ویرایش توسط محمد نادری : 24 خرداد 1393 در ساعت 20:36
سلام. من در مبحث نور تسلط زیادی دارم و همه فرمول های تستی و... رو حفظم و میتونم اثبات کنم.
سوالات مربوط به جابه جایی جسم و خواستن جابهجایی تصویر یا فاصله کانونی جزو وقت گیر ترین سوالات این مبحث به حساب میاد که لازمه این فرمول هارو برای جواب گویی سریع بلد باشید.
اثبات این فرمول به استفاده از رابطه نیوتن یعنی F=ma انجام میشه که خیلی راحته کافیه a رو برابر F/m در نظر بگیرید و قدر مطلق فاصله رو در دو حالت بدست بیارید اگه لازمه بگید اثبات رو کامل بنویسم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سوالی که تو صفحه اول هست فکر نکنم سوال کنکور باشه چون معمولا سوالای کنکور راحت حل میشن و میشه ذهنی جواب داد ولی به هر حال این راه حل من:
با عرض سلام ,
من تازه این کتابو گرفتم ولی فصل کار و انرژیشو که کار میکردم ( فصل 4 سال دوم ) بعضی تستاش از مباحثی بودن که به پیش ربط داشت و از فرمولای حرکت شناسی حل میشد !?? اگه کسی میتونه بگه چجوری بخونم ممنون میشم و اگه کسی کتابشو داره , بگه که شماره تستارو بگم
مرسی
Sent from my Apple Ipad Air Using Tapatalk
1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی
2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو
3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....
4- به اسم تو قسم به جون تو
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
:yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
الکی مثلا من عاشقشم
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
الکی مثلا من عاشقشم
دوستان این کتاب فیزیک پایه رو کی باید خوند؟ تابستون سوم ؟ من الان میرم سوم ریاضی ... کتاب الگو رو هم دارم میخونم (البته در طول سال هم خوندم) آیا به گاج نیازه ؟
آن كه دانست ، زبان بست وآن كه ميگفت،ندانست ...!
الکی مثلا من عاشقشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)