سلام
بنظرم خوبی بود من کم خوندم مثل زیست و شیمی ...!!! متاسفانه
بخاطر همین بنظرم عالی نبود فکر کنم ایشالله زیر 19 نیام
بچه ها بیاین درریم الان استاد آن میشه باید از خجالت آب شیم
(((
سلام
بنظرم خوبی بود من کم خوندم مثل زیست و شیمی ...!!! متاسفانه
بخاطر همین بنظرم عالی نبود فکر کنم ایشالله زیر 19 نیام
بچه ها بیاین درریم الان استاد آن میشه باید از خجالت آب شیم
(((
[B][
دریـ~~ا نیــازیــ نــــدارـهـ بــــــزرگـــــیــشـو ثــابـتــ کــنـهــ
ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســــاکـتــ کــنــهــ
/B]
I KEEP DANCING ON MY OWN
ترمه اولم کمترین نمره هام تو زمین و زبان فارسی بود احتمالا این ترم هم قراره همینطوری باشه ... واییییییییییی فقط 2 تا امتحاننننن موند ایشالا اونا رو خوب بدیم
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
بچه ها خدایی قبول دارید همش داریم کم کاری میکنیم البته انصافا من تا حالا زبان فارسی و 20 نشده بودم ب امید 20 هم نرفتم فکر کنم امتحانشم معمولی بود ولی بقیه واقعا آسوووون بود میخوندیم 20 رو شاخش بود
آخه چرا ماها اینطوری میکنیم با خودمون((
خدااااااااااااااااااا اینم بنده بود ت آفریدی آیا (با ع) ؟؟؟؟!!!!!
(
[B][
دریـ~~ا نیــازیــ نــــدارـهـ بــــــزرگـــــیــشـو ثــابـتــ کــنـهــ
ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســــاکـتــ کــنــهــ
/B]
دقیقا ..فقط و فقط کم کاریهــ دلیلش...آدم نهایت نیم نمره بی دقتی می کنه...
I KEEP DANCING ON MY OWN
منظورم از اهل بیت پدر و مادرم بود خوب چیکارکنم تو خونه حکومت نطامی برقرار کردم اما کم میگیرم خوب خجالت میکشم ازشون
بچه من گاهی کلا یه مطلب یادم میره مثلا تو قول نامه همه جاش یاد میومد اما هرکاری کردم ضمانت یادم نیومد مشکل چیه
مشکلش تو نحوه ی خوندنته...نه حافظت...همیشه وقتی دیدی از یه چیزی نتیجه عکس میگیری،استراتژیت رو تغییر بده...این همه مقاله و راهکار هست..یه سرچ بکن...برای این دو تا امتحان باقی مونده روشت رو عوض کن..نتیجه میگیری....
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
مشکلش تو نحوه ی خوندنته...نه حافظت...همیشه وقتی دیدی از یه چیزی نتیجه عکس میگیری،استراتژیت رو تغییر بده...این همه مقاله و راهکار هست..یه سرچ بکن...برای این دو تا امتحان باقی مونده روشت رو عوض کن..نتیجه میگیری....
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
http://www.aee.medu.ir/IranEduThms/theme2/cntntpge.php?pgid=99&rcid=179
I KEEP DANCING ON MY OWN
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)