من خيلي نسبت به صدا حساسم هرچقدر هم سعي مي كنم به شرايط پر سر و صدا عادت كنم نمي تونم اگرم بتونم تمركز كافي رو ندارم حالا به نظرتون استفاده از گوش گير اسفنجي تو كنكور مجازه يا نه ؟؟!
من خيلي نسبت به صدا حساسم هرچقدر هم سعي مي كنم به شرايط پر سر و صدا عادت كنم نمي تونم اگرم بتونم تمركز كافي رو ندارم حالا به نظرتون استفاده از گوش گير اسفنجي تو كنكور مجازه يا نه ؟؟!
فک نمیکنم مجاز باشه....
البته اینقدر اونجا شلوغه که معلوم نیس چی به چیه!!
بعضیا ماشین حساب میبرن!!!!!!!!
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
همون گوش گیرم اذیت میکنه هههااا !!!
سعی کن عادت کنی ... تمرین کن ...
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!
پاسخ به سوالات سربازی
نه فک نکنم مشکلی باشه....
اخه پارسال گزینه2 یه مقاله داده بود..
که توش نوشته بود میتونی استفاده کنی....
ولی بازم از این و اونور بپرس...
گوشگیر رو با خودت ببر قبل از آزمون از مراقب بپرس اگه گفت مشکلی نیست استفاده کن...
فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:
《فدا کردن آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》
بستگی به محل حوزه امتحانی تون داره که گیر بدن یا نه
به امتحانش می ارزه ببرسر جلسه اما قبلش هماهنگ کن
خلاف قوانین
ویرایش شده.
سلام.نه مجاز نیستش.در ضمن بهتره که خودتون رو تو دردسر نندازید چون معمولا مراقب ها بسیار بی ادب و خشن هستند و ممکنه تا پایان آزمون این موضوع باعث ایجاد تنش یا پرتی حواس براتون بشه.شاید نماینده حاضر از طرف سازمان سنجش بتونه بیشتر راهنماییتون کنه.این رو هم در نظر داشته باش سر جلسه بعضی تذکرات از بلندگو اعلام میشه که شنیدن و انجامش ضروریه و تکرار هم نمیشه و عدم توجه به بعضی از این تذکرات میتونه باعث درگیری بیخود با مراقب ها بشه(مثلا اعلام میشه برگه ورود با مهر و امضا سمت راست س ی ن ه الصاق بشه و شما وصل نکرده باشی هیچی دیگه 10 دقیقه باید با یارو کل کل کنی که نشنیدم ،یا کسایی که مایل فلان دانشگاه برن گزینه فلان را تیک بزنن و شما نمی شنوی.)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)