مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

راهنمایی در مطالعه

با سلام دوستان من مشهد هستم دانش آمور زشته ی ریاضی و امسال کنکور دارم

راستش من قبلا زیاد درس نمیخوندم وترازم تو کانون حتی 4500 و این حدودا بود اما از بعد عید تصمیم جدی گرفتم و الان ترازم اومده رو 5100 ولی هنوزم خیلی کمه . (امیدوارم بهم نخندید )

اول میخواستم عمران فردوسی بیارم ولی الان میدونم که نمیشه میخوام حداقل شبانه کامپیوتر فردوسی رو بیارم برای امتحان کنکور سال 87 رو زدم ، هر سه روز یه کنکور میزنم و درصدام اینا شد

ادبیات 27 - دینی 32 - عربی 20 - زبان 57 - ریاضی 20 - فیزیک 18 - شیمی 12

خیلی درصدام کمه و خودم اینو میدونم ، در ضمن شیمی 2 و 3 رو هنوز نرسیدم بخونم فیزیک 1 و 2 رو هم کلا نخوندم ولی بقیه درس ها رو تقریبا تموم کردم ولی تو تست ها اینقدر مشکل دارم ، سرغت تست زنیم هم خوب نیست

خب این یه پیش زمینه از خودم بود ببخشید که سزتونو بدزد آوزدم ، همونطور که گفتم من دیر به خودم جنبیدم ولی برام خیلی حیاتیه و هرکاری باشه انجام میدم ، فقط نیاز به راهنمایی شما دوستان دارم دیگه نمیخوام حتی یه لحضه وقتمو تلف کنم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      از الان به بعد كاري از دستت ساخته نيست اگه فروردين بود ميگفتم سي دي هاي مهندس بازرگاني رو از فروشگاه مبتكران بگير و شيمي رو ازش ياد بگير خيلي راحت آموزش ميده ولي 20 روز مونده به كنكور كاري نميشه كرد بهتره دروسي كه خوندي رو خوب جمع بندي كني و اقلا در جمع بندي از بقيه عقب نباشي

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shadow نمایش پست ها
      از الان به بعد كاري از دستت ساخته نيست اگه فروردين بود ميگفتم سي دي هاي مهندس بازرگاني رو از فروشگاه مبتكران بگير و شيمي رو ازش ياد بگير خيلي راحت آموزش ميده ولي 20 روز مونده به كنكور كاري نميشه كرد بهتره دروسي كه خوندي رو خوب جمع بندي كني و اقلا در جمع بندي از بقيه عقب نباشي
      پس اسال هیچی دیگه اوکی ممنون ، دوستان آزاد چطوره یعنی با چه سطح علمی ش و هزینه هاش ؟

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hat3ck نمایش پست ها
      با سلام دوستان من مشهد هستم دانش آمور زشته ی ریاضی و امسال کنکور دارم

راستش من قبلا زیاد درس نمیخوندم وترازم تو کانون حتی 4500 و این حدودا بود اما از بعد عید تصمیم جدی گرفتم و الان ترازم اومده رو 5100 ولی هنوزم خیلی کمه . (امیدوارم بهم نخندید )

اول میخواستم عمران فردوسی بیارم ولی الان میدونم که نمیشه میخوام حداقل شبانه کامپیوتر فردوسی رو بیارم برای امتحان کنکور سال 87 رو زدم ، هر سه روز یه کنکور میزنم و درصدام اینا شد

ادبیات 27 - دینی 32 - عربی 20 - زبان 57 - ریاضی 20 - فیزیک 18 - شیمی 12

خیلی درصدام کمه و خودم اینو میدونم ، در ضمن شیمی 2 و 3 رو هنوز نرسیدم بخونم فیزیک 1 و 2 رو هم کلا نخوندم ولی بقیه درس ها رو تقریبا تموم کردم ولی تو تست ها اینقدر مشکل دارم ، سرغت تست زنیم هم خوب نیست

خب این یه پیش زمینه از خودم بود ببخشید که سزتونو بدزد آوزدم ، همونطور که گفتم من دیر به خودم جنبیدم ولی برام خیلی حیاتیه و هرکاری باشه انجام میدم ، فقط نیاز به راهنمایی شما دوستان دارم دیگه نمیخوام حتی یه لحضه وقتمو تلف کنم
      سلام...
      تو این مدت دروسی که خوندی رو جمع بندی کن ... تو کنکور شرکت کن ... بعد از اعلام نتایج پست بذار ، برای تصمیم گیری آینده بهت کمک میکنم...
      موفق باشی
      مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان

برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...

پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)