خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: شما کدوم منبع رو برای زیست1 انتخاب میکنید؟!

رأی دهندگان
    189. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • الگو

110 58.20%
    • خیلی سبز

74 39.15%
    • خانه زیست شناسی(گربه)

3 1.59%
    • رمزینه

1 0.53%
    • فاطمی

1 0.53%
    • کوله پشتی

1 0.53%
    • آبی کانون

8 4.23%
    • مهروماه(نموداری)

5 2.65%
    • نیمکت سبز

0 0%
    • نوبل

2 1.06%
    • 8000 تست گاج

12 6.35%
    • هم کلاسی ها(فردین جوادی)

14 7.41%
    • همگامان

1 0.53%
    • سایر منابع

13 6.88%
    نظرسنجی با انتخاب چندگانه
    صفحه 1 از 12 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 167
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

بررسی،تحلیل و انتخاب منبع زیست1(دوم)

توجــــــــــــــــه: مطالب اين پست و تايپيك مربوط به چن سال پيش هس
      پس طبيعتا اين مطالب تماما قابل استفاده نيست و نقص هايي داره
      به عنوان مثال تو نظر سنجي جاي تعداد زيادي از منابع امروزي خاليه
      پس لطفا دوستان از مطالب بروز استفاده كنيد/سپـــــــــــــاس

به نام خدا...

تازگیا تایپیکای منابع زیست خیلی زیاد شدن
      نظرات دوستان پراکنده هست
      کلا بی نظمی موج میزنه
      واسه همین برای هر پایه جدا1تایپیک زده میشه و منم درباره ی کتابا در حد2-3خط مینویسم تا نکات بارز و خوب و بد کتابا رو بدونیم
      اون تایپیکایی هم که هستن تا جای امکان ادغام و اگر خیلی بیهوده باشه حذف میشه(به زودی...)

ولی قبل از اون1چیزای دیگه هم باید بدونید:

دوستان خودتون تستای زیست شناسی کنکورای اخیر رو دیدید
      میدونید نمیشه با1نگاه سطحی به مطالب، به تستا جواب داد
      واسه همین:لازمه ی تسلط رو مطالب کتاب و پاسخگویی به تستا اینه که مطالب رو چندین بار دوره و مرور کنید و به همین دلیل نیازه که منابع هوشمندانه انتخاب شه تا وقت خوندن و مرور چندین باره باشه و از طرفی به درسای دیگه هم برسیم
      1کتاب واسه زیست معمولا از3بخش اساسی درست شده
      تست-پاسخ تشریحی-درسنامه(اگه نمیگی پاسخ کلیدی هم هست)

خب:

- درمورد تستا اونقدر بحث کردیم و شنیدیم و میدونیم که بهتره تستای استاندارد و هم تیپ کنکور رو بزنیم

- پاسخ تشریحی نباید فقط به گفتن گزینه درست و تشریح همون گزینه بپردازه بلکه باید سایر گزینه ها رو به همراه نکاتشون، توضیح بده به گونه ای که ابهامی درمورد نکات اون تست و گزینه هاش باقی نمونه

- درسنامه:درسنامه ی کتابا یا باید خیلی کامل باشه یا مکمل کتاب درسی باشه

وقتی میگم خیلی کامل باشه
      یعنی جوری باشه که خود کتاب درسی رو داخل خودش داشته باشه تا نخواد هم درسنامه ی مفصل فلان کتاب رو بخونی بعدش کتاب درسی رو هم بخونی(ماها همون کتاب درسی رو بخونیم خودش شق القمریِ :::والللا)
      حالا چرا حتما باید کتاب درسی رو بخونیم؟واضحه چون با وجود تستای ترکیبی هنوزم سهم نسبتا قابل توجهی از تستا مستقیم متن کتاب هستن(به تستای کنکور مراجعه کنین!!!چون خیلیا اینو قبول ندارن و فک میکنن تستا همه ترکیبی ان)نعخیر اینجوریام نیست!!!متن کتاب رو خیلی حرفه ای تبدیل به سوال کردن

وقتی هم میگم مکمل کتاب درسی باشه یعنی
      :خود کتاب درسی رو بخونیم بعدش بیایم سراغ منبع کمک آموزشیمون ویه سری نکته های ترکیبی یا تفهیمی یا چکیده ای از همون مطالب کتاب درقالب جدول نمودار شکل هم اینجا بخونیم

حالا باید دید هر منبع چجوریه؟نقاط قوت و ضعفش رو کنار هم گذاشت و دید چی از آب در میاد
      ______

توی پست بعدی تحلیل منابع رو نوشتم
      -دوستان میخوام1چیزو هم بگم این که این مطلب به این طولانی ای رونوشتم نمیخوام بگم من زیستم خیلی خوبه و این حرفا تو همین انجمن هستن کسایی که از منم بهترن دیگه خدا به داد خارج از اینجا برسه(اینم نگفتم که بگم متواضعم)
      فقط دارم میگم چون نمیخوام اشتباهات ما که الان شده تجربه و شما میتونید ازش استفاده کنید رو شما هم مرتکب بشین...
      ______

ضمنا ترتیب منابع صرفا بر اساس حروف الفبا هست هم داخل نظرسنجی هم داخل پست دوم که تحلیل نوشتم...
      و اینکه منابع جامع و جمع بندی توی منابع سال به سال بررسی نشدن

ویرایش توسط M o h a m m a d : 17 مرداد 1396 در ساعت 18:58 دلیل: افزودن توجه!

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      توجــــــــــــــــه: مطالب اين پست و تايپيك مربوط به چن سال پيش هس
      پس طبيعتا اين مطالب تماما قابل استفاده نيست و نقص هايي داره
      به عنوان مثال تو نظر سنجي جاي تعداد زيادي از منابع امروزي خاليه
      پس لطفا دوستان از مطالب بروز استفاده كنيد/سپـــــــــــــاس

زیست1 الگو:
      درسنامه های خلاصش دقیقا ویژگی ای که گفتمو داره یعنی با کتاب مکمل و کامل هستن/
      پ ن:این کتاب همونطور که میدونید ویرایش جدید شده که بهتر از قبلی هست ولی تو درسنامه تغییری ایجاد نشده که اگر میشد خیلی عالی میشد چون رو حساب درسنامه های سومش میتونست قویتر و بهتر (مثل کتاب سومش) باشه
      پاسخ تشریحی این کتاب خودش1جزوه ی کامله/تستای تالیفی این کتاب عالی ان مثلا از تفکر طراح کنکور استفاده کرده و رفته با همون نکته1تست آورده یعنی شده آینه ی کنکور و علاوه بر این مثل خیلی از کتابای دیگه تک تک نکته های مورد بحث تو کتاب درسی رو به صورت تست بررسی کرده

زیست1خیلی سبز:
      درسنامه ی مفصلی داره ولی حیف که غیر کاربردیِ چرا ؟چون در عین مفصل بودن و وقت گیر بودن درسنامه هاش،بازم باید کتاب درسی رو خوند و وقتتون رو الکی میگیره ضمنا درسنامه هاش یه عیب دیگه هم داره که برخلاف درسنامه های جدیدی که داره بر اساس کنکور مینویسه درسنامه ی کتاب دومش بر اساس کنکور نیست یعنی اون نکاتی رو که واسه درسنامه نوشتن رعایت میکرده که مثلا واسه3فصل اول سوم رعایت کرده اینجا تو دوم رعایت نکرده/تستاش غیراستانداردِ پاسخاش هم خوبه ولی میتونست بهتر باشه
      پ ن:گویا قراره ویرایش جدید بشه اگرم بشه هنوزدرسنامه هاش معضل وقت گیر بودن رو داره با اینحال ویرایش بشه کتاب بدی نمیتونه باشه/رو حساب ویرایش جدید3فصل اول سوم میگم که البته باید بگم تستایی که توی ویرایش جدید سومش آوردن خوب بودن ولی بازم میتونست بهتر باشه

زیست1خانه زیست سناسی(گربه):
      درسنامه که نداره پس این هیچی!!!تستا نگارش و هم سبک کنکور نیستن ولی بار آموزشی نسبتا خوبی داره وپاسخاش هم متوسط رو به بالا

زیست1رمزینه:
      این کتاب درسنامه های خیلی خوبی داره ولی تا حدودی وقت گیر هستن وحتماهم نیاز داره که با کتاب خونده بشه
      تستا به هیچ وجه خوب نیستن نگارش کنکوری ندارن و کیفیت آموزشی چندان خوبی هم نداره!!
      ولی پاسخ خیلی خوبی داره

زیست1انتشارات فاطمی:
      تازگیا چند تا از دوستان درباره ی این کتاب میپرسیدن(تو پ خ)این کتاب رو من سال دوم که بودم یکی از سال سومی ها داشته دومش رو به منم داد و دیدمش البته من اون موقع به اسمش اصلا توجه نکرده بودم ولی الان بهتر متوجه شدم و واسه همین الان خیلی دقیقتر میتونم جواب بدم چون بیشتر دربارش جستجو کردم---این کتاب درسنامه هایی که داره به خاطر انسجامش شاید به درد1معلم بخوره که طبق دسته بندی ای که این کتاب داره سر کلاس تدریس کنه و البته باید کلی مطلب اضافه کنه بهش
      ولی واسه دانش آموز هیچ کاربردی نداره به نظرم
      خود کتاب درسی خیییلی قویتر از این کتابه از نظر تست هم این کتاب تستاش مثل تستای دهه ی60هست –پس لطف کنید الکی پول خودتونو دور نریزید...
      پ ن:کتابای سوم و پیش هم همین جوری هستن پس توی تایپیکای پیش و سوم از معرفی این منبع معذورم

زیست1کوله پشتی:
      درسنامه که نمیشه گفت داره ولی واسه هر فصل رفته2-4صفحه1سری جمله های مهم اون فصل رو نوشته که از جملات خیلی مهم هستن وخوبه
      تستاش خوبن هم سبک از نظر نگارشی و هم سبک از نظر آموزشی ولی این دومی(هم سبک از نظر آموزشی)توی همه فصلاش رعایت نشده پاسخاش هم خیلی خوبن ولی بازم میتونست بهتر هم باشه همینطور میتونست تستای بهتری هم تالیف کنه...

زیست1کانون آبی:
      کادرای درسنامه ی این کتاب فقط مطالب کتاب رو به صورت نموداری دسته بندی کرده و کلا آنچنان استفاده ای نداره درسنامش
      تستای متوسط رو به بالایی داره البته تستای کتاب زیست پایه آبی خیلی خوبه ولی هر2این کتاب ها از نظر پاسخ توی بعضی تستا خوبن بعضی تستا هم بد ولی کلا بانک تست بدی نیست

زیست1مهروماه(نموداری):
      این کتاب هم مثل الگو درسنامه هاش به همراه خوندن کتاب درسی عالی و کامله
      ولی از نظر تستی باید بدونید که با اینکه اولین کتابی بود که تستای هم سبک کنکور(حاوی گزینه های طولانی)توی کتابش آورد ولی از نظر دام دار بودن،چالشی بودن،نکته دار بودن،سطح خوبی ندارن یعنی فقط تستا قیافه ی کنکوری دارن(همون گزینه طولانی دارن)
      پاسخنامه هاش هم کیفیت خیلی خوبی داره البته توی تعداد کمی از تستا پاسخ خوب رو رعایت نکرده

زیست1نیمکت سبز:
      خودم خیلی مشتاق دیدن این کتابم!!ولی فعلا در دسترسم نیست پس فعلا جاشو خالی میذاریم

زیست1انتشارات نوبل:
      این کتاب درسنامه ی تقریبا خوبی داره1چیزی بین مهروماه و خیلی سبز هست یا تا حدودی مثل زیست1رمزینه!!! ولی بازم کتاب رو کنارش میخواد
      از نظر تستی خیلی کتاب پرتی هست و پاسخ هاش هم به هیچ عنوان راضی کننده نیست!!!

زیست1(8000تست گاج):
      این کتابم1جورایی درسنامه هاش مثل خیلی سبز مفصل ولی بازم کتاب درسی رو در کنار خودش میخواد ولی نسبت به خیلی سبز بهتره چون وقتت رو به اندازه اون نمیگیره/از نظر تستی تستا استاندارد نیستن با اینحال موقع طرح تست نکته های خوب کتاب رو خیلی سنجیده و دقیق و به خوبی مورد بررسی قرار دادن و توی پاسخنامه هم تا جایی که شده کم نذاشتن

زیست1هم کلاسی ها(جزوه های فردین جوادی):
      خب میدونید که قراره جزوه های جناب جوادی تبدیل به کتاب شن و از تابستون وارد بازار بشن
      خود ایشون تو نظرات اعلام کرده که کتاب از جزوه کاملتره حالا یعنی چی!!!(چجوری کاملتره؟!) باید صبر کنیم تا کتاب بیاد
      ولی فعلا جزوه های ایشون خوبن وبا اینکه نگاه به کتاب و محوریت کتاب رو تا حدودی رعایت کرده ولی بازم باید محوریت به کتاب رو به نظرم بیشتر کنه که اگر این کارو کنه اونوقته که میشه اولین کتابی که درسنامه ی کاملِ کامل داره
      قراره کتابشون تست هم داشته باشه که از این نظر هم با چند تا فایل تستی که قبلا از سایتشون دانلود کردم میتونم بگم تستای خیلی خوبی هم طرح میکنن ولی تا حالا ندیدم چجوری پاسخ ارائه میدن!!!پس درباره پاسخ تشریحی فعلا چیزی نمیگم

زیست1همگامان:
      ایستاگاه های نکته ضعیف/پاسخ نسبتا خوب/تست ضعیف

دیگه اگر چیزی از قلم افتاده دلیلش اینه که یا کتاب اونقدر پرته که نیازی به گفتن نیست یا من نمیشناسم---که این دومی رو شک دارم :::::البته درمورد1کتاب هم فعلا دارم تحقیق میکنم اگر ارزششو داشت ازش رونمایی میکنم----

حالا دوستان بین منابعی که گفتم میخوام اولویت بندی کنمیادتون باشه کتاب درسی بحثش جدای اینا هست و باید بدونید کتاب درسی خیلی مهمه)

معیار هام هم تو پست اول گفتم:یعنی خواستم خوندنش کمترین زمان رو ببره و چون هیچ کدوم از کتابا درسنامشون اونجوری که من گفتم کامل نیست اولویت رو گذاشتم با منابع مکمل با کتاب البته1جاهایی هم استثنا گذاشتم

الگو>8000تست گاج=رمزینه= هم کلاسی ها(جوادی )>مهروماه=کوله پشتی=کانون(استفاده جهت تست)>خیلی سبز>همگامان=کوله پشتی=کانون(استفاده جهت تست و درسنامه)>نوبل>فاطمی

پ ن:نیمکت سبز چون رویت نشده اولویت بندی هم نشده!!!
      بعدشم:
      الگو+همایش نشر دریافت(بررسی این بمونه واسه تایپیک جامع و جمع بندی)

ویرایش توسط M o h a m m a d : 17 مرداد 1396 در ساعت 18:59 دلیل: افزودن توجه!

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      زیست 1 همایش چی پس؟؟؟ بهترینه

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arman_b100 نمایش پست ها
      زیست 1 همایش چی پس؟؟؟ بهترینه
      بعله
      تو پست اول،
      آخرش نوشتم که
      منابع جامع و جمع بندی رو جدا بررسی میکنم اینجا فقط سال به سال

ویرایش توسط M o h a m m a d : 25 اردیبهشت 1393 در ساعت 11:26

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خواهشا پارتی بازی نکن:yahoo (4):وقتی الگو درسنامش خیلی کوتاهه و خلاصه چرا اوله؟!

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ezio auditore77 نمایش پست ها
      خواهشا پارتی بازی نکن:yahoo (4):وقتی الگو درسنامش خیلی کوتاهه و خلاصه چرا اوله؟!
      خیییلی خلاصه هم نیستا
      بعدشم خودمم که گفتم یا درسنامه باید کامل باشه یا مکمل کتاب
      قشنگ بخونش خو)
      ثانیا پاسخ نامه الگو واقعا1جزوه کامله حتی از جزوه عمارلوهم بهتر

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حالا دوستان شاید در آخر بپرسن واسه دوم چی بخریم؟
      عرض میکنم
      اولا کتاب درسی یادتون نره!!!!
      بعدشم:
      الگو+همایش نشر دریافت(بررسی این بمونه واسه تایپیک جامع و جمع بندی)

دوستان لطفا تو نظر سنجی هم شرکت کنید

لطفا اونایی که سایر منابع رو انتخاب میکنن انتخابشون رو حساب همایش نشر دریافت نباشه چون اینجا فقط منابع سال به سال هست

ویرایش توسط M o h a m m a d : 26 اردیبهشت 1393 در ساعت 12:31

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فاگوزیست نمونه صفحاتش اومده(البته نمونه ها مال سال سومن)
      هیچکدوم از این کتابا قابل مقایسه باهاش نیستن ! عالیه عالی

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عجیبه تانک تست که لا اقل جزء 5تا کتاب زیست پرفروشه بررسی نشده اگه میشه تانک رو هم برسی کنید مخصوصا تو ویرایش جدید که سوال ها تو قالب تستای کنکور رفته
      البته به نظرم برا پایه خوب نیست بیشتر به درد جمع بندی میخوره

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirh7 نمایش پست ها
      عجیبه تانک تست که لا اقل جزء 5تا کتاب زیست پرفروشه بررسی نشده اگه میشه تانک رو هم برسی کنید مخصوصا تو ویرایش جدید که سوال ها تو قالب تستای کنکور رفته
      البته به نظرم برا پایه خوب نیست بیشتر به درد جمع بندی میخوره
      منابع جامع و جمع بندی بعدا بررسی میشن
      ضمنا انتظارات خوبی از تحلیل من واسه تانک نداشته باشید
      آخه فقط پاسخ خوب داره و تستاش به هیچ دردی نمیخوره

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      منابع جامع و جمع بندی بعدا بررسی میشن
      ضمنا انتظارات خوبی از تحلیل من واسه تانک نداشته باشید
      آخه فقط پاسخ خوب داره و تستاش به هیچ دردی نمیخوره
      شوما منابع عربيم بررسي و تحليل كنيد پيشاپيشم ممنون

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yeganehp نمایش پست ها
      شوما منابع عربيم بررسي و تحليل كنيد پيشاپيشم ممنون
      همینم کلی وقت گرفت
      شرمنده
      سال دیگه

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تستای گاج نقره ای خیلی بهترن نسبت به الگو نه خیلی سختن نه خیلی آسون...الگو اصلا شبیه کنکور نیس خیلی سخته باورکنید تو کنکور از این تیپ سوالا نمیدن:yahoo (21):

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تستای گاج نقره ای خیلی بهترن نسبت به الگو نه خیلی سختن نه خیلی آسون...الگو اصلا شبیه کنکور نیس خیلی سخته باورکنید تو کنکور از این تیپ سوالا نمیدن:yahoo (21):
      روند سوالات زیست کنکور در حال تغییره پس شما نمی تونی بگی از این تیپ تستا تو کنکور نمیاد! در ضمن الگو معرکس!

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      قرار نیست که شبیه کنکور باشه!!اون تست هاجنبه آموزشی داره وشما باید یادبگیری چجوری خودت نکات رو از دل کتاب بکشی بیرون ولی این کتاب اگه درست بهش نگاه کنی بهترین کتاب موجوده.

صفحه 1 از 12 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)