خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کمک فوری برای ادامه تحصیل

سلام.
      الان سال 93 میباشد . و من میبایست سال چهارم دبیرستان در رشته ریاضی بودم و امتحانات خرداد ماه را میدادم .
      ولی به دلیل مشکلاتی در سال سوم . من نتوانستم سال سوم را کامل تمام کنم . به طور واضح تر : من در سال سوم خیلی زیاد غیبت داشتم خیلی یعنی حدود 6 ماه . که به صورت پراکنده بود و من در هفته حدود 3 روز غایب بودم . که این باعث شد من هیچ درسی را یاد نگیرم و راستش کتابام همه سفید هستن . خواب سرتون را درد نیارم بعد در امتحانات خرداد از 10 در س 8 درس را افتادم .......( یه وقت فکر نکی تنبلم ... سال دوم معدلم 17 شد ). ....که با امتحان دادن در شهریور و دی 92 پنج درس را پاس کردم و الان در خرداد 93 دارم 3 درس باقی مانده را امتحان میدهم ..
      بعد از سال سوم که من میبایست از مهر 92 به پیش دانشگاهی بروم به دلیل مشکلاتی نرفتم . تا حال.
      حالا خدا را شکر مشکلم حل شده و میخواهم ادامه تحصیل بدهم .
      با چند نفر از اساتید صحبت که کردم به این نتیجه رسیدم که من خیلی وقته که سمت درس و کتاب نرفتم و هیچی یاد نگرفتم و اگه بخوام به پیش دانشگاهی برم نیاز به بلد بودن دروس اصلی ریاضی مثل حسابان و جبر و هندسه وشیمی و فیزیک و و..... دارم و من که هیچی بلد نیستم . ... تازه اگر هم بتوانم پیش دانشگاهی پشت سر بگذارم به هیچ وجه نمیتوانم در کنکور تست بزنم و دانشگاه دولتی قبول بشم .
      به همین دلیل گفتند که تغیر رشته بدم و من اگر میخواستم از ریاضی به رشته برق بروم بیایم از رشته فنی به دانشگاه بروم و در رشته برق ادامه تحصیل بدهم .
      حالا من چند تا سوال دارم :
      1 - چجوری میشه تغییر رشته داد ؟
      2 - به کجاها باید مراجعه کنم ؟ چقدر زمان میبرد ؟
      3 - آیا راهی بهتر و سریعتر وجود دارد ؟
      4 -فرق کسی که از فنی میره برق با اونی که از ریاضی میره چیه ؟ از نظر آینده شغلی چی؟
      5 - میشه با دیپلم فنی برم دانشگاه دولتی ؟
      خواهش میکنم سریع و به طور کامل جواب بدهید . اصلا نمیدانم چه کار کنم .
      منتظرم . ممنون که پاسخ میدهید .

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ....
      کسی نیست ....!!!!
      لطفا .......!!!!

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      4 -فرق کسی که از فنی میره برق با اونی که از ریاضی میره چیه ؟ از نظر آینده شغلی چی؟

اونی که از فنی میره برق یه چیزی شبیه برقکار میشه ولی اونی که از ریاضی میره برق موشک میسازه
      :yahoo (4):

آینده شغلیم همه بیکاریم دیگه اینم سوال داره؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosin2a نمایش پست ها
      سلام.
      الان سال 93 میباشد . و من میبایست سال چهارم دبیرستان در رشته ریاضی بودم و امتحانات خرداد ماه را میدادم .
      ولی به دلیل مشکلاتی در سال سوم . من نتوانستم سال سوم را کامل تمام کنم . به طور واضح تر : من در سال سوم خیلی زیاد غیبت داشتم خیلی یعنی حدود 6 ماه . که به صورت پراکنده بود و من در هفته حدود 3 روز غایب بودم . که این باعث شد من هیچ درسی را یاد نگیرم و راستش کتابام همه سفید هستن . خواب سرتون را درد نیارم بعد در امتحانات خرداد از 10 در س 8 درس را افتادم .......( یه وقت فکر نکی تنبلم ... سال دوم معدلم 17 شد ). ....که با امتحان دادن در شهریور و دی 92 پنج درس را پاس کردم و الان در خرداد 93 دارم 3 درس باقی مانده را امتحان میدهم ..
      بعد از سال سوم که من میبایست از مهر 92 به پیش دانشگاهی بروم به دلیل مشکلاتی نرفتم . تا حال.
      حالا خدا را شکر مشکلم حل شده و میخواهم ادامه تحصیل بدهم .
      با چند نفر از اساتید صحبت که کردم به این نتیجه رسیدم که من خیلی وقته که سمت درس و کتاب نرفتم و هیچی یاد نگرفتم و اگه بخوام به پیش دانشگاهی برم نیاز به بلد بودن دروس اصلی ریاضی مثل حسابان و جبر و هندسه وشیمی و فیزیک و و..... دارم و من که هیچی بلد نیستم . ... تازه اگر هم بتوانم پیش دانشگاهی پشت سر بگذارم به هیچ وجه نمیتوانم در کنکور تست بزنم و دانشگاه دولتی قبول بشم .
      به همین دلیل گفتند که تغیر رشته بدم و من اگر میخواستم از ریاضی به رشته برق بروم بیایم از رشته فنی به دانشگاه بروم و در رشته برق ادامه تحصیل بدهم .
      حالا من چند تا سوال دارم :
      1 - چجوری میشه تغییر رشته داد ؟
      2 - به کجاها باید مراجعه کنم ؟ چقدر زمان میبرد ؟
      3 - آیا راهی بهتر و سریعتر وجود دارد ؟
      5 - میشه با دیپلم فنی برم دانشگاه دولتی ؟
      خواهش میکنم سریع و به طور کامل جواب بدهید . اصلا نمیدانم چه کار کنم .
      منتظرم . ممنون که پاسخ میدهید .
      سلام

حقیقتش من تا حدی سوال 4 و 5 شما رو جواب میدم ........ ببینین میشه آدم بره رشته فنی و بعد از اونجا که دیپلم گرفت بره در دانشکده ها و آموزشکده هایی که فوق دیپلم برق رو

ارایه میدن درس بخونه و بعد آزمون کاردانی به کارشناسی رو شرکت کنین و در صورت قبولی برای کسب مدرک لیسانس به دانشکده ای ( مثل شمسی پور تهران ) برین

ولی از اونجایی که در دانشکده ها درسا رو بیشتر به صورت عملی یاد میدن ممکنه در آزمون کارشناسی ارشد کمی به مشکل برخورد کنین که البته اینم با تلاش قابل حله

خیلی ها رو دیدم که از این دانشکده ها رتبه های برتر کارشناسی ارشد رو کسب کردن و الان دارن تو بهترین دانشگاه های ایران درس میخونن ...... علت اینکه گفتم

ممکنه به مشکل برخورد کنین این بود که چون در دانشکده های فنی درسا رو بیشتر عملی میگن دانشجویان از نظر ریاضی ممکنه سطحشون پایین تر باشه

که البته اینم قابل جبرانه

اینا چیزایی بود که میدونستم ........ بازم مشورت کنین تا بهترین تصمیم رو بگیرین ...... بازم سوالی هم داشتین در خدمتتون هستم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن