خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 31 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 457
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام آقا من کنکور 92شرکت کردم و اللان دارم برا کنکور 93آماده میشم، و قبولی خرداد هستم آیا باید تا آخر خرداد دفترچه رو پست کنم یا میتونم تا شهریور صبر کنم، لطفا جواب بنده رو بدید خیلی برام مهمه

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hakim21 نمایش پست ها
      سلام آقا من کنکور 92شرکت کردم و اللان دارم برا کنکور 93آماده میشم، و قبولی خرداد هستم آیا باید تا آخر خرداد دفترچه رو پست کنم یا میتونم تا شهریور صبر کنم، لطفا جواب بنده رو بدید خیلی برام مهمه
      فارغ التحصیلان خرداد (پس از ورود به سن مشمولیت ) به منزله فارغ التحصیلان شهریور تلقی می گردند و تا پایان شهریور سال بعد مهلت معرفی دارند.:yahoo (3):

هزینه مشاوره :10صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
      پاسخ به سوالات سربازی

3. Top | #48
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_s9412 نمایش پست ها
      طبق قانون باید در طول سنوات مجاز تحصیلی ( که برای کارشناسی 5 ساله ) انصراف بدی.اصلا می تونی ترم آخر انصراف بدی.فقط نباید فارغ التحصیل بشی.
      شما مشکلی ندارید از این بابت
      قبولی در مقطع پایین یا بالا هم فرقی نمی کنه
      منم با نظر ایشون موافقم
      ولی اگه انصراف بدی و مدرک معادل (کاردانی) اخذ کنی میتونه مشکل ساز بشه

http://entrepreneurship.aiau.ir/Entr...gImages/01.jpg

شايد كمتر ايراني نام او را به ياد داشته باشد . دكتر علي جوان مخترع نوعي ليزر
      Helium Neon laser با كاربرد زياد ميباشد . تحقيقات گسترده او باعث شد در بين 100 نابغه جهان جايگاه 12 را به خود اختصاص دهد .
      بسیاری از پیشرفت‌های صنایع امروز بخصوص الکترونیک، نتیجه تلاش‌های پروفسور جوان است.

4. Top | #49
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hakim21 نمایش پست ها
      این بندی که دوستمون نوشته در دفترچه کنکور سراسری قید شده ولی در سایت نظام وظیفه گفته شده که این بند قدیمیه ولی

کسایی که میخوان ببینن کی سربازن 4 برگی که مدرسه برای ثبت نام در دانشگاه بهشون میده رو از مدرسه بگیرن صفحه آخرش کپی برگی که به نظام وظیفه ارسال شده هست.

تاریخ بالاش رو نگاه کنن اگه نوشته خرداد شما تا خرداد وقت داری اگه نوشته شهریور تا شهریور.

قانون های نظام وظیفه این دو اند و چیز دیگری هم نیست:

کسانی که قبل از سن مشمولیت فارغ التحصیل بشن تا 6ماه.

کسانی که بعد از سن مشمولیت فارغ التحصیل بشن تا 1سال پس از فارق التحصیلی فرصت دارن.

حالا دیگه بستگی داره خود مدرست کی فارغ التحصیلت اعلام کرده.

5. Top | #50
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط abri071 نمایش پست ها
      منم با نظر ایشون موافقم
      ولی اگه انصراف بدی و مدرک معادل (کاردانی) اخذ کنی میتونه مشکل ساز بشه

برای اخذ کاردانی می بایست حداقل 70واحد پاس کرده باشه.اما اگه در سنوات تحصیلی مجاز انصراف بدن مشکلی پیش نمیاد
      پاسخ به سوالات سربازی

6. Top | #51
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamid95 نمایش پست ها
      این بندی که دوستمون نوشته در دفترچه کنکور سراسری قید شده ولی در سایت نظام وظیفه گفته شده که این بند قدیمیه ولی

کسایی که میخوان ببینن کی سربازن 4 برگی که مدرسه برای ثبت نام در دانشگاه بهشون میده رو از مدرسه بگیرن صفحه آخرش کپی برگی که به نظام وظیفه ارسال شده هست.

تاریخ بالاش رو نگاه کنن اگه نوشته خرداد شما تا خرداد وقت داری اگه نوشته شهریور تا شهریور.

قانون های نظام وظیفه این دو اند و چیز دیگری هم نیست:

کسانی که قبل از سن مشمولیت فارغ التحصیل بشن تا 6ماه.

کسانی که بعد از سن مشمولیت فارغ التحصیل بشن تا 1سال پس از فارق التحصیلی فرصت دارن.

حالا دیگه بستگی داره خود مدرست کی فارغ التحصیلت اعلام کرده.
      طبق قانون فارغ التحصیلان خرداد (پس از ورود به سن مشمولیت ) به منزله فارغ التحصیلان شهریور تلقی می گردند و تا پایان شهریور سال بعد مهلت معرفی دارند.تموم شد و رفت
      پاسخ به سوالات سربازی

7. Top | #52
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MOHAMMAD_G H نمایش پست ها
      طبق قانون فارغ التحصیلان خرداد (پس از ورود به سن مشمولیت ) به منزله فارغ التحصیلان شهریور تلقی می گردند و تا پایان شهریور سال بعد مهلت معرفی دارند.تموم شد و رفت

همونطور که گفتم این چیزی که شما میگی پارسال خرداد ماه آموزش و پرورش اعلامش کرد و توی دفترچه کنکور هم هست و از این نظر درسته.

اما نظام وظیفه همچین چیزی رو قبول نداره.

نمونه: من خودم دوستم خرداد ماه 91 فارغ التحصیل شد تیر 92 سه ماه رفت سربازی و بعدش رفت دانشگاه.

بهترین راه مطمئن شدن نگاه کردن به همون 4 برگی هستش که گفتم.

8. Top | #53
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      من رفتم نظام وظیف پرسیدم
      من که خرداد نود دو پیش داشنگاهیم تموم شد
      تا شهرویر نودو سه وقت دارم
      اولا شهریور میرم دفترچه پست میکنم

میمریم برای
      اشک

9. Top | #54
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کلاً همه چیز توی این کشور خنده داره همش میخوان برای مردم استرس ایجاد کنند..
      طرف موقع کنکور، نصف تمرکز ذهنش روی یه
      مسئله ساده و مسخره هست.

به جای این همه پیچوندن و قانون الکی راجع به یک مسئله ساده، کلش رو تبدیل کنند به یه قانون به صورت زیر:

پسران پس از فارغ التحصیلی از دوره دبیرستان، حداکثر دومرتبه می توانند در آزمون سراسری شرکت کنند. درصورت پذیرفته نشدن در آزمون دوم. خود را معرفی کنند.

تموم شد رفت.
      ویرایش توسط Mohammad-Za : 20 خرداد 1393 در ساعت 10:47

10. Top | #55
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamid95 نمایش پست ها
      همونطور که گفتم این چیزی که شما میگی پارسال خرداد ماه آموزش و پرورش اعلامش کرد و توی دفترچه کنکور هم هست و از این نظر درسته.

اما نظام وظیفه همچین چیزی رو قبول نداره.

نمونه: من خودم دوستم خرداد ماه 91 فارغ التحصیل شد تیر 92 سه ماه رفت سربازی و بعدش رفت دانشگاه.

بهترین راه مطمئن شدن نگاه کردن به همون 4 برگی هستش که گفتم.
      این قانون خود نظام وظیفس.میتونی توی سایتشم بخونی! دوستت خوب زود دفترچه شو پست کرده.میتونست صبر کنه
      پاسخ به سوالات سربازی
      ویرایش توسط Unknown Soldier : 20 خرداد 1393 در ساعت 15:11

11. Top | #56
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fernando نمایش پست ها
      من رفتم نظام وظیف پرسیدم
      من که خرداد نود دو پیش داشنگاهیم تموم شد
      تا شهرویر نودو سه وقت دارم
      اولا شهریور میرم دفترچه پست میکنم
      آفرین
      پاسخ به سوالات سربازی

12. Top | #57
      sbr
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اولا ولادت امام زمان رو به همه تبریک میگم!
      من فارغ‌التحصیل خرداد 92 ام و میخوام کنکور 93 شرکت کنم
      امروز با توکل بر خدا مثل یه مرد دفترچه خدمتم رو فرستادم
      و سریع جوابش اومد من تاریخ پیشنهادی رو زدم برج 7 زدم اما موافقت نشد و خودشون برام تاریخ اعزام رو زدند نوزده برج 5
      پلیس +10 گفت ده روز دیگه بیا تا برات تاریخش رو تمدیدش کنیم
      چند تا نصیحت برادرانه:
      سعی کنید درس بخونید تا که پشت کنکور نمونید که لازم با دفترچه بفرستید چه خرداد چه شهریور !
      ده رو زودتر بیفتید دنبال کاراش چون ممکنه مثل من به تعطیل رسمی یا یه چیز دیگه بخورید !
      حتما حتما بدونید که چه روزایی واکسن میزنن تا مثل من کلی از وقت‌تون گرفته نشه!
      در نهایت از این پشت کنکور موندن درس عبرت بگیرید!
      ************** اللهم عجل لولیک الفرج**************

13. Top | #58
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sbr نمایش پست ها
      و سریع جوابش اومد من تاریخ پیشنهادی رو زدم برج 7 زدم اما موافقت نشد و خودشون برام تاریخ اعزام رو زدند نوزده برج 5
      چند تا نصیحت برادرانه:
      سعی کنید درس بخونید تا که پشت کنکور نمونید که لازم با دفترچه بفرستید چه خرداد چه شهریور !
      ده رو زودتر بیفتید دنبال کاراش چون ممکنه مثل من به تعطیل رسمی یا یه چیز دیگه بخورید !
      شما مثل یه مرد اشتیاه کردید!
      شما میتونستی شهریور بعد از ثبت نام دانشگاه هم فرم رو پر کنی!

14. Top | #59
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sbr نمایش پست ها
      چند تا نصیحت برادرانه:
      مرد سرباز اعزام دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها 19هم هر ماهه ولی چرا صبر نکردی تا شهریور!!
      پاسخ به سوالات سربازی

15. Top | #60
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها تو رو خدا کمک کنید ...دارم دیوونه میشم http://forum.konkur.in/images/smilie...19).gif...من متولد 27.3.1374 هستم و فارق التحصیل خردادماهم ...سال 92 کنکور دادم امسالم مجدد میخوام کنکور بدم...میخوام بدونم که باید چیکار کنم غیبت نخورم...؟! باید دفترچه بفرستم یا ن؟بعضی از دوستام فرستادن گفتن اگه نفرستی غیبت میخوری و حتی اگه دانشگاه قبول بشی بهت معافیت نمیدن!!!!http://forum.konkur.in/images/smilies/ya/y%20(480).gif

صفحه 4 از 31 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن