سلام میخواستم ببینم کسی میدونه از رشته ریاضی هم میشه رفت حقوق؟؟؟؟؟اگه میشه رتبت باید خیلی خوب باشه آیا؟؟؟؟؟
سلام میخواستم ببینم کسی میدونه از رشته ریاضی هم میشه رفت حقوق؟؟؟؟؟اگه میشه رتبت باید خیلی خوب باشه آیا؟؟؟؟؟
ویرایش توسط Parniya : 18 خرداد 1393 در ساعت 23:11 دلیل: ویرایش عنوان
سلام
از رشته ریاضی هم می شه رفت حقوق و فکر کنم از تجربی هم بشه به علاوه انسانی ولی رتبه خوبی می خواد.
نه نمیشه به جز رشته های مهندسی ودروس پایه فقط یه سری از رشته های خاص مثله روانشناسی و مدیریتو کلا رشته های شناور هستن که میشه با کنکور ریاضی بری من خودم یه موقعی رشته حقوق دوست داشتم اما چیزایی که در مورد شغل وکالت شنیدم و اینکه در دانشگاه همه دروسش مرتبط به عربیه نظرم رو کاملا برگردوند
هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم
احتمالا میشه..
ولی برای مطمین شدن ی نگاه ب دفترچه انتخاب رشته پارسال بندازید....
هرچند امکانش هست امسال تغییراتی کرده باشه و بعضی رشته ها حذف شده باشه یا ظرفیت دانشگاه ها تغییر کرده باشه ولی در کل میتونه کمکتون کنه...
مَـن تو زندگــییه وَقتایــی باختمیه وَقتایــی افتادمیه وَقتایــی ضربه خوردمیه وَقتایــے تو تنهایــے مُـردَمحالا باید بگــــــــم:از تــمــوم اینا درس گرفتمحالا خوشحالم که خودممو نیازی ندارم که بَقیه روبرای اثبات ، تحت تاثیر بذارممَـــــــــن خودَمَــــمهَمــیــنُ بَـــــــس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)