انتشارات کوله پشتی
گاج و خیلی سبز
1-اول خیلی سبزو بخون
2-بعد تستای سخت کوله پشتی
3-کنکوریای گاج میکرو ( نه 8000)![]()
خیلی سبز
همگامان
نشر الگو
همایش دریافت
8000 تست گاج
انتشارات کوله پشتی
گاج و خیلی سبز
1-اول خیلی سبزو بخون
2-بعد تستای سخت کوله پشتی
3-کنکوریای گاج میکرو ( نه 8000)![]()
ویرایش توسط Amin ZD : 11 اردیبهشت 1393 در ساعت 23:57
دوستان توجه بنمایید که کوله پشتی غلط هم داره پس اگر خریدید حواستون به غلطاش باشه)
ضمنا به خاطر ویرایش جدید الگو دوم نیازی به کوله پشتی نیست الگو بخرید)
برا زیست بیشتر تست آموزشی ب درد میخوره و بس
باقیشو باید فقط متن رو بخونی
از آشناها رتبه 200 آورده بود،فقط هم تو هر سه سال8000 تست کار کرده بود(البته مطمئن نیستم تاثیر رتبش متاثر از این کتاب بوده باشه!!آخه بیولوژی سولومون و کمپبل رو وقتی راهنمایی میخونده تمومیده بود:yahoo (4)
ولی از همکلاسیهام هست ک کانون 80 ب بالا میزنه خودش میگه ک فقط متن رو میخونه و تست کار نمیکنه![]()
زیست 1 و 2 : الگو
زیست پیش : جلد 2 دریافت
اگه خواستید زیست پلاس کانون
ღبه علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودنღ
خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...
اول از همه بگم که کتاب های الآن خیلی سبز زیاد به درد کنکور نمیخورن و اگه میخواید خیلی سبز بخرید صبر کنید تا .یرایش جدیدشون بیاد . ولی زیست 1 و 2 الگو درسنامه های کاملی دارن مخصوصا زیست 2 اش . علاوه بر اون تست هاشم خیلی خیلی عالین انگار که دارید تست های کنکور سال بعد رو میزینید ..!!
ولی اگه شما هم مثل من معلم خوبی ندارید تا ترکیبی کار کنه میتونید زیست پلاس رو هم علاوه بر این ها بخرید البته اگه وقت میکنید که بخونید چون فقط همین 2 کتاب نشر الگو حدود 1200 صفحه هست..!!!
به نظر من 8000 تست گاج خوبه و خیلی خوب توضیح داده.تانک تخته سیاه ( بانک تست 3 سال زیست) هم خیلی خوبه
چه منابعی با کنکور های جدید هم خوانی دارند؟کلا کنکور از 90 و 91 داره به یه سمت دیگه میره:yahoo (2):
در حالِ حاضر فقط الگو سوم و جامع گاج، که الگو ظاهرن پر بار تره، گاج جلد پاسخنامه نیومده پس نمیشه نظر داد تا بعد
احتمالن تا سال آینده خیلی سبز دوم و سوم هم ویرایش جدید بیاد که هم از لحاظ تستی خوبه هم درسنامه(با توجه به سه فصل اول کتاب سومشون)که البته خوندنِ درسنامه های طولانی هم خودش معضلیِ!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)