منبع : معبر سایبری فندرسک
منبع : معبر سایبری فندرسک
پاسخ به سوالات سربازی
ویرایش توسط Unknown Soldier : 11 خرداد 1393 در ساعت 19:54
فقط یه عکسه؟
آخه بقیه عکسا نشون نمیده فقط نوشته پرشین بلاگ![]()
در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .
♥ خدایا شکرت ♥
در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .
♥ خدایا شکرت ♥
قشنگ بود.
ولی الان حجاب خیلی مهم نیست. مهم باطن افراده.
فراوون دیدم دخترای چادری که فقط چادر داشتن، باطنشون از دخترایی که حجاب درست و حسابی ندارن بدتر بود.
ویرایش توسط Unknown Soldier : 11 خرداد 1393 در ساعت 14:06
حرفتون را قبول دارم......خیلی ها چادر سرشون هست ولی یه کار هایی ازشون میبینی که جز حرص خوردن کاری ازت برنمیاد.......فقط باعث میشه بقیه، بقیه را هم به اون دید ببینن
کلا یه جمله......به ظاهر نیس به باطنه......
البته خیلی از چادری هایی هم هستن باطن وظاهرشون یکیه........دروووود بر همگی شون
پاسخ به سوالات سربازی
بله دقیقا.تو یه گوشه دنیا به اسم آزادی نمیزارن دخترا حجاب داشته باشن اما تو ایران به اسم آزادی میخوان حجاب بردارن.آخرش نفهمیدیم معنی آزادی یعنی چی؟ نمونش هم همین جنبش های تازه آزادی یواشکی که کارشو توی ف-ی-س--ب-و-ک شروع کرده
اینا فقط کارشون ارضای نگاه های هوس آلوده نامحرماس وگرنه اگه ارزش خودشونو میدونستن این کارو نمیکردن
من واقعا تعجب میکنم که اروپایی ها دارن به حجاب گرایش پیدا میکنند اونوخ ی سری از مردم ما به پوشش اونها!!!!!!
بزرگترین دغدغه فرهنگی ما هم همین حجابه
پاسخ به سوالات سربازی
میگم جمله اولتون در هر دوصورت ازادی را تو نبود حجاب میبینند...........
امیدوارم از درووووون این کار درست بشه.......چون حجابی که بزور هم بیاد فایده نداره......چرا؟؟چون خیلی از دخترا بخاطر خونوادشون بعنوان مثال چادر را سرشون میکنن ولی زیر این چادر خیلی کارا ورفتارا دیده میشه.....مثالش توی دانشگاه ها بوضوح دیده میشه.......پس باید خود مردم قبول کنن از درون به اون ایمانه واعتقاده برسند وگرنه با زور میشه بدتر که بهتر نمیشه.........
پاسخ به سوالات سربازی
هرکسی که باطنش سالم باشه ظاهرش هم سالمه
شاید مفهوم حجاب رو متوجه نشدیم دلیلی بر بی حجابی کسی که قلب سالم و با ایمان داره نیست
و اون کسی که میگیم حجاب داره و از 100 تا کسی که حجاب نداره بدتره رو از کجا مطمئنیم که اون همیشه حجابش رو نگه میداره شاید یه سو قصدی از این کار داره
یه باحجاب واقعی کاری که به دور از عفتش باشه رو انجام نمیده ولی یه بی حجاب چادرحضرت زهرا (س) رو گذاشته کنار و این غیر قابل چشم پوشیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)