ژنتیک فقط علی کرامت..... کتاب کوچیکه مال قلم چی + الگو ----------» یعنی اینا رو بخونی میشی .......! ! !
الگو+ژنتیک
تخته سیاه(فقط ژنتیک)
خیلی سبز+ژنتیک مندلی
خانه زیست سناسی(گربه)
کانون (آبی)+کتابچه ی ژنتیک
مهروماه+ژنتیک به زبان آدمیزاد
نیمکت سبز
نوبل
8000 تست گاج
هم کلاسی ها(فردین جوادی)
همگامان
سایر منابع
ژنتیک فقط علی کرامت..... کتاب کوچیکه مال قلم چی + الگو ----------» یعنی اینا رو بخونی میشی .......! ! !
به طور کل : تجربه ی زیستی دکتر اشکان هاشمی (نشر الگو) رو از دست نده : :: خیلی چیزا میشه از دکتر یاد گرفت
بعدش : حس و زمان کافی داشتی، تجربه ی دکتر امید شیخ حسنی (زیست جامع گاج) رو از دست نده ==== >> یه کار شیک و قشنگ در زیسته !!
بعدش : اگه بیشتر وقت داشتی کتابای ویرایش شده خیلی سبز! رو از دست نده به خصوص زیست 2 ش !!!
بعدش : اگه وقت بیشتر داشتی (به خصوص واسه اونایی که 95 کنکور میدن!) تجربه ی زیستی دکتر وحید عزیزی (پله ی آخر زیست فــار) رو از دست نده
بعدش : اگه وقت داشتی و خاستی یه کار قشنگ در جمع بندی زیست داشته باشی، تجربه ی دکتر عمارلو (همایش زیست نشر دریافت) رو از دست نده
.................................................. ..........
ویرایش توسط Mr. ARAD : 15 دی 1393 در ساعت 18:41
اتفاقن واسه شما یه جورایی بهتره !! ===== >>> همون واسه خودش یلیه ! (Yal) ======= >>> و بعدش اگه فرصت داشتی، هم سراغ یکی از کتابای زیست نشر الگو بری، بهتر متوجه ی ارزش کار دکتر میشی (و البته شاید هم بر عکس !! :یعنی اگه آمادگی خوبی روی تمامی سی فصل داشته باشی (حال نه خیلی حرفه ای ! در حدی که حداقل دو دور همشونو خونده باشی و یه چند تا تست زده باشی) بعد که سراغ تستای نشر الگو بری، از تستاش و نکته هاش بهتر میتونی استفاده کنی
....................
سادش میشه این طوری :
اگه یه « رویه صفر تا 100 » رو در زیست تصور کنی با هر سه سری کتابای زیست خیلی سبز! و جامع گاج و نشر الگو (و حتی شاید کتابای دیگه!) به خوبی میشه این رویه رو دنبال کرد. ................. ولی ................... ولی اگه از دید « انسجام» به این رویه نگاه کنی به ترتیب منسجم ترین ریزگاما رو این طوری میشه یافت :
1. اول زیست نشر الگو (هر چهار جلدش)
2. دوم زیست جامع گاج (شاید اگه بقیه کتابای خیلی سبز! ویرایش بشن از این بزنه بالاتر!)
3. زیست خیلی سبز! (اگه بقیه کتاباش ویرایش بشن شاید از بقیه بزنه بالاتر !)
.......
..
.
++ بقیه انتشارات تا جایی که من خبر دارم اون انسجام و عالی بودنه و جامع بودنه رو در کارشون رعایت نکردن و ندارن !!
..................
++ زیست فـــــــار هم از بهترین هاست === >> البته شاید واسه همه استفاده ی خوبی نداشته باشه (چون ساختارش تدریس کامل مطلب به شکل رمان داستانیه !)==== >> و البته اگه واسه ی پیش 2 و پایه هم کتاب نوشته بشه، رقیب خیلی خوبی میتونه واسه بقیه باشه ولی حیف که دکتر عزیزی و سید احمد آل علی یه چهار پنج سال کش میدن تا یه کتاب بدن بیرون !)
ویرایش توسط Mr. ARAD : 15 دی 1393 در ساعت 20:46
داری میگی سال سومی !! === >>> آره که وقت میشه !!
++ انسجام بی خیال شدن نشدن نداره، چیزیه که هست ===== >> یکی هست زیاد حوصله و دقت کافی نداره، میره با زیست گربه شروع میکنه که انسجامش کمه ==== >> یکی هم هست تجربه ی مطالعه خوبی در زیست داشته و آمادگی یادگیری دقت ها و ریزه کاری های زیادی داره، میره سراغ زیست نشر الگو
++ من الانه دیوونه ای رو میشناسم که هر سه سری رو داره میخونه و تست میزنه
++ نسبت به اینکه چقدر حوصله و انگیزه و پیش زمینه و دقت و ظرفیت یادگیری داری، میتونه شرایط متفاوتی رو واست ایجاد کنه
سلام دوست عزیز
اون دیوونه احیانا من نبودم؟خخخخ
یه توصیه کلی به اونایی که مثه خودم وقت زیاااد دارن تا کنکور البته نه خیلی زیاد ولی خوب
من خودم طبق برنامه ای که خودم برا خودم ریختم...روزایی که مدرسه میرم سه تا زنگ 1.5 ساعتی درس میخونم
بعضی روزا هم چهار تا زنگ
وسط هر زنگ هم یه ربع استراحت دارم....دقیقا عین مدرسه
ازینا هرروز یه زنگش به طور ثابت زیسته...یه زنگش اختصاصی یه زنگشم عمومی+عقب افتاده های درسی
اگه شما اینجوری بخونید مطمئن باشین میتونید به انسجام مطلب برسید و هر سه تا کتاب گربه و الگو و خیلی سبز رو کار کنید
پیشنهاد من برای شروع تست زدن کتاب گربس ولی چاپ جدیدش...سوالاش به روز تر شده....پاسخ تشریحیشم کامل تر شده....خیلی هم خوندنش سریع پیش میره...من فصل یک رو تو سه ساعت زدم تستاشو
بعدش برین سراغ خیلی سبز که جزوش عالیه .....البته خودم تاحالا وقت نکردم برم سراف اشکان هاشمی که کاش میخوندمش...معلممون برای امتحان ترم ازش سوال داده بود...بیخیال
این بود راهنمایی من
موفق باشید
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سلام دوست عزیز
اون دیوونه احیانا من نبودم؟خخخخ
یه توصیه کلی به اونایی که مثه خودم وقت زیاااد دارن تا کنکور البته نه خیلی زیاد ولی خوب
من خودم طبق برنامه ای که خودم برا خودم ریختم...روزایی که مدرسه میرم سه تا زنگ 1.5 ساعتی درس میخونم
بعضی روزا هم چهار تا زنگ
وسط هر زنگ هم یه ربع استراحت دارم....دقیقا عین مدرسه
ازینا هرروز یه زنگش به طور ثابت زیسته...یه زنگش اختصاصی یه زنگشم عمومی+عقب افتاده های درسی
اگه شما اینجوری بخونید مطمئن باشین میتونید به انسجام مطلب برسید و هر سه تا کتاب گربه و الگو و خیلی سبز رو کار کنید
پیشنهاد من برای شروع تست زدن کتاب گربس ولی چاپ جدیدش...سوالاش به روز تر شده....پاسخ تشریحیشم کامل تر شده....خیلی هم خوندنش سریع پیش میره...من فصل یک رو تو سه ساعت زدم تستاشو
بعدش برین سراغ خیلی سبز که جزوش عالیه .....البته خودم تاحالا وقت نکردم برم سراف اشکان هاشمی که کاش میخوندمش...معلممون برای امتحان ترم ازش سوال داده بود...بیخیال
این بود راهنمایی من
موفق باشید
سلام
میخوام کتاب تصویرنامه مهرو ماه رو بخرم همون پانداییه کسی استفاده کرده کتابه خوبیه؟؟با جمع بندیش (زرد رنگ)چقد فرق داره؟؟کلا میرزه بخرمش یا نه ؟؟
سلام.من ژنتیک فوق العاده ضعف دارم. یعنی از همون پایه ضعیفم.چه کتابی رو برای شروع پیشنهاد میکنید ؟؟وقت کافی برای مطالعه دارم ...
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)