آبی قلم چی
گاج
الگو
همگامان
خیلی سبز
مهر و ماه
انتشارات دیگر
من سال اول کنکور از گاج استفاده کردم و امسال از همگامان استفاده کردم هر دوشون خوبن همگامان یکم بهتره.الان دین وزندگی راحت بالای 70 میزنم.
مـ ـنـ می تونــ ـــ ــــ ــــ ـــ ـــ ـــ ـــ ـــــ ــــ ــــ ـــ ـــ ــمـ تکـ رقـ ــمـیـ بیــ ــارمـ
در بیابان گر به شوق کعبه، خواهی زد قدم
سرزنشها گر کند خار مغیلان، غم مخور
فقط گاججججججججججججججججججججججج ججج
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
فقط گاججججججججججججججججججججججج ججج
<br><br><br>\n
من خیـــــــــــــــــــــلی تو دیتی تعطیل بودم...پارسال هم که گزینه دو شرکت میکردم محال ممکن بود که بالای 50 بزنم :yahoo (21):
این جمعه هم اولین آزمون قلم چیم بود و کم و بیش رو آیات سوم تسلط داشتم 70
من کلا خیلی خوب با خیلی سبز ارتباط برقرار میکنم..ادبیات هم جامع خیلی سبز دارم،از اونم راضیمــــ.
I KEEP DANCING ON MY OWN
من سال پیش گاج خوندم
امسال الگو دارم می خونماز الگو راضی ترم
هم درس نامه و پیام آیاتش برام روون تره
هم تستای تالیفیش واقعا قوی
هم تستای قلم چی و گزینه دو و سنجش رو هم داره
سراسری ها رو هم داره
من از بانک کتاب گرفتم پاسخ نامه تشریحی کاغذیش هم بهم داد
گاچ نقره ای یه چیز کاملا مسخره واسه یه درس متکی به کتابه.من به شخصه مرض ندارم که کتاب رو بذارم کنار به جاش گاج بخونم.کتاب رو تو 5مرحله میخونم اونوقت تستای کتاب آبی قلمچی رو میزنم.دین وزندگی همش برمیگرده به خود طرف.مهم سوال کنکوره که اگه هم نخوای کتاب بخری از همین سایت دانلود کن.مگه آدم باید حتما پول خرج کنه و کتاب قطور بخره اونم واسه درسی مثل دینی؟اینو میگم چون خودم تو کنکور زبان فهمیدم تست تالیفی دینی گاچ به درد پاک کردن شیشه ها میخوره.من دینی رو تو 4ماه 79 درصد زدم دوستم که گاج خوند اونم 6 ماه 82 درصد زد.ملاک کنکوره ولا غیر.تست تالیفی خواب و هپروته.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)