خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

Question سوال درباره تحلیلی و گسسته

تو این مدتی که کنکور میزنم درصد ریاضیم تقریبا خوبه ....50-60 میزنم

حدودا 20 تا یا بیشتر رو نمیزنم که از این تعداد حدود 80 درصدش مربوط به این 2 درسه .... موندم چکار کنم

اخه حیفه وقتی ریاضیو خوب میزنم این درصدا مفتی بره. ...

واسه این دو درس تو این 20 روز میشه کاری کرد؟

اگر کتاب خوبی یا روش خوبی دارین بگین .....

دارم منفجر میشم ..... کـــــــمــــــــکـــــــ

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز برای مباحث مختلف میتونید کتاب شبقره که تو جلدهای کوچیک هم هست نوشته استاد مجیدرضا صدیقیان رو تهیه کنید.این کتاب جزوات خوده استاد تو کلاسهای کنکورشون بودن که کتاب های کوچیک شدن بسیار عالی و فوق العاده هست.البته چون جزوه بوده وقتی سرکلاس ایشون باشی و خوب کارکنن نتیجه بهتری میده اما الان میشه روش حساب کرد و جواب داد.فکر میکنم مباحثشم مختلفه مثلا ماتریسو دترمینان مختلف از صفحه هست.موفق باشید

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط modares konkor نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز برای مباحث مختلف میتونید کتاب شبقره که تو جلدهای کوچیک هم هست نوشته استاد مجیدرضا صدیقیان رو تهیه کنید.این کتاب جزوات خوده استاد تو کلاسهای کنکورشون بودن که کتاب های کوچیک شدن بسیار عالی و فوق العاده هست.البته چون جزوه بوده وقتی سرکلاس ایشون باشی و خوب کارکنن نتیجه بهتری میده اما الان میشه روش حساب کرد و جواب داد.فکر میکنم مباحثشم مختلفه مثلا ماتریسو دترمینان مختلف از صفحه هست.موفق باشید
      من که زیاد رو گسسته امید ندارم ... ولی باز تحلیلی میشه یه کاری کرد.... روش خوندنش چجوریه؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bl4Ck_96 نمایش پست ها
      من که زیاد رو گسسته امید ندارم ... ولی باز تحلیلی میشه یه کاری کرد.... روش خوندنش چجوریه؟
      خوده کتاب رو تهیه کنید اول نکات مهم و کنکوری و حرفه ای و چند تا تست با این روش ها حل شده و چند تا تمرین هم گذاشته شده هم تست های کنکور توش هست هم تالیفی استاد

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      من دقیقا بر عکسم جبر گسست میتوم بزنم هندسه که نخوندم دیف هم که میزنم اشتباه زیاد در میاد من چی کنم؟

میمریم برای
      اشک

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببینید کلا تو ریاضیات رشته ریاضی!معمولا بچه ها کمتر سراغ هندسه پایه وتحلیلی و گسسته و... میرن بخاطر همین اکثرا طراح ها سوالات روتین تری تو این مباحث میدن(البته پیش میاد که سوال ناجور هم بدن مثلا تو گسسته)به نظر من تو تحلیلی کار کردن تمرین کتاب و سول کنکور خیلی مفیده من خودم واسه گسسته جمع بندی دریافت رو گرفتم درسنامه عالی وشیرین داره ولی اصلا تست نداره :yahoo (4):نمیدونم واسه تحلیلی فعلا چند صفحه از جمع بندی خط گاج رو ازسایتش دانلود کردم ببینم بدردم میخوره یا نه!

7. Top | #7
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به نظر من الان که 20 روز بیشتر نمونده بهتره تستا رو یکی یکی مطمئنشون کنی بری بعدی ! یعنی با خودت دو دو تا چار تا کن ببین کدوم مباحث رو کار کردی و تو آزمونای قلمچی میزدی و آسون تره ...بعد رو اون مبحث یه وقت زیادی بذار و تستش رو تضمین کن ! بعد مبحث بعدی ...همین جور تا آخر. مثلا من بودم احتمالا از تحلیلی بردار و صفحه و اوایل ماتریس و دستگاه رو کار میکردم...از گسسته هم گراف و احتمال ! البته یکی یکی ! بازم میگم این فقط نظر منه !

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      تو این مدتی که کنکور میزنم درصد ریاضیم تقریبا خوبه ....50-60 میزنم

حدودا 20 تا یا بیشتر رو نمیزنم که از این تعداد حدود 80 درصدش مربوط به این 2 درسه .... موندم چکار کنم

اخه حیفه وقتی ریاضیو خوب میزنم این درصدا مفتی بره. ...

واسه این دو درس تو این 20 روز میشه کاری کرد؟

اگر کتاب خوبی یا روش خوبی دارین بگین .....

دارم منفجر میشم ..... کـــــــمــــــــکـــــــ
      این زمان رو بذار برای مرور خونده هات...
      الان زمان خوندن و مطالعه از صفر نیست ...
      مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان

برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...

پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moshaver20 نمایش پست ها
      این زمان رو بذار برای مرور خونده هات...
      الان زمان خوندن و مطالعه از صفر نیست ...
      انقد درسا رو مرور کردم دیگ حالم از درس بهم میخوره ...

با این حال بازم مرور میکنم .........

یعنی این درسا رو بیخیال شم؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با حرف اقای moshaver20موافقم،اما هندسه تحلیلی فصل 4 و5اش که اسونه و ازش2-3تا تست میاد.فصل دومش هم خیلی اسونه و2تا تست میاد فصل سومش طولانیه و حفظی اما تقریبا اسون.
      اگه میخوای حالا بخونی اگه حوصله حفظ نکته داری و حافظت خوبه برو رو فصل4-5بیشتر کار کن اگه نه،برو فصل2رو کار کن فوق فوقش5تا فرمول داره.

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ebi18 نمایش پست ها
      با حرف اقای moshaver20موافقم،اما هندسه تحلیلی فصل 4 و5اش که اسونه و ازش2-3تا تست میاد.فصل دومش هم خیلی اسونه و2تا تست میاد فصل سومش طولانیه و حفظی اما تقریبا اسون.
      اگه میخوای حالا بخونی اگه حوصله حفظ نکته داری و حافظت خوبه برو رو فصل4-5بیشتر کار کن اگه نه،برو فصل2رو کار کن فوق فوقش5تا فرمول داره.
      دوستام میگن نشرالگو خوبه ... ولی اون کتاب به اون قطوری رو چجوری بخونم؟
      الان چکار کنم؟

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      والا چی بگم فقط میتونم احتمال رو پیشنهاد کنم با جبر قسمت لانه کبوتر و انالیز ترکیبی و مجموعه ها

"When the going gets tough, the tough get going."

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      انقد درسا رو مرور کردم دیگ حالم از درس بهم میخوره ...

با این حال بازم مرور میکنم .........

یعنی این درسا رو بیخیال شم؟
      من تو این مدت به دانش آموزا اجازه مطالعه از صفرو نمیدم...
      اگر تو این مدت مطالعه ی موفقی نداشته باشی از این دروس ، نه تنها نمیتونه تو کنکور بهت کمک کنه ، حتی میتونه برات پاسخ غلط و نمره منفی بهمراه داشته باشه ...
      مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان

برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...

پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      الان اصلا وقت خوندن کتابای جدید نیست....
      همون قبلیارو مرور کن..

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستام میگن نشرالگو خوبه ... ولی اون کتاب به اون قطوری رو چجوری بخونم؟
      الان چکار کنم؟
      هندسه تحلیلی اگه صفرِ صفری و میخوای از صفر شروع کنی به قول دوستان بهتره شروع نکنی.
      من خودم از مهرو ماه(کتاب زرداش)خوندم اما خب به درد دوره میخوره بیشتر تا یادگیری.بنظر من اگه سرکلاس بودی(ذهنت البته!)فصل دوم رو بخون

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن