منبع هشتم
دین و زندگی
1.دین و زندگی جامع نشر الگو
2.کتاب آیات و نکات گاج
( بدون نیاز به کتاب درسی)
منبع هشتم
دین و زندگی
1.دین و زندگی جامع نشر الگو
2.کتاب آیات و نکات گاج
( بدون نیاز به کتاب درسی)
سلام یه سوال دارم درمورد رشته دندانپزشکی و پزشکی
من به هر دورشته علاقه دارم ولی چون پزشکی یکم زیاد طول میکشه و منم
شرایطم محیا نیست که 10یا12سال هیچ درامدی نداشته باشم میخام دندون بخونم.به چن نفرم گفتم و گفتن که درامدش عالیه و بخون ولی من دودلم اخه اگه دندون خیلی رشته خوبیه و درامدشم خوبه پس چرا از 100نفر اول کنکو90تاشون پزشکی میخونن؟؟؟؟؟شما به احمتال زیاد دوست دندونپزشک و پزشک دارید لطفا یکم درمودشون و درامدشون توضیح بدین؟؟؟
خیلیا میگن دندون درامدش از15تومن بیشتر نمیشه ولی این واسه من واقعا راضی کننده نیست،فکرم بدجور مشغول شده لطفا توضیح بدید؟؟درضمن من میخام جراحی فک و دهان بخونم اگه واسه اونم چیزی میدوین بگین؟؟؟پردرامدترین تخصص دندون چیه؟؟؟
ببخشید که یکم زیاد شد
درود دوست عزیز
شما علاقه خود رو دنبال کنید و مطمئن باشید که درامد دندان پزشکی از پزشکی به مراتب بیشتره مخصوصا جراحی فک که پر درامد ترین اونهاست
یکی از دلایل عدم استقبال زیاد از دندان پزشکی اینه که اکثر آدما از دست کردن در دهان این و آن و بعضا تنفس رایحه خوش دهان بدبوی بعضیها کراهت دارند...
من 8000 گاج گرفتم + ژنتیک آرامفر-----------}نظرتون چیه؟
منظورتون از جزوه پرنیان همون 3 جزوه 40 صفحه ایه ؟ اگر ممکنه لینک بدید بررسی کنم. من از اینجا گرفتم http://forum.konkur.in/thread10102.html#post171926
تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...
سلام .. من این مطالب میذارم اینجت واستون .امیدوارم کمکتون کنه
جراحی دهان و فک و صورت یکی از دورههای تخصصی دندانپزشکی است که شامل تشخیص و درمانهای جراحی، غیر جراحی و جانبی بیماریها، ضایعات، صدمات، ناهنجاریها و نواقص استتیک و فانکشنال مادرزادی و اکتسابی نسج نرم و سخت ناحیه دهان و فک و صورت میباشد. و در صورت اتمام موفقیتآمیز دوره دانشگاهی به صدور گواهینامه تخصصی میانجامد. دانش آموختگانی که در امتحانات دانشنامه تخصصی که توسط مراجع ذیصلاح وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طراحی و برگزار میشود توفیق داشته باشند به اخذ مدرک دانشنامه تخصصی نائل میگردند.
هداف اختصاصی:
دانش آموختگان دوره تخصصی رشته جراحی دهان و فک و صورت باید تواناییهای زیر را کسب نموده باشند:
1- تشخیص بیماریها، ضایعات، صدمات، نواقص و ناهنجاریهای مادرزادی و اکتسابی عفونی، تروماتیک، رشدی تکاملی، نئوپلاستیک خوشخیم و بدخیم نسوج نرم و سخت دهان و فک و صورت
2- درمان جراحی و غیر جراحی و وابسته موارد فوق
3- بازسازی بافت نرم و سخت جراحیهای استتیک و فانکشنال ناحیه دهان و فک و صورت
4- توانایی آموزش و پژوهش در زمینههای فوق
طول دوره:
طول دوره تخصصی رشته جراحی دهان و فک و صورت 5 سال و به صورت تمام وقت طبق آییننامه و مقررات شورای آموزشی دندانپزشکی و تخصصی میباشد.
معمولا رشته ی دندان پزشکی یکی از پر درامدترین رشته های علوم تجربی هست..مخصوصا اگه تخصص روهم بخونین..والا درامدش که معلوم نیست .ولی تا جایی که من میدونم و شنیدم (مطمئن نیستماا..از بعضی از نزدیکان دندونپزشکا پرسیدم که تخصص ترمیم داشته) و زیاد هم خودش رو اذیت و درگیر کارش نمیکنه گفته که بیشتر از 15 میلیون درامد داره..ولی این به کار اون دکتر هم بستگی داره !! تو این که این رشته درامد بالایی داره شکی نیست..پس بدنبال علاقتون باشین..تخصص جراحی فک و صورت هم که خوووبه.. موفق باشین ایشالاا
آقای دکتر با اجازه من هم یک اظهار نظری بکنم در اینباره.
ببین دوست عزیز درآمد چه توی رشته ی پزشکی وچه دندون وچه داروسازی برای همه دکترهای باسواد به سابقه کاریشون برمیگرده.(ولی میتونم قول بدم که درآمد ضعیف ترین پزشک ها وندون پزشک ها هم برای چرخوندن یک زندگی خوب ومتوسط رو به بالا کافی هست)
من پدر خودم پزشک هست ومیتونم بگم چه پزشکی وچه دندون وچه دارو درآمد به 2تا چیز برمیگرده سواد شما وسابقه کاریتون.
والبته یک عامل موثر دیگه هم جاومکان مطبی هست که میزنید
الان توی شهرها معمولا(نه همه جا)اینطوره که پزشک ها همگی توی یک منطقه خاصی جمع میشن وجاهای دیگه از پزشک خالی هست وشما اگه توی مناطقی که پزشک کم هست داروخانه یا آزمایشگاه ویا هرمطب دیگه ای بزنید مسلما تعداد مریض هاتون از کسانی که در مناطق متراکم از لحاظ پزشکی هستن کمتر هست.
خب حالا فرض براین میزاریم که شما یک جایی مطب زدید(جدااز اینکه اطرافتون پزشک باشه یانباشه) اگه شما سواد درست وحسابی نداشته باشید وتشخیص های غلط بدید مریض هاهم ازتون تعریق نمیکنن ودرنتیجه زیاد رشد نخواهید اما برای پزشک یا دندان پزشک باسواد فقط مسئله زمان هست که به اون جایگاهی که واسش زحمت کشیده برسه(منظورم درآمد وتعداد مریض ها هست) مطمئن باش اگه پزشک یا دندون پزشک یا داروساز باسوادی باشی بعداز یک مدت مردم هم بهت اعتماد میکنن وشمارو به هم توصیه میکنن.
بزارید یه مطلبی رو هم همینجا بگم.
یکی از پزشک های معروف شهرما پاشد رفت آمریکا وبعداز یکسال به مدت 2هفته برگشت ایران
قبل از اینکه بیاد ایران به منشیش گفته بود که به مریض هاش نوبت بده تا بیاد ومریض هارو ویزیت کنه
وزمانی که رسید خدارو شاهد میگیرم از صبح میرفت مطب وشب برمیگشت خونه!!(بعداز یکسال غیبت!!)
چندتا از مریضاش رفته بودن واسش همه جاخبر پخش کرده بودن که فلانی داره میاد وهرکی میخواد بره وقت بگیره!!
بس که این آقا هم پزشک خوبی هست وهم اینکه روابط اجتماعی قوی داشتند وهیچ مریضی ناراضی از این آقا نبود.
این آقا از لحاظ سواد شاید باسوادترین نبوده ولی هم سابقه طولانی داشته وهم اینکه مردم ازش راضی بودن.
پس ببین همه چیز به مدرک نیست.دلیل نمیشه شما جراحی فک ودهان گرقتین دیگه میلیاردر میشید.خیلی باید بیشتر از اینا زحمت بکشید تاجایی رو واسه خودتون بازکنید.
درضمن دوست عزیز یه چیزی رو هم داری فراموش میکنی واونم اینه شما دانشگاه قبول شدی همون فرداش نمیان مدرک جراحی رو بهتون بدن وبگن بفرما کار کن.
شما سوالاتی که راجع به درامد دارید میپرسید مربوط به وضعیت الان هست ولی شما نمیدونید که 10سال آینده که ایشالا مدرکتون رو گرفتید وضعیت دندون پزشک هابه چه ترتیب هست پس عقل حکم میکنه رشته مورد علاقتونو انتخاب کنید.
درضمن دندون پزشکی فقط چندسال از پزشکی کوتاهتر هست.
شما در پزشکی میتونید رشته هایی رو انتخاب کنید که فقط تخصص دارن وفوقشون اصلا توی ایران نیست مثل پاتولوژی ورادیولوژی.این 2تارشته فوق تخصص ندارن وبعداز 7سال عمومی شما فقط باید تخصص رو بگیرید مشغول به کار بشید(طبیعتا قبولی توی این رشته ها کارآسونی نیست)
ویرایش توسط amirsalarsh : 25 اردیبهشت 1393 در ساعت 20:32
تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...
دیگه ب هر حال نظر مدریت اقا اراز اینجوری بوده !!
ولی خوبه ک . . جدیدا هم برا پ.ب 2 پست لازمه / پ.خ هم 10 تا !
http://forum.konkur.in/thread2220-39.html
دلیلشم اقا اراز تا حدودی اینجا گفتن دیگه !!
http://forum.konkur.in/thread2220-30.html (یک سری فعالیتهای مشکوک با اکانتهای مختلف در انجمن داره رویت میشه که همه هم کاربران بدون ارسال پست و با تعداد پ خ بالا هستند
)
ولی خب ی مدت هم بودش ک بعضیا فقط وا3 دادن پ.خ های تبلیغاتی میومدن !
حتما این کار لازم بوده دیگه !
از تمامی دوستان عزیز جهت دلگرمی ها و مشارکت و پاسخ گویی شون کمال تشکر رو دارم...
آقای نادر مهرآزما عزیز بله برای دین و زندگی یکی از موارد استثنا است و کتاب درسی نیازی نیست( طبیعتا باشه هم خوبه)
دین و زندگی نشر الگو و سپس گاج و بعد تخته سیاه از بهترین ها هستند( به ترتیب)
بنابراین همان گاج که شما دارید بسیار هم عالی است
یک نکته بسیار حیاتی:
برای تست زدن دین و زندگی فقط و فقط تست های کنکور سراسری + آزمون های سنجش و گزینه دو را بزنید و از تست زدن تست های تالیفی کلیه کتاب های موجود شدیدا پرهیز کنید
در ارتباط با زیست شناسی توصیه اکید من این است که به هیچ عنوان و به هیــــــچ وجه جز تست خود کنکور +آزمون سنجش و گزینه دو هیِِِِـــــچ گونه تست تالیفی نزنید
در ارتباط با جزوه استاد پرنیان بله همان است که لینک دادید
دوستان توجه کنند که گول هجمه تبلیغاتی جزوه عمارلو را نخورند!!! بنده به طور جد و با صراحت عنوان میکنم که جزوه پرنیان به مراتب کامل تر و در عین حال آری از مطالب گزاف و حجیم کننده است...
ژنتیک هم فقط ژنتیک کنکور آرام فر و بس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)