دوستان طرح آیه های تمدن چطوریه؟کسی تابحال شرکت کرده؟من امروز رفتم کارنامه آزمون ورودیش رو که داده بودیم رو دیدم.ولی نزده بود قبول شدم یا نه؟
کسی اگه اطلاع داره بگه.و اینکه سطح آزموناشون چطوریه؟
دوستان طرح آیه های تمدن چطوریه؟کسی تابحال شرکت کرده؟من امروز رفتم کارنامه آزمون ورودیش رو که داده بودیم رو دیدم.ولی نزده بود قبول شدم یا نه؟
کسی اگه اطلاع داره بگه.و اینکه سطح آزموناشون چطوریه؟
طرح خوبیه! مارو همینجوری عضو کردن!دی!(حالا همینجوریم نه!درسم خوبه!)
بهت حدود 200تا 300 تومن کتاب میدن ک ماله انتشارات خودشونه!(اکثرا بدرد نمیخورن!ولی چون تست کنکورا را کامل دارن میتونن جایگزین خوبی واسه ابی کانون برات باشن!البته شیمی و ریاضیش خوب بود(شیمیش واقعا خوب بود)).واسه پیش دانشگاهی کتاباش تستی و ازمونای جامعن ولی واسه سوم شمال کتابای تشریحی و جزوات امتحان نهاییم میشه.
عید واستون اردو جمع بدی نوروزی میذارن!(اردو استانیش بدردبخور نیس)ولی اگه رتبه ازمونت خوب باشه اردوی کشوری دعوت میشی ک اون خوبه
چنتا ازمون داره!ک نسبت به باقی ازمونا غلط ویرایش فراوون دارن ولی خداییش سطح سوالاشون محشره!سختن!البته سخت الکی!ینی دیگه خیلی الکی سختش کردن!ولی واسه محک جدی زدن خوبه!
و جلسات مشاوره و کلاس واسه درسایاختصاصی(ک اگه تو شهر کوچکی باشیداین امکان ممکنه شاملتون نشه)
در کل طرح خوبیه .حدود 1ونیم میلیون خرجتون میکنن!و هیچیم ازتون نمیگیرن!کانون و گزینه دو بیان یاد بگیرن!دی!
ولی ای کاش خودشون بیخیال چاپ کتاب میشدن!دی!
ان شالله قبولی......البته بی سری چیزای دیگه هم ربط داره!مثه معدل!
اره بابا!بقول معروف مفت باشه .کوفت باشه!دی!
ان شالله بعد کنکور اگه کسی خاس کتاباشو میدم بهش(رایگان!)
داداش ی دکمه هس ب اسم تشکر!میتونی ازش استفاده کنی! دوسه تان ! تشکر کنید!لاقل هرکدوم از پستای من باس 10 تا تشکر داشت!دی!
من خودم 4 سال عضوم
سطح آزمونا:بسیار بالا گاهی از کنکور هم سخت تر
مزیت: 200هزار تومن کتاب کمک درسی رایگان(ادبیاتش فقط خوبه بقیش آشغاله)
جامعه آماری:بسیار کم حدود 4 هزار نفر در سوم تجربی کشور
بیاید تو این تاپیک اگه عضو تمدن هستید:
http://forum.konkur.in/thread32948.html#post640584
سلام من سال سوم بودم توش
اولش یک ازمون برگزار می کنن تو خرداد یا تیر
بعد طبق رتبه ای که اوردی میری تو طرح های مختلف طرح الف رایگان هست اما طرح ب فک کنم پولی بود و نیم بها
از ازمونش اگه بخوام بگم اینه دفترچه و فونت و.... شبیه کنکور هست نکته جالبش تو سوم شبیه بودن تریبی تعدا تست ها با کنکور بود ینی برای ریست40 تا تست داشت برای شیمی ریاضی و فیزیک 30 تا فک کنم
در کل مفت و بود خوب ولی سطح سوال و برنامه ریزی به هییچ عنوان به قلممچی و شنجش نمی رسید
اون موقع غلط هم زیاد داشت که البته پارسال شنیدم غلط هاش خیلی کم شده
اقا مهدی تشکر...درباره ی رتبه ای که میخواد و شرایط و زمان ثبت نامش توضیح دهید اگه نمیدونیدهم یه لینک ناقابل بذارید;-)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)