خیلی ها صدمه دیدن .کلی ماشین داغون شده.کلی درخت کنده شده. کلی آدم مجروح شده.5نفر کشته شده.شما به فکر مسخره بازی و خندیدن هستین؟ واقعا خندتون میاد؟
خیلی ها صدمه دیدن .کلی ماشین داغون شده.کلی درخت کنده شده. کلی آدم مجروح شده.5نفر کشته شده.شما به فکر مسخره بازی و خندیدن هستین؟ واقعا خندتون میاد؟
انتظار داری چه کار کنیم؟ اینجا 5 نفر با هم کشته شدن و بدون زجر خاصی ولی تو خوزستان مردم به خاطر گرد و غبار و هوای الوده و مواد شیمیایی سمی به صورت درد اور و با سرطان جونشونو از دست میدن هیچ کسیم اینجوری تو بوق و کرنا نمیکنه خانم دکتر شایدم خون اونا رنگی تر باشه و من حرفم اشتباه..........
هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم
خوزستان در طول 8 سال جنگ بیش از 300 هزار کشته داد (غیرنظامی) ولی آخ نگفت , بعد شما به یه توفان میگید فاجعه
Sent from my Apple Ipad Air Using Tapatalk
1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی
2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو
3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....
4- به اسم تو قسم به جون تو
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
:yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
الکی مثلا من عاشقشم
تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
الکی مثلا من عاشقشم
تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...
خوزستان هم بیاد از طوفان و سیل و زلزلش عکس بگیره بزاره تو نت ما هم بخندیم.اگه خیلی این چیزا خنده داره
شما ظاهرا کم تلویزیون نگاه میکنید !!
شد یه بار نگه تو خوزستان طوفان ریزگرد و غبار اومده !!?? برو یکم تحقیق کن ! خوزستان مظلومترین مظلوم تریناست . 3/4 نفت کشور , 1/2 گاز کشور و 75 درصد معادن ایران تو خوزستانن ولی وضعش اینه ! شما باز خوبه هواشناسی نگفته , ما که اصن هواشناسی اسممون یادش رفته
Sent from my Apple Ipad Air Using Tapatalk
الکی مثلا من عاشقشم
خانمی تو شهر ما تقریبا 20 نفر رو میشناسم که بر اثر سرطان ریه و مشکلات ریوی که از گرد و خاک به وجود میومده فوت کردن تازه اینا اشنا بودن خدا میدونه چند نفر دیگه هستن که به خاطر این موضوع فوت کردن و اصلا شماها خبر نداشتین که بخواین نارحت بشید یادمه وقتی بحث ماچ پاشی بود دولت به شدت مخالف بود اما وقتی یک بار فقط یک بار این گرد و غبار به تهران رسید اومدن ماچ پاشی کردن
موقع جنگ دولت و مردم شهرای دیگه میگفتن مقاومت کنید سر همین مقاومت الان بعد 30 سال من که فاصلم با خرمشهر 20 کیلومتره هیچوقت پامو اونجا نمیزارم چون بوی خون و اوارگی میدهه چون تو دیواراش هنوز جای تیر هست ... وقتی یه موشک زدن تهران موقع جنگ همه نظرشون برگشت و قطع نامه امظا شد مردم ابادان خرمشهر انگار مردم نبودن ... انگار اوارگی و بدبختی حقشون بود . حقشون بود که بچه 2 ماهشون تو بغل مادراشون جون بدن که ادم استخون و گوشت له شده ی داداششو از زیره تانک جمع کنه...
هرگاه رد پای کسی که ارامشم را گرفته بود دنبال کردم به خودم رسیدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)