید بدی برا ی.نی مهم نیس کنکور شرکت کنی یا نه.
      اگرم کنکور بدی و یه رشته دیگه قبول بشی در صورتی که مدرک کاردانی یا کارشناسی داشته باشی بعهد خدمت اضافه میشه ولی اگه کامل انصراف داده باشی تعهدی هم نداری.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      اگه روزانه باشی به ازای هر ترم تقریبا یک میلیون باید بدی برا ی.نی مهم نیس کنکور شرکت کنی یا نه.
      اگرم کنکور بدی و یه رشته دیگه قبول بشی در صورتی که مدرک کاردانی یا کارشناسی داشته باشی بعهد خدمت اضافه میشه ولی اگه کامل انصراف داده باشی تعهدی هم نداری.

آخه خیلی خنده داره!
      نوشته در صورتی که به تعهد عمل شده باشه. نیازی به پر کردن فرم واریز هزینه به حساب وزارت علوم نیست!

ولی در غیر اینصورت، هم هزینه باید پرداخت شود هم تعهد قبلی به تعهد جدید اضافه میشود. (صفحه ۴۴ دفترچه ۹۳)

خوب این یعنی اینکه اون تعهده، جایگزین هزینه میشه!
      وقتی هم دوباره روزانه قبول شم، منطقی هست که اگر هزینه قبلی رو نداده باشم، باید تعهد قبلی به رشته جدید اضافه بشه.

ولی وقتی هزینش رو پرداخت کردم واسه چی باید اضافه بشه.

مسئول دانشگاه ما گفت تنها درصورتی ازم هزینه نمیگیرند که در کنکور شرکت کنم و روزانه قبول شوم. ولی اگر نخوام برم دانشگاه یا شبانه و آزاد بروم، برای دریافت مدارکم از دانشگاه، باید هزینه را پرداخت کنم.

6. Top | #6
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad-Za نمایش پست ها
      شما با دانشگاه تسویه کردید یا با وزارت علوم؟
      نامه انصرافمو که فرستادن وزارت علوم از اونجا هزینه انصرافو تعیین کردن. منم مستقیم به حساب وزارت علوم ریختم.
      در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .

خدایا شکرت

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط roya.kh71 نمایش پست ها
      نامه انصرافمو که فرستادن وزارت علوم از اونجا هزینه انصرافو تعیین کردن. منم مستقیم به حساب وزارت علوم ریختم.
      ازتون چقدر هزینه انصراف گرفتن؟چند ترم خونده بودید؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

اگه انصراف کامل داده باشی دیگه تعهدی هم نداری چون مدرکی هم نداری.
      اگه بالای 80 واحد پاس کرده باشی اونوقت اگه خواستی میتونی درخواست مدرک کاردانی بدی در این صورت بازم تعهد خدمت پا برجاست. ولی اگه کاملا انصراف بدی و هزینه رو هم پرداخت کنی فک نمیکنم تعهدی هم داشته باشی.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من امروز باز هم رفتم با دوتا مسئول دیگه صحبت کردم.

مسئول کل آموزش دقیقاً اینا رو گفت:

شما حداکثر تا تاریخ ۲۸ آذر انصراف میدی.

بعد در کنکور شرکت میکنی، اگر روزانه قبول شدی، ما بدون دریافت هیچ هزینه ای مدارکت رو بهت میدیم تا در دانشگاه جدید ثبت نام کنی..

در غیراینصورت، برای رفتن به سربازی، تحصیل در مقطع شبانه یا آزاد، برای این ۴ ترم، باید ۴ میلیون تومان پرداخت کنی تا مدارکت رو تحویلت بدیم.

مسئول دوم هم دقیقاً همین رو گفت.

چیکار کنم دیگه! نمیشه بگم بیاین به زور ازم پول بگیرید که!
      ویرایش توسط Mohammad-Za : 19 خرداد 1393 در ساعت 14:22

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما برای ثبت نام در کنکور به دیپلمتون یا مدرک پیش دانشگاهیتون احتیاج دارین در صورتی هر دو دست دانشگاهه. اینو چیکار باید بکنین؟

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما برای ثبت نام در کنکور به دیپلمتون یا مدرک پیش دانشگاهیتون احتیاج دارین در صورتی هر دو دست دانشگاهه. اینو چیکار باید بکنین؟

منظورتون برای قسمت معدل هست؟

ما دبیرستان هم که بودیم موقع ثبت نام کنکور مدارکمون رو بهمون ندادن یه معدل میخواست که رفتم ازشون پرسیدم بهم دادند.
      در ضمن فکر نمیکنم اینقدر درکشون پایین باشه که درصورت درخواست اطلاعات، اونو بهم ندن.
      اون مسئول آموزش از همه جزییاتش اطلاع داشت حتی گفت که تا ۲۸ آذر میتونی انصراف ندی.
      ویرایش توسط Mohammad-Za : 19 خرداد 1393 در ساعت 19:18

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      هزینه انصراف از آزاد چقدره؟!

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MEHRD@D نمایش پست ها
      هزینه انصراف از آزاد چقدره؟!
      ثابت رو که کلا پرداخت میکنی اول ترم
      حالا میخوای انصراف بدی باید هزینه انتخاب واحد رو پرداخت کنی

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راستی من دیگه به مدارکم برای ثبت نام هم نیازی ندارم چون الان کپی هاشونو که گرفته بودم. پیدا کردم!

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      موقع ثبت نام اینترنتی مگه تصویر اصل مدرک رو نمیفرستی؟تا بعدش واسه ثبت نام حضوری خود مدرکو باید ببری دیگه.
      زیاد رو شعور حساب نکن برو بایگانی ببین اصن پروندتو میدن نگاه کنی؟!چه برسه یکی از مدارکشو ببری بیرون! دوست من که به سختی تونست دیپلمشو بگیره ببره زیراکس واسه کپی.

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      موقع ثبت نام اینترنتی مگه تصویر اصل مدرک رو نمیفرستی؟تا بعدش واسه ثبت نام حضوری خود مدرکو باید ببری دیگه.
      زیاد رو شعور حساب نکن برو بایگانی ببین اصن پروندتو میدن نگاه کنی؟!چه برسه یکی از مدارکشو ببری بیرون! دوست من که به سختی تونست دیپلمشو بگیره ببره زیراکس واسه کپی.

اگه منظورتون ثبت نام کنکوره:
      من تاحالا ندیدم برای ثبت نام کنکور چیزی بیشتر از عکس پرسنلی فرستاده شه.

اگه قرار باشه مدارک رو اسکن کنیم و بفرستیم که دیگه نیازی به وارد کردن اطلاعاتی مثل معدل و ... نبود!

اگه منظورتون ثبت نام دانشگاهه:
      ایشون گفتند شما مدرک بیاری که روزانه قبول شدی، ما مدارک رو برای دانشگاه مذکور میفرستیم.

در ضمن. من کپی مدارکم رو دارم (سیاه وسفید)..
      ویرایش توسط Mohammad-Za : 19 خرداد 1393 در ساعت 21:38

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن