خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 44
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

دانشگاه های آزاد

سلام دوستان کنکوری

دیدم همه تو تب و تاب دانشگاه های ملی و قبول شدن تو کنکور با رتبه های عالی اند،
      گفتم این تاپیکو ایجاد کنم تا یکم راجع به دانشگاه های آزاد بحث کنیم.
      لطفا هر کس هر نظری داره با ما بچه های کنکوری در میون بذاره...

.

.
      اما بحث سر چیه؟!؟
      .
      .
      همه میدونیم که دانشگاه های دولتی به مراتب از دانشگاه های آزاد برترن و شکی تو این موضوع نیست.
      اما
      بیاین واسه دل خودمونم که شده،

بهترین دانشگاه های آزاد رو اینجا معرفی کنیم.
      .
      حتما میدونید که همه نمیتونیم دانشگاه دولتی قبول بشیم.
      و اینم میدونید ک میشه از دانشگاه آزاد وارد دانشگاه دولتی شد.(ک ب موقعش دانشگاه های دولتی کنکور میگیرن)
      یه جورایی یکم شفاف سازی کنیم.
      کی گفته از راه ورود به دانشگاه آزاد نمیشه به موفقیت رسید؟!؟!

.
      پس

یا علی

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چراغ اولو خودم روشن میکنم!

میگن بعضی از دانشگاه های آزاد رشته های مهندسیشون از خیلی از دانشگاه های دولتی بهتره!!!

کسی اطلاعاتی راجع به این موضوع داره؟!؟!؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      :yahoo (21):
      این الان یعنی چی؟ همه میتونن ایشالا توی یک دولتی خوب قبول بشن
      در مورد شیراز من کلا جوری هست باید بخونی ازاد نری! نه دولتی قبول بشی :yahoo (21): خود دانید :yahoo (21):
      آزاد شیراز هست و یک صدرا و گلستان (شهرک های نزدیک شیراز ) کلا شیراز پیام نورش برق و کامپیوتر رو داره بدون کنکور میگیره یک آزادی هم داره ! شهر های کنار هم مثل بیضاء ( کلا معروفه تو شیراز :yahoo (1) اینا آزاد های نزدیک هستن کلا ایشالا همه با یک رتبه عالی یک دانشگاه عالی شک ندارم
      موفق باشید

پ.ن : کلا آزاد جو درس نیست ! :yahoo (21):

"When the going gets tough, the tough get going."

ویرایش توسط Mehran93071 : 23 اردیبهشت 1393 در ساعت 22:22

4. Top | #4
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اولا به موفقیت رسیدن هر کس بستگی به خودش داره.. درسته سطح علمی و اساتیدی که به آدم درس میدن مهم هستن ولی مهمتر از اینا خود طرف هست که اگه به رشتش علاقه داره دنبالش بره و سطح علمیشو بالا نگه داره...
      دوما اینکه دانشگاه آزاد سطح پایینی نداره. و همینطور همه ی دانشگاهای دولتی هم سطح بالایی ندارن.. حتی بعضی از دانشگاههای آزاد امکانات آموزشی بیشتری نسبت به دولتی دارن... ما اگه یه نگاه به آمار مقاطع بالاتر از کارشناسی و دکتری عمومی بندازیم میبینیم که سهم قبولیای بچه های دانشگاه آزاد توی مقاطع ارشد و تخصصی کم نیست.
      البته ناگفته نمونه که از وقتی اکثر رشته ها بدون کنکور شدن، دید مردم نسبت به دانشگاه آزاد عوض شده. ولی با این وجودم دانشگاههای برتر و خوبش هنوزم سطحشون همونه و پایینتر نیومدن. بهتره اول هدفمون دولتی باشه ولی اگه به هر دلیل نتونستیم به دولتی برسیم ،میتونیم از آزاد هم به عنوان پلی واسه رسیدن به موفقیت و هدف اصلی استفاده کنیم.
      در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .

خدایا شکرت

5. Top | #5
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من حالا تمام تلاشمو میکنم اگه نشد میریم ازاد :yahoo (21):
      چجوری میشه از ازاد رفت دولتی؟؟ میشه توضیح بدی پیلیز
      خدافظ !!!!

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lesseducated نمایش پست ها
      سلام دوستان کنکوری

دیدم همه تو تب و تاب دانشگاه های ملی و قبول شدن تو کنکور با رتبه های عالی اند،
      گفتم این تاپیکو ایجاد کنم تا یکم راجع به دانشگاه های آزاد بحث کنیم.
      لطفا هر کس هر نظری داره با ما بچه های کنکوری در میون بذاره...

.

.
      اما بحث سر چیه؟!؟
      .
      .
      همه میدونیم که دانشگاه های دولتی به مراتب از دانشگاه های آزاد برترن و شکی تو این موضوع نیست.
      اما
      بیاین واسه دل خودمونم که شده،

بهترین دانشگاه های آزاد رو اینجا معرفی کنیم.
      .
      حتما میدونید که همه نمیتونیم دانشگاه دولتی قبول بشیم.
      و اینم میدونید ک میشه از دانشگاه آزاد وارد دانشگاه دولتی شد.(ک ب موقعش دانشگاه های دولتی کنکور میگیرن)
      یه جورایی یکم شفاف سازی کنیم.
      کی گفته از راه ورود به دانشگاه آزاد نمیشه به موفقیت رسید؟!؟!

.
      پس

یا علی
      سلام

این واضحه که اعتبار مدرک دانشگاه های دولتی بیشتر از دانشگاه های آزاده و واقعا هزینه زیادی به آدم تحمیل میشه در برابر چیزی که ارایه میدن

البته این نظر منه که با توجه به اینکه قبولی در رشته های مهندسی به مراتب راحت تر از رشته های علوم تجربیه پس آدم باید تمام تلاششو انجام بده ( حتی به قیمت 1 سال پشت کنکور موندن )

که بتونه در رشته های مهندسی در دانشگاه سراسری قبول شه ولی به علت اینکه تقاضا در رشته های ( پزشکی .. دندان پزشکی ... داروسازی ) زیاده به نظرم میشه آدم دانشگاه آزاد هم به

عنوان پلی برای موفقیت استفاده کنه

ضمنا خوبه که آدم دانشگاه آزادی بره که تو شهر خودش باشه و یا در نزدیکترین مکان به شهر خود ( به علت عدم ارایه خوابگاه و مشکلاتی که برا آدم پیش میاد که چندین مورد رو خودم دیدم)

در کل از نظر اعتبار و رتبه بندی دانشگاهی بین دانشگاه های آزاد واحد علوم تحقیقات تهران اوله و واحد تبریز دوم

ضمنا برای کسانی که علاقه زیادی به کارهای رباتیک دارن و حالا به هر دلیلی نتونستن دانشگاه دولتی قبول شن بهترین جا دانشگاه آزاده قزوینه که واقعا از لحاظ رباتیک از دانشگاه های دولتی

تهران هم بالاتره

اینا تجربه های من بود .......اگه سوالی هم داشتین در خدمتتون هستم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehran34 نمایش پست ها
      :yahoo (21):
      این الان یعنی چی؟ همه میتونن ایشالا توی یک دولتی خوب قبول بشن
      در مورد شیراز من کلا جوری هست باید بخونی ازاد نری! نه دولتی قبول بشی :yahoo (21): خود دانید :yahoo (21):
      آزاد شیراز هست و یک صدرا و گلستان (شهرک های نزدیک شیراز ) کلا شیراز پیام نورش برق و کامپیوتر رو داره بدون کنکور میگیره یک آزادی هم داره ! شهر های کنار هم مثل بیضاء ( کلا معروفه تو شیراز :yahoo (1) اینا آزاد های نزدیک هستن کلا ایشالا همه با یک رتبه عالی یک دانشگاه عالی شک ندارم
      موفق باشید

پ.ن : کلا آزاد جو درس نیست ! :yahoo (21):
      ببین دوست عزیز.
      طرف میبینی خونش تو تهرانه،دولتی قبول میشه تو یه شهر دوووور.
      یه برآورد هزینه و برآورد زحمت میکنه میبینه ک تو شهر خودش آزاد بخونه،ب صرفه تره.
      تازه میتونه انرژیشو بذاره واسه قبولی دوباره تو دانشگاه دولتی تو شهر خودش.
      بحث ما هم مشاوره دادن به این دوستامونه.
      بحث ما شناسایی این دانشگاه هاس.
      بحث ما تبیین مزایا و معایب این تصمیماته
      ممنون از مشارکتت

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nafise74 نمایش پست ها
      من حالا تمام تلاشمو میکنم اگه نشد میریم ازاد :yahoo (21):
      چجوری میشه از ازاد رفت دولتی؟؟ میشه توضیح بدی پیلیز
      دانشگاه هایی مثل دانشگاه تهران،واسه کاردانی به کارشناسی یه کنکور جدا میگیرن ک تمام دانشجوها اعم از آزاد و دولتی(البته با توجه به شرط هایی ک خودشون میذارن)میتونن شرکت کنن ک خود دانشگاه اطلاع رسانی میکنه.
      ک اگه بتونی خوب بخونی.میتونی تو آزمونشون رتبه بیاری و بری دولتی بخونی.
      الآن استاد من که رتبه 17 دکترای ریاضی دانشگاه تهران رو آورده،کاردانیشو تو دانشگاه آزاد زنجان گرفته.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pooya1392 نمایش پست ها
      سلام

این واضحه که اعتبار مدرک دانشگاه های دولتی بیشتر از دانشگاه های آزاده و واقعا هزینه زیادی به آدم تحمیل میشه در برابر چیزی که ارایه میدن

البته این نظر منه که با توجه به اینکه قبولی در رشته های مهندسی به مراتب راحت تر از رشته های علوم تجربیه پس آدم باید تمام تلاششو انجام بده ( حتی به قیمت 1 سال پشت کنکور موندن )

که بتونه در رشته های مهندسی در دانشگاه سراسری قبول شه ولی به علت اینکه تقاضا در رشته های ( پزشکی .. دندان پزشکی ... داروسازی ) زیاده به نظرم میشه آدم دانشگاه آزاد هم به

عنوان پلی برای موفقیت استفاده کنه

ضمنا خوبه که آدم دانشگاه آزادی بره که تو شهر خودش باشه و یا در نزدیکترین مکان به شهر خود ( به علت عدم ارایه خوابگاه و مشکلاتی که برا آدم پیش میاد که چندین مورد رو خودم دیدم)

در کل از نظر اعتبار و رتبه بندی دانشگاهی بین دانشگاه های آزاد واحد علوم تحقیقات تهران اوله و واحد تبریز دوم

ضمنا برای کسانی که علاقه زیادی به کارهای رباتیک دارن و حالا به هر دلیلی نتونستن دانشگاه دولتی قبول شن بهترین جا دانشگاه آزاده قزوینه که واقعا از لحاظ رباتیک از دانشگاه های دولتی

تهران هم بالاتره

اینا تجربه های من بود .......اگه سوالی هم داشتین در خدمتتون هستم
      یه حساب سرانگشتی بکنیم میبینیم ک اگه یه سال پشت کنکور بمونیم،با دو سالی ک قراره بریم سربازی(البته برا پسرا)،میشه سه سال.
      سه سال اتلاف وقت میشه.
      در حالی که ما تلاشمون کم کردن وقت تلف شده هست.
      به نظرتون بهتر نیست این یک سالی ک پشت کنکور میمونیم رو متمرکز کنیم تو دانشگاه ؟
      با وجود این ک خیلی از کسایی ک یه سال پشت کنکور موندن،الآن پشیمونن.
      یا انگیزه شون رو از دست دادن،یا فشار هایی ک روشونه داره کمرشونو خم میکنه؟
      خیلی هاشونم ک کلا ول کردن و میگن ک ای کاش پارسال با همون رتبه میرفتیم تو دانشگاه!!!!

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      از دوستانی ک از این تاپیک دیدن میکنن ،خواهش میکنم نظراتشون رو اینجا بنویسن تا بتونیم از نظریات و تجربیاتشون استفاده کنیم.
      .
      با سپاس فروان

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آینده ی شغلی دانشجوهای دانشگاه آزاد چطوریه؟
      منظورم اینه ک واسه یه دانشجو ی نمونه به راحتی کار پیدا میشه؟

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lesseducated نمایش پست ها
      یه حساب سرانگشتی بکنیم میبینیم ک اگه یه سال پشت کنکور بمونیم،با دو سالی ک قراره بریم سربازی(البته برا پسرا)،میشه سه سال.
      سه سال اتلاف وقت میشه.
      در حالی که ما تلاشمون کم کردن وقت تلف شده هست.
      به نظرتون بهتر نیست این یک سالی ک پشت کنکور میمونیم رو متمرکز کنیم تو دانشگاه ؟
      با وجود این ک خیلی از کسایی ک یه سال پشت کنکور موندن،الآن پشیمونن.
      یا انگیزه شون رو از دست دادن،یا فشار هایی ک روشونه داره کمرشونو خم میکنه؟
      خیلی هاشونم ک کلا ول کردن و میگن ک ای کاش پارسال با همون رتبه میرفتیم تو دانشگاه!!!!
      ببینین خب اگه دانشگاه هم بریم باید بعدش 2 سال سربازی رو بریم ......... ضمنا علت پشیمانی عده ای از دانش آموزان انتخاب رشته نادرست بوده ..... وقتی که ما میتونیم یک رشته رو در یک

دانشگاه دولتی قبول شیم اون رو انتخاب نمیکنیم چرا چونکه شنیدیم فلان رشته به درد نمیخوره و فلان رشته با کلاس نیست در حالی که دوستانمون که مثلا رشته ای مثل مهندسی شیمی قبول

میشن و بعد ما میبینیم که چه قدر بازار کار داره و چه قدر بهش علاقه مندیم پس از عدم انتخاب رشته پشیمان میشیم ..... ان شا الله بعد کنکور در مورد رشته های دانشگاهی و کاربردشون و

واحد هایی که باید بگذرانند صحبت خواهیم کرد

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این تاپیکو چندم ماه پیش زده بودم، گفتم دوباره احیاش کنم!!!
      شاید حرف هایی ک توش زده شده و احتمالا زده میشه، ب درد بخوره....

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بهترین واحد دانشگاه آزاد تهران کدومه؟حالا اون بهتره یا غیر انتفایی علم و فرهنگ؟

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza96 نمایش پست ها
      بهترین واحد دانشگاه آزاد تهران کدومه؟حالا اون بهتره یا غیر انتفایی علم و فرهنگ؟
      همین سوالو منم دارم!
      همین تاپیک پوبا1392 گفته ک علموم تحقیقات بهتره!
      اما یه تاپیک دیگه ی بنده خدایی گفت ک علوم تحقیقات یعنی علوم تفریحات!!!!!!!!!!
      لطفا اگ کسی میدونه جواب بده

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن