اقا این همایش دریافت ک میگین چیه قضیش ؟
خب1چیزایی اضافه و تغییر کرد که اینجا آوردمزیست2فاگوزیست/هم کلاسی ها(فردین جوادی):
_____
زیست2نیمکت سبز:
کتاب سومش خیلی با دوم و پیش1 متفاوت هست ساختار پیش1 و دومش کاملا مثل هم هست وفک کنم قدیمی باشن و ویرایش نکرده مولف عزیز
البته از نظر درسنامه تفاوت چندانی بینشون نیست بیشتر از نظر تستی گفتم
ساختار کتاب شامل:
درسنامه
جمله های صحیح غلط(به خاطر وجود تستای کدام درست است و کدام نادرست است میتونن مفید باشن)
تستای تالیفی
تستای سراسری و سنجش وآزاد
ولی سومش:از نظر درسنامه 1چیزی بین خیلی سبز و مهروماه یعنی هم تا حدودی مفصل و هم نموداری ولی لازمه باهاش کتاب درسی هم حتمن بخونید
از نظر تستی :
صرف نظر از تستای سراسری و ...
تالیفیهاش توی سوم بر خلاف دوم و پیش1 به سبک کنکور هستن و ویرایش خوبی دارن ولی تستاش همه ی نکات رو پوشش نداده و مثل الگو و گاج تستاش کافی نیست و کمه ولی تستاش خوبن
پ ن: این کتاب مباحث گیاهی و ژنتیک رو شامل نمیشه
واسه ژنتیک هم نیمکت سبز1کتاب داره به نام قطار ژنتیک که چون بیشتر به درد نهایی میخوره بررسیش نمیکنم باید مفصلتر میبود
_____
خب دیگه نمونه فاگوزیست هم اومد سعی کردم نقاط قوت و خوبی رو که دیدم کوتاه بگم
- Bold کردن لغات مهم که باعث افزایش دقت توجه هنگام مطالعه میشه
- پوشش دادن مباحث مهم کتاب و حتی اون قسمتایی هم که مستقیما به زبان فاگوزیستی(!!)نوشته شده جوری هستن که اگر کتاب رو هم نخونی یاد میگیری و از پس تستاش هم برمیای ولی هر چی با خودم کلنجار میرم کتاب درسی رو
نخونی نمیشه پس اینجا وقتگیر میشه
- هیج جای کتاب رو واسه توضیح جا ننداخته
در آخر میخوام بگم از نظر آموزشی هیچ کمبودی این کتاب نداره و عالی هست ولی خب تست هم مهمِ
یکی از تجربیات خودم توی چند باری که آزمون دادم"همین اهمیت تست بود"
نکته ای رو که دقیقا خونده بودم و بلد بودم رو تو تست اشتباه زدم چرا ؟ چون به ظرافت کلماتش توجه ننموده بودم
تست لازمه ی درصد بالای زیستِ چون اشتباه هاتمونو گوشزد میکنه بالاخره موقع خوندن حواس آدم یه جاهایی میره که تمرکز و دقت رو کم میکنه
ولی این کتاب آموزشش خیلی خوب بود واقعا دستشون درد نکنه
<این کتاب اگر تست داشته بهترین بود!!!>
فاگوزیست تست نداره و باید با1کتاب تست مَچ بشه!!! اونوقت مقایسش میکنم آخه تنهایی بی انصافیه
راستش قبلا گفتم نخوندن کتاب درسی با فاگوزیست مشکلی نداره ولی الان میگم ریسکه
کنکور منبعش کتاب درسی هست نمیشه ندید گرفت با این حساب چون هم از لحاظ زمانی هم از لحاظ هزینه همون منبع قبلی بهتره مقایسه ام رو تغییر میدم
من فقط1نکته توی فاگوزیست دیدم که اونم تو آزمونام باهاش برخورد کرده بودم اونم این بودکه مکانیسم پژواک سازی در وال و دلفین متفاوت با خفاش هست---البته توضیحش توی فاگوزیست1جور دیگه بود---