آقا تو رو خدا کمک من هرچی زور میزنم بازم نمیتونم سرموقع استوکیوتری جواب بدم
خیلی طول میکشه حتی با این که به روش تناسب مسلطم بازم نمیشه سریع زد
توروخدا کمک من کلی واسه این زحمت کشیدم نمیخام به این راحتیا تستاشو از دست بدم
آقا تو رو خدا کمک من هرچی زور میزنم بازم نمیتونم سرموقع استوکیوتری جواب بدم
خیلی طول میکشه حتی با این که به روش تناسب مسلطم بازم نمیشه سریع زد
توروخدا کمک من کلی واسه این زحمت کشیدم نمیخام به این راحتیا تستاشو از دست بدم
سلام دوست عزیز!
خب تو کنکور سراسری که فقط از استوکیومتری سوال نمی دن؟! در کنار تست های سخت استوکیو، ما تست های راحت و حفظی رو داریم که تو کمتر از مدت زمان مد نظر حل می شن.. و اینجاست که مدیریت زمان مطرح می شه!!! شما باید وقتتون رو طوری تنظیم کنید که زمان تست های ساده رو ذخیره کنید و اونارو روی تست های سخت استوکیو صرف کنید..
یه توصیه!!! اگه ضریب تبدیل رو خوب بلدید تو آزمون از همون استفاده کنید و فقط تو تست هایی که جرم مولی یا غلظت یا ضریب رو می خوان یا ترکیب ترمودینامیک و استوکیو هستش از روش تناسب استفاده کنید...
من خودم شیمی رو 86 زدم و این تجربه ایه که با حل حداقل شش یا هفت هزار تست شیمی به دست آوردم... شما هم سعی کنید با روش ضریب تبدیل جلو برید.. مطمئن باشید که ضرر نمی بینید...
www.venus-students.ir
www.venus-students.ir
اقای فتوت براشیمی بامبتکران خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دردی که انـــــــسان را به سکوتـــــــــــ وامیدارد .......
بسیار سنگــــــین تر از دردی اســـــــت که انسان را به فریــــــــاد وامیدارد
و انسان ها
فقط به فریــــــاد هم میرسند نه به سکوتـــــــــ هم...............
فروغ فرخزاد
وقتی چندهزار تست زدید پس حتما مبتکرانم خوندید دیگه!!!!یعنی روش تناسب رو اصلا استفاده نکردید؟؟؟
ضریب تبدیل با یکم تمرین آدم سریع دستش تند میشه ولی میترسم استفاده کنم احساس میکنم همه جا جواب نمیده....همون طور که خود آقای بازرگان گفتن
یه سوال خیلی مهم به غیر از مبتکران از چه کتابایی تست میزدید؟؟؟واسه همه پایه ها رو بگید لطفا
راه سریع نداره.همون کسرای پیش ساخته برو.نیاز نیس هی فک کنی این عدد الان ب 26ساده میشه یا چ عدد بزرگی.خیلی سریع با عددای کوچیک سادش کن.البته اینم بگم معمولا بعضی موارد یکی از همون عددای توی کسر رو مثلا ضرب در 3یا هر عددی میکنی اون یکی عدد بدست میاد.باید تست بزنی تا دستت بیاد ک چی میگم
اولا باید بدونین که تست های استوکیومتری مخصوصا اونایی که توشون پارامترهای زیادی مثل چگالی گاز و غلظت محلول و ... هست اصولا در مدتی بالای 3 دقیقه باید حل بشن خود آقای مصلایی سال 93 گفت که من بدون ماشین حساب 5 تا مساله از ریاضی 93 رو در 15 دقیقه حل کردم همینطور آقای امیر قاسمی هم در صفحه خودش مطلبی داره که که نوشته برای تست های سال های اخیر تا 4 دقیقه وقت گذاشته باشین کند نیستین.
شما سعی کنین اعداد رو ضرب و تقسیم نکنین و منتظر باشین تا عددهای جدید هم به دست بیان تا ساده کنین. مضرب های بزرگتر و کوچکتر عدد 22400 رو هم حفظ باشین که خیلی به درد میخورن. فقط در جواب پایانی ضرب و تقسیم رو انجام بدین. برای جواب نهایی هم میتونین فقط با محاسبه رقم یکان جواب نهایی چندتا گزینه رو رد کنین.
کلا دنبال راه میانبر برای مسایل شیمی نباشین.
سلام
بهترین روش حل مسائل استوکیومتری تناسب هست.... والسلام...
بذارید با یک تست ساده ، تفاوت ضریب تبدیل و تناسب رو نشونتون بدم ، این تست مال آزمون 6 مرداد قلمچی همین یک هفته پیش بوده:
خود قلمچی این تست رو با روش ضریب تبدیل حل کرده:
یعنی اومده یکی یکی حساب کرده...
خب این تست با تناسب خیلی خیلی راحت تر حل میشه... ببین:
قدرت روش تناسب اینجاها مشخص میشه....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)