سلام من متولد 74/10/21هستم شهریور 92فارغ التحصیل شدم میخواستم بدو نم امسال واسه رفتن به دانشگاه حالا با کنکور یا بدو ن کنکور(علمی کاربر دی)مشکل سربازی ندارم؟
سلام من متولد 74/10/21هستم شهریور 92فارغ التحصیل شدم میخواستم بدو نم امسال واسه رفتن به دانشگاه حالا با کنکور یا بدو ن کنکور(علمی کاربر دی)مشکل سربازی ندارم؟
ویرایش توسط karim1616 : 19 اردیبهشت 1393 در ساعت 01:10
سلام داداش من متولد 1/1/75 هستم من باید چکار کنم؟؟؟
میتونم کنکور 94 شرکت کنم؟؟؟
خرداد 92 دیپلم سوم رو گرفتم و خرداد 93 پیش دانشگاهی رو میگیرم
سلام.1-10-92 جنابعالی مشمول حساب میشید و چون قبل از تاریخ مشمولیت فارغ التحصیل شده اید به مدت 6 ماه از تاریخ مشمولیت یعنی تا 1-4-93 میبایست خود را به یکی از حوزه نظام وظیفه معرفی کنید،دفترچه تو خرداد ماه بفرست که بتونی از معافیت تحصیلی دانشگاهی استفاده کنی.حتما هم کنکورت رو بده.
هزینه مشاوره :30صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی
داداش میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی ؟ من مثلا فردا برم دفترچه رو پست کنم خو تیر ماه جوابش میاد میگه باید فلان تاریخ بری سربازی در حالی که من مرداد ماه کنکور دارم بعدیه چیز دیگه من یه جایی شنیدم سن سربازی 19 هست یعنی فردی که تو ماه تولدش وارد سن 19 میشه مشمول حساب میاد و یه چیز دیگه هم این که اگه من تا 1 خرداد دفترچه پست نکنم یعنی دانشگاه فرت؟ http://forum.konkur.in/images/smilie...hoo%20(21).gif شرمنده وقتتو گرفتم http://forum.konkur.in/images/smilie...ahoo%20(8).gif
ویرایش توسط karim1616 : 19 اردیبهشت 1393 در ساعت 21:06
شما دفترچه تو که خرداد بفرستی اگه غیبت نداشته باشی معمولا زیر4ماه جوابش میاد و اگه داشته باشی به 1 ماه نکشیده میاد چون سرباز کم اومده.اعزام ها هم بطور کلی مشمولان دیپلم و زیر دیپلم در تاریخهای 18 و 19 هر ماهه.یعنی شما کنکورتو دادی.اینجا هم مطالعه کن نحوه تمدید و تعجیل تاریخ اعزام به خدمت
سن مشمولیتم اینجوری حساب میشه که شما که 74+18=92 از یکم ماه تولدت مشمول حساب میشی یعنی وارد سن 19 سالگی میشین.شما 1 خرداد لازم نیس بفرستی که .اواسطش اقدام کن و برو یکی دفاتر پلیس+10.شما اگه دفترچه تو نفرستی غیبت میخوری و نمیتونی از معافیت تحصیلی استفاده کنی.
مشاوره :30صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی
سلام یک سوال داشتم : من ترم چهارم رشته مهندسی عمران دانشگاه آزاد هستم آیا میتوانم بدون انصراف از دانشگاه در کنکور تجربی شرکت کنم و بعد از قبولی در دانشگاه مورد علاقه انصراف بدم در ضمن من بعد از انصراف از دانشگاه مدرک کاردانی میگیرم .با تشکر
ویرایش توسط mohsen1 : 29 اردیبهشت 1393 در ساعت 19:39
هیچی.اونوخ وقتی گرفتنت میفهمی چی میشه![]()
بهرحال این اسایشو ارامشی که الان ما داریم رو مدیون سربازایی هستیم که در مرز و سایر نقاط کشور دارن خدمت میکنن.18سال در ارامش بودی،الان باید حداکثرش 2 سال بری خدمتت و جبران زحمت اونایی رو که بدی که تو این مدت داشتن ارامشو به مردم مملکت شون می بخشیدن
پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)