سلام آقا من کنکور 92شرکت کردم و اللان دارم برا کنکور 93آماده میشم، و قبولی خرداد هستم آیا باید تا آخر خرداد دفترچه رو پست کنم یا میتونم تا شهریور صبر کنم، لطفا جواب بنده رو بدید خیلی برام مهمه
سلام آقا من کنکور 92شرکت کردم و اللان دارم برا کنکور 93آماده میشم، و قبولی خرداد هستم آیا باید تا آخر خرداد دفترچه رو پست کنم یا میتونم تا شهریور صبر کنم، لطفا جواب بنده رو بدید خیلی برام مهمه
پاسخ به سوالات سربازی
http://entrepreneurship.aiau.ir/Entr...gImages/01.jpg
شايد كمتر ايراني نام او را به ياد داشته باشد . دكتر علي جوان مخترع نوعي ليزرHelium Neon laser با كاربرد زياد ميباشد . تحقيقات گسترده او باعث شد در بين 100 نابغه جهان جايگاه 12 را به خود اختصاص دهد .
بسیاری از پیشرفتهای صنایع امروز بخصوص الکترونیک، نتیجه تلاشهای پروفسور جوان است.
این بندی که دوستمون نوشته در دفترچه کنکور سراسری قید شده ولی در سایت نظام وظیفه گفته شده که این بند قدیمیه ولی
کسایی که میخوان ببینن کی سربازن 4 برگی که مدرسه برای ثبت نام در دانشگاه بهشون میده رو از مدرسه بگیرن صفحه آخرش کپی برگی که به نظام وظیفه ارسال شده هست.
تاریخ بالاش رو نگاه کنن اگه نوشته خرداد شما تا خرداد وقت داری اگه نوشته شهریور تا شهریور.
قانون های نظام وظیفه این دو اند و چیز دیگری هم نیست:
کسانی که قبل از سن مشمولیت فارغ التحصیل بشن تا 6ماه.
کسانی که بعد از سن مشمولیت فارغ التحصیل بشن تا 1سال پس از فارق التحصیلی فرصت دارن.
حالا دیگه بستگی داره خود مدرست کی فارغ التحصیلت اعلام کرده.
پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی
همونطور که گفتم این چیزی که شما میگی پارسال خرداد ماه آموزش و پرورش اعلامش کرد و توی دفترچه کنکور هم هست و از این نظر درسته.
اما نظام وظیفه همچین چیزی رو قبول نداره.
نمونه: من خودم دوستم خرداد ماه 91 فارغ التحصیل شد تیر 92 سه ماه رفت سربازی و بعدش رفت دانشگاه.
بهترین راه مطمئن شدن نگاه کردن به همون 4 برگی هستش که گفتم.
من رفتم نظام وظیف پرسیدم
من که خرداد نود دو پیش داشنگاهیم تموم شد
تا شهرویر نودو سه وقت دارم
اولا شهریور میرم دفترچه پست میکنم
میمریم برای اشک
کلاً همه چیز توی این کشور خنده داره همش میخوان برای مردم استرس ایجاد کنند..
طرف موقع کنکور، نصف تمرکز ذهنش روی یه
مسئله ساده و مسخره هست.
به جای این همه پیچوندن و قانون الکی راجع به یک مسئله ساده، کلش رو تبدیل کنند به یه قانون به صورت زیر:
پسران پس از فارغ التحصیلی از دوره دبیرستان، حداکثر دومرتبه می توانند در آزمون سراسری شرکت کنند. درصورت پذیرفته نشدن در آزمون دوم. خود را معرفی کنند.
تموم شد رفت.
ویرایش توسط Mohammad-Za : 20 خرداد 1393 در ساعت 10:47
پاسخ به سوالات سربازی
ویرایش توسط Unknown Soldier : 20 خرداد 1393 در ساعت 15:11
اولا ولادت امام زمان رو به همه تبریک میگم!
من فارغالتحصیل خرداد 92 ام و میخوام کنکور 93 شرکت کنم
امروز با توکل بر خدا مثل یه مرد دفترچه خدمتم رو فرستادم
و سریع جوابش اومد من تاریخ پیشنهادی رو زدم برج 7 زدم اما موافقت نشد و خودشون برام تاریخ اعزام رو زدند نوزده برج 5
پلیس +10 گفت ده روز دیگه بیا تا برات تاریخش رو تمدیدش کنیم
چند تا نصیحت برادرانه:
سعی کنید درس بخونید تا که پشت کنکور نمونید که لازم با دفترچه بفرستید چه خرداد چه شهریور !
ده رو زودتر بیفتید دنبال کاراش چون ممکنه مثل من به تعطیل رسمی یا یه چیز دیگه بخورید !
حتما حتما بدونید که چه روزایی واکسن میزنن تا مثل من کلی از وقتتون گرفته نشه!
در نهایت از این پشت کنکور موندن درس عبرت بگیرید!
************** اللهم عجل لولیک الفرج**************
پاسخ به سوالات سربازی
سلام بچه ها تو رو خدا کمک کنید ...دارم دیوونه میشم http://forum.konkur.in/images/smilie...19).gif...من متولد 27.3.1374 هستم و فارق التحصیل خردادماهم ...سال 92 کنکور دادم امسالم مجدد میخوام کنکور بدم...میخوام بدونم که باید چیکار کنم غیبت نخورم...؟! باید دفترچه بفرستم یا ن؟بعضی از دوستام فرستادن گفتن اگه نفرستی غیبت میخوری و حتی اگه دانشگاه قبول بشی بهت معافیت نمیدن!!!!http://forum.konkur.in/images/smilies/ya/y%20(480).gif
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)