سلام دوستان !
چون دیدم این سوال بی پاسخ مونده خواستم براتون حلش کنم که ابهامی واستون نمونه!
جواب رواز طریق فایل پیوست بخونید!
اگه باز هم سولی اشکالی موند من در خدمتم!
سلام دوستان !
چون دیدم این سوال بی پاسخ مونده خواستم براتون حلش کنم که ابهامی واستون نمونه!
جواب رواز طریق فایل پیوست بخونید!
اگه باز هم سولی اشکالی موند من در خدمتم!
www.venus-students.ir
بار پتاسیم همیشه برابر +1 هستش پس در ko2 آنیون سوپراکسید و در ko3 انیون -O3 هستش که نمی دونم اسمش چیه!!!
و نتیجه می گیریم که نسبت آنیون به کاتیون در هر دو ترکیب برابر یک هستش...
اما در مورد انرژی شبکه:
بار یون ها با هم برابر هستش پس می ریم سراغ شعاع!
یون پتاسیم در هر دو مشترک هستش پس میذاریمش کنار و اندازه دو یون -O2 و -O3 رو با هم مقایسه می کنیم و بدیهی هستش که -O2 کوچیکتره و بنابر این انرژی شبکه KO2 بیشتره!
www.venus-students.ir
ویرایش توسط mohammadi : 19 اردیبهشت 1393 در ساعت 18:12
والا کنکور که تست خفن نداره :yahoo (4):
همینکه از این نکات ساده هم نمره از دست ندیم خودش خیلیه!
همین میتونه یه تست باشه که مثلا نسبت جفت الکترون های پیوندی یون ازید به الکترون های ناپیوندی اش با نسبت الکترون های پیوندی به جفت الکترون های ناپیوندی کدام یک از گزینه ها ی زیر برابره؟
نکته 1: بدونید ازید چیه
نکته 2: به کلمه ی جفت الکترون و الکترون دقت کنید! (تعداد الکترون ها 2 برابر جفت الکترونه)
نکته 3: بتونید ساختار ازید رو بکشید
و....
حالا که بحث نام گذاری شد با دقت ها بگن سولفونات ترکیبش چیه و ساختارش چجوریه؟
(نگید نداشتیمش!! )
ویرایش توسط mohammadi : 19 اردیبهشت 1393 در ساعت 19:03
آزید که خطیه با دو تا نیتروژن پیوند های دوگانه داره . بار مثبت روی مرکزیه. بقیه داستان معلومه. البته پرواضحه که روی نیتروژن های اطرافش هر کدوم یه بار منفی دارن
سدیم دودسیل بنزن سولفونات.
So3(-) سولفونات هس که از گروه های عاملی هست. علاوه بر انجام واکنش در رزین ها هم کاربرد داره.
سولفونیک اسید هم داریم.
خوب گفتم خانم دکتر؟
ویرایش توسط saeid_NRT : 19 اردیبهشت 1393 در ساعت 19:04
سوال تاپیک که یه سوال ضعیف از موقعیت های اورتو، متا و پارا هستش.
رزونانس ها رو هم فک کنم نیتروژن ها نوبتی پیوند یگانه سه گانه میشن.
سوافونات هم که یه طرف سولفور به گروه آلکیل یا آریل وصله و به دو اکسیژن با پیوند دو گانه و یه اکسیژن پیوند یه گانه که خاصیت اسیدی داره.
سوال تاپیک ارزش بررسی نداره. شما بفرمایید چرا پتانسیل افت میکنه؟(جوابتونو تایید نکردما)
خب درسته سوال اسونه اما کنکورم که سخت نیست!
اره نیتروژن ها یگانه-سه گانه میشه
دلیل: در قسمت روی همون روی اکسید میشه در پیل مس اهن چون الکترون درونش جریان داره و از طرفی میخواد مس رو کاهش بده بنظرم اهن همون نقش رسانا هس ولی چون یک پیل اهن- مس تشکیل میشه پس پتانسل کم میشه
یا به بیان دیگه:
جریان از اهن رد میشه یعنی مس کاهیده میشه و روی اکسید میشه اما تا یه حدی جواب میده بعد سلول از کار میفته تا اون زمانی کار میکنه که از اهن جریان رد بشه پتانسیل که افت میکنه بدیهیه البته اولش پتانسیل تغییر نداره اما به مرور افت داره
اما خب رو مکانیسمی که گفتم یکم شک دارم
در ضمن اینجا انجمن کنکوره. این سوال تو مرحله دوم المپیادم نمیاد. با این سوالا بچه ها رو نترسونید :yahoo (3): اگر دلتون میخواد منو ضایع کنید تو پ.خ بکنید :yahoo (4):
عالی بود!
اصلا انتظار نداشتم همچین پاسخی بدید! عالی بود. آره محلول به یون های آهن آلوده میشه.
من فقط خواستم شما رو محک بزنم تا ببینم سطحتون چقدره. اصلا خدایی نکرده قصد ضایع کردن یا ترسوندن و اینا رو نداشتم.
البته آزمودن اساتید خطاست ولی یهو شیطون گولم زد دیگه ببخشید
شما تحصیلات دانشگاهی تو شیمی دارید یا فقط المپیاد؟ رتبه دارید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)