سلام.
الان سال 93 میباشد . و من میبایست سال چهارم دبیرستان در رشته ریاضی بودم و امتحانات خرداد ماه را میدادم .
ولی به دلیل مشکلاتی در سال سوم . من نتوانستم سال سوم را کامل تمام کنم . به طور واضح تر : من در سال سوم خیلی زیاد غیبت داشتم خیلی یعنی حدود 6 ماه . که به صورت پراکنده بود و من در هفته حدود 3 روز غایب بودم . که این باعث شد من هیچ درسی را یاد نگیرم و راستش کتابام همه سفید هستن . خواب سرتون را درد نیارم بعد در امتحانات خرداد از 10 در س 8 درس را افتادم .......( یه وقت فکر نکی تنبلم ... سال دوم معدلم 17 شد ). ....که با امتحان دادن در شهریور و دی 92 پنج درس را پاس کردم و الان در خرداد 93 دارم 3 درس باقی مانده را امتحان میدهم ..
بعد از سال سوم که من میبایست از مهر 92 به پیش دانشگاهی بروم به دلیل مشکلاتی نرفتم . تا حال.
حالا خدا را شکر مشکلم حل شده و میخواهم ادامه تحصیل بدهم .
با چند نفر از اساتید صحبت که کردم به این نتیجه رسیدم که من خیلی وقته که سمت درس و کتاب نرفتم و هیچی یاد نگرفتم و اگه بخوام به پیش دانشگاهی برم نیاز به بلد بودن دروس اصلی ریاضی مثل حسابان و جبر و هندسه وشیمی و فیزیک و و..... دارم و من که هیچی بلد نیستم . ... تازه اگر هم بتوانم پیش دانشگاهی پشت سر بگذارم به هیچ وجه نمیتوانم در کنکور تست بزنم و دانشگاه دولتی قبول بشم .
به همین دلیل گفتند که تغیر رشته بدم و من اگر میخواستم از ریاضی به رشته برق بروم بیایم از رشته فنی به دانشگاه بروم و در رشته برق ادامه تحصیل بدهم .
حالا من چند تا سوال دارم :
1 - چجوری میشه تغییر رشته داد ؟
2 - به کجاها باید مراجعه کنم ؟ چقدر زمان میبرد ؟
3 - آیا راهی بهتر و سریعتر وجود دارد ؟
4 -فرق کسی که از فنی میره برق با اونی که از ریاضی میره چیه ؟ از نظر آینده شغلی چی؟
5 - میشه با دیپلم فنی برم دانشگاه دولتی ؟
خواهش میکنم سریع و به طور کامل جواب بدهید . اصلا نمیدانم چه کار کنم .
منتظرم . ممنون که پاسخ میدهید .