خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 85
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      دانيال عزيز:
      راستش اخيرا مامانم خيلي ميبينه خوندنمو بابامم نميدونه كنكور دارم من ميتونم بدون اينكه بفهمه يك سال ديگه بمونم براي كنكور بخونم فقط بايد ي فكري كنم ك كجا برم شبا (چون خوابگاهي بودم)

جناب فربد١٨ : منم با قرص اعصاب روزگار ميگذرونم داداش بي خيال همه
      اين پشتيبا عاطفيه رو خوب اومدي فقط من از زياد شدن تاثير معدل ميترسم
      با معدل ١٤...

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
      درسته میتونی با مامانت صحبت کنی و قانعش کنی و همچنین با پدرت اون چیزی رو که میخوای در میون بزاری مطمعنا خیلی ها هستن که بالای 40 سال سن دارن و دارن برای پزشکی تلاش میکنن...همه میدونن کنکور سخته و هیچوقت آسون نیست ...باید فقط باهاشون صحبت کنی و قانعشون کنی که داری تلاشتو میکنی...
      در ضمن نگران معدل نباش من خودم معدلم زیر 10 هست و میدونم که با بهترین عملکرد رتبه کنکور رو میشه باهاش جبران کرد و زیاد نگران این مو ضوع نیستم چون چه یخوام چه نخوام معدلمو کاریش نمیتونم بکنم...ولی همین پارسال وقتی رتبم 6300 شد همه رو شگفت زده کردم ...کاری به معدل نداشته باش چون معدلت زیاد تاثیر نمیذاره و بیشتر به کنکورت ربط داره تازه برای سال بعد معلوم نیست که زیادش یکنن چون اگه دقت کرده باشی پارسال اردیبهشت 92 اعلام کردن که کنکور 93 معدل تاثیر داره ولی امسال اصلا اعلام نکردن....فقط امیدت به خدا باشه ...مطمعنا موفق میشی و به خودت ایمان داشته باش.
      فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:

《فدا کردن
      آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      دانيال عزيز:
      راستش اخيرا مامانم خيلي ميبينه خوندنمو بابامم نميدونه كنكور دارم من ميتونم بدون اينكه بفهمه يك سال ديگه بمونم براي كنكور بخونم فقط بايد ي فكري كنم ك كجا برم شبا (چون خوابگاهي بودم)

جناب فربد١٨ : منم با قرص اعصاب روزگار ميگذرونم داداش بي خيال همه
      اين پشتيبا عاطفيه رو خوب اومدي فقط من از زياد شدن تاثير معدل ميترسم
      با معدل ١٤...

به نظرم پنهان کردن این موضوع از پدر و مادرت کار درستی نیست میتونی با واسطه به پدر برسونی موضوع رو مثلا از مادرت بخواه این موضوع رو بهش بگه توی سایت کانون قلم چی هم افراد زیادی هستن که در سن بالا میخوان دوباره کنکور بدن اون ها رو بهشون نشون بده از بازار کار داروسازی بهشون بگو و اینکه او نها باید بدونن که اینده زندگی تو هستش و تو نمیتونی 100سال زندگی رو با نارضایتی از شغلت بگذرونی در ضمن ما میتونیم توی انجمن فضای رقابتی سالمی رو ایجاد کنیم مثلا ساعات مطالعمون رو بنویسیم جزوه هامون رو به اشتراک بزاریم مشکلاتمون رو حل کنیم و مطمئن باشیم که رتبه هامون بهتر از سال گذشته میشه من همیشه به یه قانون به نام قانون چرخ دنده ها معتقدم بدین صورت که وقتی یک چرخ دنده می چرخه سرعتش هر چه قدر باشه همون سرعت رو داره اما وقتی دو چرخ دنده با هم و در یک راستا میچرخند سرعت هاشون با هم جمع میشه ما میتونیم از این قانون استفاده کنیم با باهم بودن و ایجاد فضای رقابت بهتره یک الی دو روز صرف کنی تصمیم بگیری یا بمون و مردانه بجنگ و یک سال رو حتی اگه فضاش مثل زندان باشه تحمل کن یا اینکه نه برو بزار تا ابد حسرت ارزو ها و ارما نهات رو داشته باشی فقط یادت باشه

روشن روان عاشق از تیرگی نترسد داند که روز گردد روزی شب شبانان
      تفال زدم نیمه شب به قران/ کتابی که از وحی شیرازه دارد/ برای دلم ایه صبر امد/ ولی نازنین صبر اندازه دارد
      http://doctorms.blog.ir
      ویرایش توسط farbod18 : 10 خرداد 1393 در ساعت 17:46

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اولا،بنظر من برو پیش یه مشاور خوب و حرفاتو به اون بگو چون کیفیت از کمیت بهتره.اینجا ممکنه گیج بشی چیکار کنی و به جای دوگانگی دچار سه و الی اخر بشی!پس حتما برو پیش یه مشاور خوب.
      دوما،اگه فک میکنی نمیتونی بخونی نرو واسه سال بعد.چون اگه رضایت همه رو هم بگیری اما نخونی فایده نداره!اولین کاری که باید بکنی اینه بشینی با خودت فکر کنی که پتانسیل خوندن واسه سال بعد رو داری؟ایا امسال تا حد قابل قبول و کافی واسه ی هدفت خوندی؟
      قبول شدن توی دانشگاه های خوب زحمت میخواد،تلاش میخواد،صرفا با مهلت خواستن مشکلات حل نمیشه.
      یه توصیه ی مهم دیگه:هیچوقت بخاطر مردم زندگی نکن!به فامیل و اطرافیانت نگاه نکن،اون کسی موفقه که برای اون چیزی که علاقه داره تلاش کنه.من اگه میخواستم به فامیلام نگاه کنم باید یا شریف قبول میشدم یا در امریکا در بهترین دانشگاه ها میبودم یا مث بابام یه دانشمند تمام عیار اما به فامیل و اطرافیانم زیاد توجه نمیکنم،ممکنه استرس اور باشه اما تمرکزتو بذار رو هدف خودت.

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ببین مهسا من با بقیه هیچ کاری ندارم

من میگم خودت

میگم ت داروسازی میخوای

مهسا این منی ک از خودت ساختی و بکوب و اونجور ک میخوای بساز

من هوشم بهتره و اثبات شدست ک نشد حرف اونی ک هستی این مهساست با هر هوشی ولی عقب مونده

واقعیت و نگاه کن اگه ضعیفی شکست بخورو تسلیمش شو ولی اگه واقعا در مقام اشرف مخلوقاتی بلند شو و هنر نمایی کن

تمام اراده

تمام هوش

تمام خودت رو ب نمایش بذار

ت حق نداری ب دیگران اجازه بدی وجود بزرگتو حقیر بشمرن

کاری کن ک همه رو پشیمون کنی

حرفای الکی و چرت و پرتو بریز دور بحث ی عمر خوشبختی یا بد بختی

ب چ اجازه ای اومدی از دیگران میپرسی میتونی یا ن

چرا خودتو فراموش کردی در حالی ک این مهسا تمام آرزوهاشو بر باد داده و اصلا تقصیر اصل خودت نبوده

من این چیزا رو نمیفهمم 27 روز وقت داری نت بیای خفت میکنم

نشون بده چقدر قوی ای گفتم آیندتونو ب بی ارزش ترین بها نفروشید

ت رو خدا رو خوشبختیتون قیمت تنبلی نذارید

تمومش کن

درررررررررررررررررررررررر رس
      [B][

دریـ~~ا نیــازیــ نــــدارـهـ بــــــزرگـــــیــشـو ثــابـتــ کــنـهــ

ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســ ــاکـتــ کــنــهــ

/B]

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

زندگيم داره به باد ميره كمك كنيدلطفا

http://khabaronline.ir/detail/307018/society/education

اينو بخونين ببينين منظورش چيه

طبق مصوبه مجلس در ماده 10،آخرین کنکور به شیوه فعلی سال 1393 برگزار می‌شود و از سال 1394 با اجرایی شدن این قانون، به تدریج وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری موظف به حذف کنکور و افزایش تاثیر سابقه تحصیلی در پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها خواهد شد.

همچنین طبق این مصوبه، سوابق تحصیلی سالهای دوم و سوم دبیرستان داوطلبانی که سال 1394 کنکور می دهند، در پذیرششان در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی موثر خواهد بود. سوابق تحصیلی سال اول دبیرستان این داوطلبان تاثیری در پذیرششان در دانشگاه‌ها ندارد چرا که این داوطلبان در سال تحصیلی 92-93 قرار است دوم دبیرستان و در سال تحصیلی 93-94 قرار است پایه سوم دبیرستان را بگذرانند و سال اول دبیرستان را بر اساس نظام فعلی سپری کردند، یعنی امتحانات پایان سال آنها به صورت سراسری، نهایی و استاندارد مطابق مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش برگزار نشده است.
      ویرایش توسط mahsa92 : 10 خرداد 1393 در ساعت 18:16

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مجلس تصویب کرد؛ آخرین کنکور سال ۹۳ برگزار می‌شود

اينو بخونين ببينين منظورش چيه

مهسااااااااااااااااااااا

آدمای ضعیف دنبال راه های فرارن هیچی این همینی ک الان مارو درگیرش کرده یعنی اونقدر ب تدریج تاثیر بالا میره ک کنکور حذف

مهسا من نمیتونم باور کنم این همون آجی مهسامه

مطمئن باش این 27 روزو نبری دیگه هیچ وقت نمیتونی جبران کنی چون وقتت کمه و داری میپیچونی چ برسه ب وقت زیاد

عزیزکم این مشکل همست استارتشو مقاومتش فقط 4 روز سخته

مهسا 4 روز سختی ب ی عممممممممممممرررر زندگی با احترام نمیرزه؟؟؟؟

ت رو خدا آجی

بسه

برو چشم؟
      [B][

دریـ~~ا نیــازیــ نــــدارـهـ بــــــزرگـــــیــشـو ثــابـتــ کــنـهــ

ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســ ــاکـتــ کــنــهــ

/B]

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ای بابا این لینک خبر سه شنبه 15 مرداد 1392 هستش من خودم 200بار گشتم توی همه سایتا تمام اخبار در مورد معدل رو خوندم 5.6 سال پیش گفته بودن که کنکور حذف میشه!!!دیدید که خودشونم گفتن تا 5سال آینده حذف نخواهد شد!!!!!با حرفای فربود و دانیال و طراوت موافقم
      -.زندگی یک چمدانیست که می آوریش/
      بار و بندیل سبک میکنی و میبریش/
      خودکشی مرگ قشنگیست که به آن دل بستم/
      دست کم هر دو سه شب سیر به فکرش هستم/

گاه و بیگاه پُر از پنجره های خطرم/
      به سَرم می زند این مرتبه حتما بپرم/
      گاه و بیگاه شقیقه ست و تفنگی که منم/
      قرص مــاهـی که تو باشی و پلنگی که منم/
      چمدان دست تو و ترس به چشمان من ست/
      این غم انگیزترین حالت غمگین شدن ست.-

ویرایش توسط avernus : 10 خرداد 1393 در ساعت 18:32

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مهسا،زندگی با به دانشگاه نرفتن به باد نمیره،زندگی اونوقت به باد میره که آبروت به باد بره و دیگه هیچ کاری نتونی بکنی،درس خوندن چیزی نیست،خوبه که یه سال رفتی دانشگاه و دیدی دانشگاه چیه!درس رو هر وقت هم بخونی میشه،اوضاعت رو هم درک میکنم ،بقیه رو بی خیال،آبرو هم فقط با درس نخوندن نیست،آبرو نداشتن اینه که یا برچسب بدنامی بزنن بهت،من میگم یه سال رو بشین،هنوز دیر نشده،میتونی،درس ها هم که سخت نیست.
      دا بالا بالا اوتوزورام

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام خوبين؟
      اغا گفتم دلو بزنم به دريا بيام از شما ها بپرسم چه كاري بهتره
      فقط قضيه يك عمر زندگي ي ادم در ميونه لطفا جوابي كه ميديد واقعا از روي حس انسان دوستيتون باشه و خواهشا هر چي ميدونيد دريغ نكنيد
      چند روزيه دارم به ي موضوعي فكر ميكنم اونم اينه :
      ببينيد من سال ٧٤ بدنيا اومدم-شهريور!
      سال ٩٢مدرسه ام تموم شد و كنكور شركت كردم رتبه ام در حد پرستاري بم بود(خودمم كرماني ام)
      من با تمام وجود عاشق داروسازي ام اونم نه هر دانشگاهي فقط علوم پزشكي شيراز
      و خب رتبه پارسال من خيلي فاصله داشت با اين رشته!
      خواستم بمونم پشت كنكور نذاشتن! بابا از ي طرف قُر ميزد مامان كه ديگه بدتر! از اونطرف با داييم كه مشورت كردم گفت بار سنگيني روي دوشت ميمونه و اگه داروسازي قبول تشي بعد از يك سال خيلي بد ميشه و همش سركوفته! خب راست هم ميگفت .بابامم رسما اعلام كرده بود كه هيچگونه پشتيباني مالي و عاطفي نخواهد كرد!(حق هم داشت سال اول اينهمه خرج كرد جوابش چي شد؟!)
      خلاصه اينكه من وفتم رشته زبان و تصميم گرفتم ي سال ديگه بخونم براي كنكور (همزمان) اما رشته زبان واقعا سنگين بود و هر روز حتي پنج شنبه ها بايد ميرفتم دانشگاه و درسهاي اختصاصي همه ٤واحدي!!(اونايي ك رفتن دانشگاه ميدونن جهار واحدي چقدر سخت و سنگينه و اجثر رشته ها فقط دو واحدي ان) و خلاصه بگم نشد!
      اين ترم رو مرخصي گرفتم از ارديبهشت شروع كردم خوندن همه دوستام و همكلاسيام خيلي ميگفتن نميشه نكن و اينا
      راستش حالا مامانم ك در جريانه به پرستاري رفتن من راضيه!يعني همون رتبه رو بيارم و ي دانشگاه سطح پايين توي شهرستان مدرك بگيرم
      حالا يچيزايي ك هست اينه كه
      ١-من همه فاميلامون دكتر-دندون پزشك-ماما-پرستارن يعني من اونا مقايسه ميشم و اين زبان اصلا ب چشم نمياد و همه با ي چشم حقارت نگام ميكنن و من از اين حس متنفرم!
      ٢-من مادرم همزمان با من كنكور داد براي ارشد و دولتي علوم پزشكي كرمان قبول شد و خودتون ببينين چه انتظارايي از من داشت و من براورده نكردم
      ٣-بابامم از رشته اي ك ميخونم خيلي راضي نيست!
      ٤-من ي خواهر دارم كه مطمعنم با اين همه تلاشي ك داره حتما پزشكي مياره و خونوادمم گفتن اشكال نداره تو دكتر نشدي بجاش خواهرت دكتر ميشه(يني انتظاراتشونو براورده ميكنه) چون الان ك سال اوله دبيرستانه روزاي تعطيل ١٠-١٢ساعت ميخونه و معدلشم ١٩.٩٠و خورده ايه
      من سال اول معدلم ١٧ و خوردي شد!
      هوش من از خواهرم بهتره و اين اثبات شده است و همه ميدونن اينو ولي اون فقط پشتكار داره

حالا با اين شرايط به نظر شما رشته داروسازي -هدفم - ديد جامعه و فاميلامون به من - براورده كردن ارزوي مادري ك حاضر بود منو بين الملل بفرسته ولي قبول نشدم!- رفتن به شيراز بخاطر ادمايي ك دوسشون دارم و اونجان و....
      ارزشه اينو داره كه من يك سال ديگه بمونم و كنكور ٩٤شركت كنم اينبار جلو خونوادم وايسم و براي گرفتن حقم از زندگي از خودم دفاع كنم؟يعني انقد قُر بزنم تا راضي بشن انصراف بدم و از اول بخونم برا كنكور
      يا نه ؟
      هرچي امسال اوردم برم؟ (مهندسي بهتداشت حرفه اي هم دوست دارم)
      -----
      مشكل من انتخاب زبان يا داروسازي نيس منظورم اينه كه انسال برم همون پرستاري بم و از هدفم و ادمايي ك دوست دارم دور باشم يا اينكه بمونمو بجنگم و بخونم و داروسازي شيراز بيارم؟
      ببخشيد وقتتونو گرفتم ولي خدايي جواب بدين از اين دوگانگي در بيام

به نظر من که بمون ! بمون ولی با اراده مصمم و قوی تر.بشین باهاشون صحبت کن.بگو ی فرصت به من بدید به خودم بیام و اگه این چنین نشد شوهرم بدین برم سر خونه زندگیم!!بعد از اون طذف با شوهرت شرط کن که باس اجازه بده کنکور شرکت کنی تا رشته داروسازی بیاری!!!!
      مطمئن باش خیلی حرفا پشت سرت میزنن مثل من،اما بی تفاوت باش و فقط به هدفت فکر کن و اینو در نظر داشته باش که با اوردن اون رشته ی دلخواهت همشونو میشینونی سر جاشون
      پاسخ به سوالات سربازی

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خودشم 74 هستی،هنوز سنی نداری که،بهترین ها رو میتونی به دست بیاری!
      درس چیزی نیست که بخوای در موردش کلافه بشی،من توی مدت 4 سال دانشگاه مریض هم شدم ،سنگ کیسه صفرا دارم،باید برم عمل،چرا اینجوری شدم،جون معدلم کم شد فقط به خاطر همین ،میخوندم ولی نتیجه نمیداد،دوستام بدون کنکور رفتن ارشد ولی من نه،در عوض من الان چند تا شاگرد دارم که اونا ندارن و حسرت میخورن!
      بازم میگم بشین یه سال رو ،ولی بخون،بخون که میتونی،من اگه امسال قبول نشم بازم میشینم بخونم.
      دا بالا بالا اوتوزورام

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      جواب خودتو خودت دادی دیگه .منم تو سرایط توام یعنی خونوادم با انصراف گرفتنم شدیدا مخالفن .یه بار پشت کنکور مونده بودم اما دریغ از یک صفحه درس خوندن .90 رفتم یونی به اصرار مادرم.اما از اول با این رشته نساختم .ترم 3 مرخصی گرفتم اما ازدواج کردم و وقت نشد درس بخونم ترم دیگه رفتم دوباره یونی.اما هر روز روحیم داغونتر میشد .خوب نشستم سنگامو با خودم وا کندم که اگه واقعا بخونم انصراف میگیرم اما اگه که ادامه میدم.البته مشکل دیگه من اراده ضعیفم بود که تصمیم گرفتم حلش کنم .این ترمو مرخصی گرفتم اونم به زور اما خوب یه سال دیگه هم کار داره نمیدونی چقدر رو خونوادم کار کردم تا راضیشون کنم که کنکور دوباره برام بهتره البته هنوزم تاثیری نداشته با خودم شرط گذاشتم که اگه تابستون رو واقعا بخونم و ازمونام پیشرفت کنه انصراف بدم اه نکنه که دیگه رو چه حسابی من میخوام انصراف بدم.
      تو هم ببین اگه میتونی درس بخونی حداقل روزی 6 ساعت پس این دست اون دست نکن ولی اگه یه کنکور دیگه رو نمیتونی تحمل کنی خوب خیلی عاقلانه این رشتت رو به جای خوب برسون خداوند گر ز حکت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری اگر به اون چیزی خدا داده راضی بشی موفق تر از دیگرانی اما خوب خدا حتما توانایی رسیدن به این ارزو رو دیده که عشقشم تو دلت انداخته دیگه کنکور زحمت زیادی میخواد اول این مسیر زخت رو بپذیر بعد واردش شو.در مورد پدر مادرت هم بهتره راه منو بری یعنی تابستونو بخون و کارنامه ازموناتو نشون بده اگر پیشرفت داشتی که خوب خودشون راضی میشن اما اگه پیشرف نداشتی خوب با چی ضمانت میکنی که موفق میشی .
      یعنی اول ضمانت کن موفقیتتو بعد پدرومادرت خودشون راضی میشن حرفی که همسرم بهم میگه رو به شما هم میگم نه سربازی داری نه خرجی خونه روته پس نگران هیچی نباش
      البته الان دوستام لیسانس گرفتن ولی من تازه اولشم خوب کاریه که شده .اگه قرار باشه با این حرفا و حرف مردم هی تصمیم عوض کنی که به جایی نمیرسی .میدونی که کنکور سخته پس اگه میتونی درس بخونی کنکور بده ایشالا که موفق باشی:yahoo (1):

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

چه جالب تا یکی دو دقیقه پیش احساس میکردم هیشکی تو شرایط من پیدا نمیشه که بیاد و چند سال زندگی:yahoo (21):شو از دست بده .
      والا منم احساس میکردم افسردگی کنکور گرفتم اما به مادرم گفتم گفت هیچی نیست یادت میره .قرصم ننداختم اما الان روحیم بهتر شده

12. Top | #27
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      سلام خوبين؟
      اغا گفتم دلو بزنم به دريا بيام از شما ها بپرسم چه كاري بهتره
      فقط قضيه يك عمر زندگي ي ادم در ميونه لطفا جوابي كه ميديد واقعا از روي حس انسان دوستيتون باشه و خواهشا هر چي ميدونيد دريغ نكنيد
      چند روزيه دارم به ي موضوعي فكر ميكنم اونم اينه :
      ببينيد من سال ٧٤ بدنيا اومدم-شهريور!
      سال ٩٢مدرسه ام تموم شد و كنكور شركت كردم رتبه ام در حد پرستاري بم بود(خودمم كرماني ام)
      من با تمام وجود عاشق داروسازي ام اونم نه هر دانشگاهي فقط علوم پزشكي شيراز
      و خب رتبه پارسال من خيلي فاصله داشت با اين رشته!
      خواستم بمونم پشت كنكور نذاشتن! بابا از ي طرف قُر ميزد مامان كه ديگه بدتر! از اونطرف با داييم كه مشورت كردم گفت بار سنگيني روي دوشت ميمونه و اگه داروسازي قبول تشي بعد از يك سال خيلي بد ميشه و همش سركوفته! خب راست هم ميگفت .بابامم رسما اعلام كرده بود كه هيچگونه پشتيباني مالي و عاطفي نخواهد كرد!(حق هم داشت سال اول اينهمه خرج كرد جوابش چي شد؟!)
      خلاصه اينكه من وفتم رشته زبان و تصميم گرفتم ي سال ديگه بخونم براي كنكور (همزمان) اما رشته زبان واقعا سنگين بود و هر روز حتي پنج شنبه ها بايد ميرفتم دانشگاه و درسهاي اختصاصي همه ٤واحدي!!(اونايي ك رفتن دانشگاه ميدونن جهار واحدي چقدر سخت و سنگينه و اجثر رشته ها فقط دو واحدي ان) و خلاصه بگم نشد!
      اين ترم رو مرخصي گرفتم از ارديبهشت شروع كردم خوندن همه دوستام و همكلاسيام خيلي ميگفتن نميشه نكن و اينا
      راستش حالا مامانم ك در جريانه به پرستاري رفتن من راضيه!يعني همون رتبه رو بيارم و ي دانشگاه سطح پايين توي شهرستان مدرك بگيرم
      حالا يچيزايي ك هست اينه كه
      ١-من همه فاميلامون دكتر-دندون پزشك-ماما-پرستارن يعني من اونا مقايسه ميشم و اين زبان اصلا ب چشم نمياد و همه با ي چشم حقارت نگام ميكنن و من از اين حس متنفرم!
      ٢-من مادرم همزمان با من كنكور داد براي ارشد و دولتي علوم پزشكي كرمان قبول شد و خودتون ببينين چه انتظارايي از من داشت و من براورده نكردم
      ٣-بابامم از رشته اي ك ميخونم خيلي راضي نيست!
      ٤-من ي خواهر دارم كه مطمعنم با اين همه تلاشي ك داره حتما پزشكي مياره و خونوادمم گفتن اشكال نداره تو دكتر نشدي بجاش خواهرت دكتر ميشه(يني انتظاراتشونو براورده ميكنه) چون الان ك سال اوله دبيرستانه روزاي تعطيل ١٠-١٢ساعت ميخونه و معدلشم ١٩.٩٠و خورده ايه
      من سال اول معدلم ١٧ و خوردي شد!
      هوش من از خواهرم بهتره و اين اثبات شده است و همه ميدونن اينو ولي اون فقط پشتكار داره

حالا با اين شرايط به نظر شما رشته داروسازي -هدفم - ديد جامعه و فاميلامون به من - براورده كردن ارزوي مادري ك حاضر بود منو بين الملل بفرسته ولي قبول نشدم!- رفتن به شيراز بخاطر ادمايي ك دوسشون دارم و اونجان و....
      ارزشه اينو داره كه من يك سال ديگه بمونم و كنكور ٩٤شركت كنم اينبار جلو خونوادم وايسم و براي گرفتن حقم از زندگي از خودم دفاع كنم؟يعني انقد قُر بزنم تا راضي بشن انصراف بدم و از اول بخونم برا كنكور
      يا نه ؟
      هرچي امسال اوردم برم؟ (مهندسي بهتداشت حرفه اي هم دوست دارم)
      -----
      مشكل من انتخاب زبان يا داروسازي نيس منظورم اينه كه انسال برم همون پرستاري بم و از هدفم و ادمايي ك دوست دارم دور باشم يا اينكه بمونمو بجنگم و بخونم و داروسازي شيراز بيارم؟
      ببخشيد وقتتونو گرفتم ولي خدايي جواب بدين از اين دوگانگي در بيام

دلیل خیلی واضح....!
      شما که دختری بمون تا اون جایی که دوست داری قبول شی...
      چون سربازی نداری....
      فوقش اخرش بی کار میمونی و ....
      ناراحت نباش و با امید برای 94 بخون ....

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط spam نمایش پست ها
      دلیل خیلی واضح....!
      شما که دختری بمون تا اون جایی که دوست داری قبول شی...
      چون سربازی نداری....
      فوقش اخرش بی کار میمونی و ....
      ناراحت نباش و با امید برای 94 بخون ....
      دقیقا مشکل ما پسرا همینه چه گناهی کردیم به خدا....:yahoo (19):
      فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:

《فدا کردن
      آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》

14. Top | #29

نمایش مشخصات
      خب.....ببین ج سوالتو بقول طراوت خانوم فقط خودت میتونی بدی....چون هیشکی تورا نمیشناسه
      ی دیالوگ خوشگل تو ی فیلم هس ک نقش اول فیلم میگف:
      "*******; u just know my names-dont know my story"
      البته بابت شات آپ معذرت!!مربوط ب شما نیس.....فقط خواستم کامل نقل قول کنم!!

بهترین کار اینه ک تکلیفتو با خودت روشن کنی!آیا مهسا خانوم سال آینده با همت و پشتکار درس میخونه؟؟
      ج این سوالو با حرف نده!باعمل اثباتش کن....
      از الان اگه روزی بالا 12 خوندی ینی تو اهلشی-و شک نکن موندن پشت کنکور برات بهتره....

اما

اگه نخوندی(بهر دلیلی!حتی اینکه بیای خودتو گول بزنی بگی سال دیگه از اول مرداد یا نمیدونم از فردا کنکور شرو میکنم و. ...) همین جا مرد و مردونه بهت قول میدم سال آینده رتبت بدتر میشه!!!چون علاوه بر مشکلات امسال استرس نتیجة هم خواهی داشت.....مثلا چ میدونم تحقیرای خونواده درصورت قبول نشدن و. ...

اگه از الان تا روز کنکور بالای 350 ساعت خوندی،مطمعنن سال دیگه موفق خواهی شد،اگرم نخوندی(بهردلیلی) مثه روز روشنه سال دیگه تو ی مقطعی از سال شکست میخوری.....

خلاصه حرفام این جمله زیباست:
      §§تاوقتی مث سابق عمل کنی؛همان نتیجه سابق رو خواهی گرفت§§
      پس اگه همون آدم قبلی باشی ب نفعته نمونی پشت کنکور.....

Sent from my ST25i using Tapatalk 2

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      يعني اگه شرايط منو داشتي هم بعد از يك سال پشيمون نميشدي؟

اره میموندم پشت کنکور
      حرف همیشه هس چه بری دانشگاه چه نری دانشگاه
      بشین با خونوادت صحبت کن و بهشون قول بده که با این یه سال خوندن به داروسازی که میخاستی برسی

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن