فرگشت!
منم دقیقا وضعیتم مثل شماست یعنی دو ترم خوندم ولی رشتمو دوس ندارم و میخوام مرخصی بگیرم و دوباره بخونم و برا علاقم تلاش کنم اما فقط بهت میتونم بگم اگه به خاطر فامیل و دوست و اشنا و پز دادن میخوای این کار رو بکنی اشتباست ولی اگه واقعا به خاطر دل خودت و علاقت هست و میدونی با تمام وجودت تلاش می کنی این کار رو بکن امثال من و تو دیگه چیزی برا از دست دادن نداریم باید هرچی توان داریم به کار ببریم در ضمن اگه دانشگاهت دولتی نیستی پیشنهاد می کنم مرخصی بگیری تا اگه خدای نکرده قبول نشدی برگردی سر رشته زبان
در مورد معدل هم فک نکنم تاثیرش بیش از این بشه چون الان 25 درد که تاثیر مستقیم هست حدود 20-30 درصد کنکور هم که سوال هاش از سال سومه اگه قرار باشه بازم معدل نهایی سوم تاثیرش زیاد بشه که کنکور کلا میشه سال سوم برا همین بعید می دونم تاثیرش زیاد بشه ولی من و چندتا از دوستام تصمیم داریم به همین 25 درصد هم اعتراض کنیم(البته بعیده کسی به حرفمون گوش بده ولی ما تلاشمون رو می کنیم) چون زمان ما هیچ کس نگفت امتحانات نهایی تاثیر مستقیم داره تو کنکور و اصلا این درست نیست که از سال 84 تا 93 که هر سال امتحانات مختلفی با سطوح کیفی مختلفی برگزار شده را با هم مقایسه کنیم
تناقضي وجود نداره شايد من بد منظورمو رسوندم
من ٩٢كنكور دادم رفتم زبان
٩٣ميخوام كنكور بدم و رتبم به پرستاري ميخوره ميتونم يكم بيشتر تلاش كنم و مهندسي بهداشت حرفه اي ك اونم دوست دارم بخونم يا
٩٤ بمونم و يبار ديگه كنكور بدم و داروسازي بيارم(تازه اگه بيارم)!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوست عزیز من اصلا بحث مادی نکردم،چون اگه هدف پول باشه از راههای زیادی(مشروع و غ مشروع!) میشه بهش رسید!نیاز ب درس خوندنم نیس...من گفتم پرستاری اون تصوری ک خیلیامون از آیندمون داشتیمو بر آورده نمیکنه و ب حد کافی ارضامون نمیکنه.....
بهر حال هممون تو بچگی ی رویاهایی داشتیم ک این کنکور مسخره( البته تاحدودی مقصرش خودمونیم!) همشو ب باد داد...
درمورد اون قسمتیم ک گفتی جایی ک هر 2 متر دکتره ،باز میشه 3 میلیون دراورد....حق با توعه!
اونجا نمیشه!ولی تو شهرای کوچک میشه...
این واسه همه رشته هاست! آیا ی مهندس عمران تو تهران کار گیرش میاد؟
نه!اونم باید بره شهر کوچک تا جا بیوفته و اسم و رسمی واسه خودش پیدا کنه...
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
فرگشت!
ویرایش توسط Fa¡ryTale : 12 خرداد 1393 در ساعت 19:59
منم اتفاقا نتیجه رو که گرفتم کلامو انداختم هوا گفتم باز خوبه اتاق عمل نشد اما تو دانشگاه جوش خیلی فرق میکنه باعثشم مسولاشه که پزشکیا رو شیر میکنن اما توجهی به پیرا پزشکیا نمیکنن فکر کن ما کلاس عملی اناتومی داریم تو یه ساعتی که استاد گفته میریم میبینیم پزشکیا نشستن استادم میاد میگه که بچه ها من براتونیه کلاس دیگه تشکیل میدم اونوقت پس وقت با ارزش ما چی میشه اینوسط لا اقل دانشگاه ما اینطوریه هیچ ارزشی برا رشته های دیگه قاءل نیستن
سلام
توی آخر پیامت گفتی به نظرتون برای گرفتن حقم از زندگی یه سال دیگه بمونم و تلاش کنم؟
در صورتی که من توی حرفات اصلا همچین چیزی ندیدم
تو میخوای برای گرفتن حق پدر و مادرت و دایی و عمو از زندگی یه سال بمونی
خودت کجایه این قضیه ای؟ همش در مورد فامیلتون و پدر و مادرت و ... بود پس نظر خودت چیه؟
درسته که بالاخره داریم توی جامعه زندگی میکنیم و نظر دیگران هم اهمیتی داره، اما نباید که برای دیگران زندگی کرد
ببین خودت چی میخوای ، اگر واقعا تمام هدفت (هدفه خودت) داروسازیه یه سال بمون
موفق باشی
پ ن : جوابایه دوستان رو نخوندم فقط پست اول رو خوندم واس همین ممکنه حرفام تکراری باشه
سردم است
و زمستان در این میان
نقشی ندارد ...
ببخشید اینو میگم مهسا جون منم مثل خواهر کوچیکت و واقعا دارم از ته قلبم میگم
پارسال که شهریور من اومدم تو این سایت شما یکسره انلاین بودی و هی برنامه ریزی گروهی و ویلاگ و باهم بخونیم و.... داشتی
فکر کنم کسی که 1 سال کنکور داده دیگه یاد گرفته باید چجوری بخونه و نیاز به برنامه ریزی دیگران نداشته باشه. من خودم اگر امسال دارو سازی شهیدبهشتی یا شیمی محض شریف نیارم ممکنه بمونم پشت کنکور اما الان یاد گرفتم باید چجوری برا کنکور بخونم قبلش چون تو خط و جو المپیاد بودم و روش کنکور خوندن و المپیاد خوندن خیلی فرق داشت من خیلی جاها بد سوتی دادم اما الان یاد گرفتم
برا همین میخوام بگم تصمیم با خودت اما اگر خواستی یه سال دیگه بمونی و همین روش رو بری نتیجه بدتر از این هم میشه باید به خودت قول بدی نت رو کنار بذاری و اگر به مشاور نیاز داری و تو شهرتون نمیتونی مشاوره بری (مشاور دبیرستان حلی 1 خیلی خوبه. اگر کرمان هستی میتونی پیشش بری) از اقای سلیمانی و اقای مقدم شمارشونو بگیر و تلفنی در ارتباط باش و فقط بشین و بخون. فقط بخون! وگرنه سال بعد پشیمون میشی که همین زبان هم از دست دادی!
موفق باشی عزیزم.
من كه خودم امسال دندون و پزشكي دانشگاه هاي خوب رو ميزنم و به كمتر از شيراز و اصفهان راضي نيستم اگه دانشگاه خوب نيارم ميمونم براي 94 چه برسه به تو كه پاي تلف شدن استعدادت در ميانه.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
دقيقا درسته دخترخاله منم دانشگاه شما مامايي خونده ميگفت دانشگاه خيلي بد برخورد ميكنن باهاشون و اساتيد هم خيلي سختگيري ميكنن و هيچ كمكي بهشون نميكنن و همه وقت و انرژيشون رو گذاشتن براي پزشكي ها
دوستان ميشه حالا كه نتايج اومده كمك كنيد؟
ارزش داره برم ي رشته كه علاقه ندارم يا واسه سومين سال كنكور بدم؟( بدون وجود حامي مالي و عاطفي)
سلام عزیزم
همباز شرایطتت از من بهتره من 91 فارغ التحصیل شدم
اگه مادرت پشتته بمون وگرنه نه برو
مادر رکن اصلی پدر همیشه نگاهش به دهن همسرشه
This time,this is my fight song
Take -backe -my life Song
Prove - I'm - alright Song
My power's turned on
Starting right now,i'll be strong
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)