منم میگم گاج
چون منبعش سوالای کنکورن،و سوالات تالیفیش هم دقیقا بر اساس هموناس،حجم کمی داره اما بازدهیش فوق العادس و به درد کنکور میخوره،
مطالب اضافی و الکی نداره که سر در گم شی
آبی قلم چی
گاج
الگو
همگامان
خیلی سبز
مهر و ماه
انتشارات دیگر
منم میگم گاج
چون منبعش سوالای کنکورن،و سوالات تالیفیش هم دقیقا بر اساس هموناس،حجم کمی داره اما بازدهیش فوق العادس و به درد کنکور میخوره،
مطالب اضافی و الکی نداره که سر در گم شی
تو هستی من شدی از آنی همه من
من نیست شدم در تو از آنم همه تو
الگو با این آپدیتش بهتر شده و از لحاظ تستی به نظرم از گاج خیلی قوی تره(بیشتر شبیهه سوالای قلم چی هست تاکنکور)
گاج سوالاش استاندارده ولی سوالای سخت کم داره واسه کسایی که دینی بلدن از روی کتاب بخونن الگو مناسبتر ولی در کل اگه گاج روهم بگیری اصلاااااااا ضرر نکرده چون همه چیزتمامه
من امسال خیلی سبز رو استفاده و گاج رو سال سوم استفاده کردم.
به نظرم گاج بهتره.درکل فقط با گاج و بدون کتاب میشه به همه سوالات پاسخ داد خیالتون راحت!
کتاب نشر الگو نوشته آقای مسلم بهمن آبادی
1کامل و جامع هست و همه چی نوشته شده
2علاوه بر تست های کنکورهای سالهای اخیر تست های تالیفی داره وتست های تالیفی خیلی خوبیه که نکات قشنگی رو میشه ازش پیدا کرد و اگه درسم حوصله ندارین بخونید تست های تنالیفی رو بزنید درس کامل مرور میشه خط به خط تست تالیفی هست
3آقای بهمن آبادی یک سال طراح کنکور بودن و احتمالش هست از سوالات تالیفی ایشون بازهم تو کنکورهای سالهای اخبر استفاده شه تو قلمچجی و.....که اونو بخونی100نزنی یعنی خوب نخوندی
تعداد محدودي از كتاباش نمونه صفحه دارن
من تقريبا با تمام كتاباي ميكروي گاج آشنام
تازه يه كتاب زده به اسمه خط ويژه كه دين و زندگيش غوغاست!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
كتاب دين و زندگيه همگامان هم بعد گاج حرف نداره
ولي يكم آدمو كلافه ميكنه چون كتاب قطوريه
سر انجام که باید در خاک رفت / خوش آن کس که پاک آمد و پاک رفت
چرا نداره؟ خوبشم داره din-va-zendeghikhtvizheh بفرمایید! اینم نمونه صفحه!دینی گاج
جون من دکمه تشکر لازمه یا نه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)