چه طوری عکس میگیرید به منم یاد میدید؟؟؟؟/![]()
خیلی سبز
همگامان
نشر الگو
همایش دریافت
8000 تست گاج
ویرایش توسط Mr. ARAD : 25 شهریور 1393 در ساعت 22:29
سلام دوست عزیز.
نمیدونم جوابت رو در زمینه کتاب کنکوری گرفتی یا نه!؟!متاسفانه وقت ندارم همه صفحات رو بگردم!شرمنده!
در مورد زیست همیشه شینیدی که میگن مفهومی بخون!!عمقی بخون!!این شده یه شعار کلیشه ای.اما باور کن رمزش همینه.
زیست رو اگه بفهمی،اگه بدونی چطور بخونی میتونی از بیشتر کتابای بازار استفاده کنی.وگرنه اگه بخوای روزنامه وار بخونی و از رو تست زیستو بفهمی کلاهت پس معرکست!مثلا...من تو آزمون آزمایشی فلان موسسه فصل یک زیست پیش رو آزمون دارم...میرم کتاب تست فلان رو باز میکنم و د تست بزن !این کار کلا غلطه.کتاب های تست حاوی یه سری نکاته...روون بهت بگم؛دستت ماهی میدن!ماهی گیری یادت نمیدن.
به نظرم اول از همه کتاب درسی رو میخونی تا بفهمیش.خلاصه برداری یادت نره.خیلی مهمه!!به دو دلیل : 1- سازماند بندی اطلاعات در ذهن و 2-مرور سریع و خلاصه ی مفاهیم مهم به طوری که با نگاه درس و نکات برات مرور میشه.
تاکیدم رو فهمیدن درسه.وگرنه خوندن رو که همه میخونن.تو بعضی دروس مثل ژنتیک!مثل زیست گیاهی بخش تولید مثلشون،اگه فهمیده باشی اذعان خواهی داشت که از ساده ترین درس ها هستن!ولی اگر نفهمیده باشی کابوست میشن!!!!
اگه به تعاریف ( مثل ) اسپوروفیت و گامتوفیت دقت کنی و بفهمی چین نیازی به حفظ چرخه ها هم نداری!!نیازی به حفظ عدد کروموزومی نداری و ...!!اصلا چرخه میاد تو ذهنت!
اکثر مطالب زیست فهمیدنی هستن؛در حالی که خیلی ها حفظ میکنن،سرفصل هاشو مثلا میتونم مثال بزنم:لوله گوارش انسان-قلب-ماهیچه-ژنتیک و دودمانه و میوز و میتوز - همه گیاهی ها و تولید مثل جانوران و ... .طوطی وار حفظشون کنی انرژی و زمانت رفته!!دو هفته دیگه هم میای و میبینی زکی!!همش یادت رفته!!!یادت هم نره در بهترین حالت یه تست ترکیبی/مفهومی پشتتو به خاک میزنه!!....درواقع اینا نکات حفظی دارن در بستری از فهمیدنی ها!!
اینا رو که فهمیدی!!میتونی کم کم میونبر های تستی و حفظی براشون بزنی.مثلا من دودمانه رو فهمیدم کامل ولی بعنوان تکنیک برای خودم دو تا جمله ی الگو گذاشتم و حفظ کردم..دو سال کنکور دادم و هر دو سال دودمانه رو دود کردم!
یه سری مطالب هم هست کلا حفظین و باید حفظ کنی فقط!:محل قرار گیری ماهیچه های بدن ( سطح پشتی یا شکمی ) - اسم بعضی استخوان ها - غالب یا مغلوب یا الگوی خارج بودن یه بیماری-چرخه های انرژی و ویژگی های آغازیان و ...
پس تو اول باید تشخیص بدی چیو فقط حفظ کنی و چیو بفهمی!!!
کتاب یه سری ریزه کاری داره که باید حتما دقت کنی : 1- قید ها 2-شکل ها 3-متون زیر شکل
ترکیب کردن هم که یاد دادنی نیست!!!این چیزیه که با تست زدن باهاش آشنا میشی نه فقط تئوری دادن که به عمل کار برآید!!
به نظر من یه کتاب که خیلی سریع تو رو با ترکیب آشنا کنه و مجبورت کنه ماهی گیری ( استعاره از ترکیب کردن!!!)یاد بگیری زیست جامع گاج( نقره ای/خاکستری!) هست.تست هاش بسیار عالی هستن.در دو جلد سوال و پاسخ نامه.
از کتاب های دیگه خیلی سبز هم کتاب خوبیه.
فراموش نکن منبع اولت کتاب درسیه.
یه جمله از دکتر فرهادیان مدرس زیست شناسی مطرح کشور بگم:فقط باید به منبع ( دبیر یا کتاب تست) اطمینان کنی( نگی حالا فلان شخص دبیرمه نکنه نتونه بهم درس بده یا فلان کتابو خریدم نکنه به درد نخوره و ...!!!)!!!...منبع اصلی تو هم ایناست:اول کتاب درسی!!دوم کتاب درسی!!سوم کتاب درسی و ...!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)