آرزویت را برآورده میکند آن خدایی که برای خنداندن گلی آسمان را می گریاند
دبیرتون خیلی به نظرم دقیق گفته برام جالب بود به نظرم دوتا روش درسته:yahoo (1): ترجیحا راه حل گاج بنویس که کپی پاسخنامه نهایی باشه
"When the going gets tough, the tough get going."
وقتی میگیم بر 5 و 7 بخش پذیر نباشه
مثلاً 15 جزوش هست ؟ به نظر میاد نباید باشه
اگه منظور دبیرتون رو سوال داشت به نظر من بهتر بود میگفت
بر 5 و 7 "همزمان" بخش پذیر نباشد
البته این بحث تخصصیه و من نمیتونم نظر بدم ولی خودم راه حل گاج اول به دهنم رسید
خواهشا اگه کسی نظری دیگه داره بگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
یعنی حتما باید با اون راه حل که توی کلید و پاسخ نامه هست حل بشه؟ معلم ما هم واسه نمونه این سوال دو تا راه حل رفته|
یه بارم سره کلاس معلم هندسمون گفت ممکنه کسی از یه راه حل دیگه بره...باید نمره رو کامل بهش بدن...جز اینکه حالا راه حلش تستی باشه !!!!![]()
بر 3 و 5 نباشد همون گاج درسته
نه بر 3 و نه بر 5 روش دبیرت
تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...
تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...
سلام
باید بر 4 باشه و بر 5 و 7 نباشه یعنی اگر ما a رو بگیریم مجموعه اعضایی که بر 4 بخش پذیر هست و b رو اعضایی که بر 5 هست و c اعضایی که بر 7 هست پس در نتیجه a اشتراک b پریم اشتراک c پریم می شه اعضایی که بر 4 هست و بر 5 و 7 نیست.البته باید سادش کنید و احتمال ها رو از هم چمع و تفریق کنید تا بدست بیاد جواب مسئله هم می شه 43/250.مسئله 13 صفحه 120
مسئله بالا هم چون 7 تا حرف داره و کلمه 4 حرفی می خوایم بسازیم پس 7 به توان 4 تعداد عضو های فضای نمونه هست.
اگر تکرار مجاز باشه 5 تا حرف بدون نقطه داره و طبق استدلال بالا 5 به توان 4 تعداد کلمات بدون نقطه.جواب هم که معلومه 5 تقسیم بر 7 به توان 4
اگر تکرار مجاز نباشه به ترتیب از سمت چپ کلمه مورد نظر شروع می کنیم 7 در 6 در 5 در 4 تعداد عضو های فضای نمونه هست.و پون با حروف بدون نقطه می خواد پس 5 در 4 در 3 در 2 تعداد کلمات مورد نظر بدون نقطه هست.و جواب هم می شه یک هفتم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)