سلام .
میشه بگید پایه کانون چند درصد تست هاش تالیفی و چند درصد کنکوره ؟؟؟
و همینطور راجع به یک نگاه فرهادیان . آیا مثل فرصت برابر نکات ریز رو گفته ؟
الگو+ژنتیک
تخته سیاه(فقط ژنتیک)
خیلی سبز+ژنتیک مندلی
خانه زیست سناسی(گربه)
کانون (آبی)+کتابچه ی ژنتیک
مهروماه+ژنتیک به زبان آدمیزاد
نیمکت سبز
نوبل
8000 تست گاج
هم کلاسی ها(فردین جوادی)
همگامان
سایر منابع
سلام .
میشه بگید پایه کانون چند درصد تست هاش تالیفی و چند درصد کنکوره ؟؟؟
و همینطور راجع به یک نگاه فرهادیان . آیا مثل فرصت برابر نکات ریز رو گفته ؟
سلام
دقیق که نمیتونم بگم
ولی خب مطالب ریز خیلی زیادن تو زیست و مباحث دست نخورده که کنکور ازشون تست نداده زیاده و این در حالیِ که آبی کانون از اون مباحث دست نخورده هم تست داره پس بیشتر کتاب باید تالیفی باشه و البته بیشتر تالیفی ها همون تستای کانون هستن
چون اون کتاب به نظرم مفید نیمده خوب بررسیش نکردم![]()
ینی نرم بخرم؟ژنتیک تخته سیاه:
دیگه گفتم ژنتیک رو همینجا بررسی کنیم و از اونجایی که نظر سنجی چند گانه هست هم مشکلی واسه انتخاب منابع سوم و ژنتیک پیش نمیاد نیازی به تفکیک ندارن:::ساختار آموزیش اینه که با1تست شروع کرده و قبل از جواب درسنامه آورده و چند تا تست واسه تمرین آورده...درسنامه ی خوب ولی بعضا حفظی و غیر مفهومی داره پاسخ تشریحی اغلب کامل و خوبه و تستای خوبی هم داره ولی باید یه ذره آپدیت هم بشه با توجه به تحلیلی شدن کنکور امکان طرح تست از مطالب تحلیلی تو ژنتیک هم هست چیزی که خیلیا اصلا سراغش نمیرن دیگه خودتون هم تو آزمونا دیدین که میشه از ژنتیک هم سوالای اینجوری طرح کرد ولی این کتاب کلا تا تونسته گیر داده به مسئله های محاسباتی و این ذهن رو شدیدا خسته میکنه ولی در کل منبع بدی نیست
1.من حیلی سبز ویرایش جدید دارم.میخواستم واسه ژنتیک تخته سیاه بخرم؟خوب نیست؟؟چی بخرم؟
اخه امسال خیلی کتاب خریدم حدود 200 علاوه بر کانون بابام گناه داره بگم دوباره الگو هم بخره.2.الگو ویرایش جدیدش خیلی تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟/
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
کسی نبود؟نظری فرمایشی؟من امروز میخوام برم بخرم
![]()
من هم خیلی سبز دارم و هم تخته سیاه..من خودم سلیقم با تخته سیاه بیشتر جور در میاد و باهاش راحت ترم و در ضمن خیلی سبز به نظر خودم خیلی حاشیه رفته و با توجه به اینکه تا کنکور وقت زیادی نمونده تخته سیاه میخونم...ولی بهتره شما هر دوتا کتاب رو از نزدیک ببینید و مقایسه کنید چون ممکنه از خیلی سبز بیشتر خوشتون بیاد![]()
به نظر من ژنتیک مندلی خیلی سبز بهترینه
موفق باشی
و اینم بگم من هم خیلی سبز ویرایش جدید دارم هم الگو که الگو خیلی بهتره
واسه ژنتیکم هم تخته دارم هم خیلی سبز
که من با مهدیه موافقم در یه زمینه هایی اونم اینکه واقعا خیلی سبز حجیمه و فقطم فصل ۸رو پوشش میده اما تخته تو یه حجم کمتر کل ژنتیک سال سوم به جز ژنتیک گیاهی رو پوشش میده
اگه وقت داری خیلی سبزو بخونی مطمئن باش موفق میشی تو فصل ۸که هر سال مستقیما ازش ۳تست میاد یعنی۶درصد کنکور
ویرایش توسط sam-n : 29 آذر 1393 در ساعت 21:19
البته کتاب ژنتیک مندلی فکر کنم دیگه چاپ نمیشه و با کتاب زیست سوم یکیش کردن واسه همین حجمش کاهش پیدا کرده و درسنامه های کتاب ژنتیک خیلی سبز رو سایت خیلی سبز واسه دانلود گذاشته...
سلام
بنظرتون واسه سال سوم خوندن خیلی سبز چاپ جدید بهتر جواب میده یا نشر الگو ؟
من دوم و پیش 1 و 2 نشرالگو رو دارم اما واسه سوم با اینکه خیلی سبز رو دارم اما بازم احساس میکنم شاید نشر الگو بهتر باشه
ضمنا جامع نقره ای گاج هم دارم
کدام درب را بزنم که تو در درون آن باشی؟..
نظرتون در مورد جزوه عمارلو ک سال سومش داره کتاب میشه چیه ؟؟؟؟؟؟
خود جزوهاش چطورن ؟؟؟؟اینایی ک دانلودین ؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
نظرتون در مورد جزوه عمارلو ک سال سومش داره کتاب میشه چیه ؟؟؟؟؟؟
خود جزوهاش چطورن ؟؟؟؟اینایی ک دانلودین ؟؟؟؟
الان سال سومم واسه امسالم الگو خریدم
پارسالم (زیست 1 ) خیلی سبز گرفتم خوبه یا الگو رو هم بگیرم ؟؟
میخام گاجم بگیرم با زیست پیش 2 الگو اگ گاج و بگبرم بازم لازم واسه زیست 1 الگو بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)