سلام خسته نباشید
منظورم رفع ابهام 0/0 نیست..یه سری سوالاتی دارم که تو بعضی نوشته های کتاب درسی برام پیش اومده..شاید پیش پا افتاده باشه ..
1- تو فصل سه داریم : 1.5 میلیارد سال پیش اولین یوکاریوت ها با وارد شدن پروکاریوتهای کوچک به درون پروکاریوتهای بزرگ و تبدیل شدن به میتوکندری و کلروپلاست رخ داد..یعنی با میتوکندری و کلروپلاست دار شدن یک سلول پروکاریوتی تبدیل میشه به یوکاریوت؟؟ پس تعریف زیست 1 برای یوکاریوت چی میشه؟؟ مثل..هسته سازمان یافته..دستگاه غشایی درونی..بقیه اندامکها و ....
2-کتاب میگه انتخاب طبیعی آلل های نامطلوب رو حذف میکنه...این آلل های نامطلوب که درواقع باعث صفات نامطلوب میشن چجوری تعریف میشن؟؟ یعنی محیط مطلوب یا نامطلوب بودن یه صفت رو مشخص میکنه؟؟ یه صفت باید بقای یک گونه رو تحت تاثیر قرار بده تا حذف بشه یا انتخاب بشه؟؟
3-تو ژن درمانی انسان میگه..سلولهای فرد رو خارج میکنیم..ژن مورد نظر رو به سلول وارد میکنیم....سپس سلول رو وارد بدن فرد میکنیم تا میتوز کنه و ژن تکثیر بشه...پس ژن معیوب ( در صورت وجود داشتن) چی میشه؟؟ اگه جهش برای مثال باعث ساخته نشدن یه پروتئین ضروری یا ساخته شدن پروتئینی غیر ضروری و شاید هم مضر بشه تکلیف اون ژن معیوب چی میشه؟؟ نمیشه که ژن معیوب رو از همه سلولها خارج کرد..اگه ژن سالم رو وارد کنیم و تکثیر بشه باز هم ژن معیوب و تاثیر بد اون وجود خواهد داشت...اصلا مطرح شدن این سوال درسته یا من جایی مشکل دارم...؟؟
( این سوال بحثش تموم شد)