خبرشو الان آوردم بالا. آره 1 تا 3 معاف.معافیت بقیه منوط به ارائه پروژه هست.
دنبال کنید : جزئيات تسهيلات سربازي نخبگان و رتبههاي برتر كنكور
خبرشو الان آوردم بالا. آره 1 تا 3 معاف.معافیت بقیه منوط به ارائه پروژه هست.
دنبال کنید : جزئيات تسهيلات سربازي نخبگان و رتبههاي برتر كنكور
پاسخ به سوالات سربازی
من متولد 27/2/74. پارسال کنکور 92 شرکت کردم خوب نبود برای امسال وایستادم. پارسال از خود سایت نظام وظیفه که سوال کردم گفت تا شهریور سال 93 وقت داری. حالا میخواستم یکی منو روشن کنه در مورد این قضیه. کی باید برم سربازی و تا کی وقت دارم.
علیک سلام سرباز وطن
شما 1-2-92 مشمول حساب شدید و با این حساب چون خرداد92فارغ التحصیل شدید بر اساس قانونی که سال تحصیلی رو از ابتدای مهر یک سال تا پایان شهریور ماه سال بعد حساب میکنن شما تا شهریور 93 در صورت عدم قبولی در کنکور93فرصت معرفی دارید.شما بعد از اعلام نتایج انتخاب رشته برو پلیس +10 و واسه ارسال دفترچه اقدام کن،هر چند که تا جوابش بیاد شما دانشگاه تشریف داری و معافیت موقت تحصیلی رو داری.در غیر این صورت غیبت میخورید.اگه کنکور امسالو قبول شدی که دیگه راحتی اگه هم نه که سرباااااااز وطنی داداش....سوالی بود در خدمتم![]()
پاسخ به سوالات سربازی
الان من متولد 28/9/74 هستم یعنی برای کنکور سال بعد میتونم بمونم؟
انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی
پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی
انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی
پاسخ به سوالات سربازی
یه سوال :این که میگن باید خودمونو بندازیم تو درسا که نریم سربازی چه مدلیه ؟؟؟
من متولد اسفند 74 .... الانم پیش ریاضیم ....
این تاریخ مشمولیتو اینا رو چطوری میحسابی کلک:yahoo (4): ؟
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!![]()
خخخخخ البته این مدل واسه اونایی که تابستون متولد شدن و میخان پس از تاریخ مشمولیتشون فارغ التحصیل بشن که یک سال فرصت داشته باشن.چون اگه قبل از تاریخ مشمولیتشون باشه اونوخ 6 ماه فرصت معرفی دارن
شمایی که متولد اسفند 74 اینجور حساب میشه 74+18=92 از 1-12-92 مشمول حساب میشین و اگه پس از این تاریخ فارغ التحصیل بشین یکسال فرصت معرفی به یکی از حوزه های نظام وظیفه رو دارین و اگه قبل این تاریخ باشه که 6 ماه از تاریخ فراغت از تحصیل فرصت معرفی به یکی از حوزه های نظام وظیفه رو دارین(اکثر اینایی که جزء دسته دوم هستن که ی درس اسون میگذارن که توی شهریور امتحان بدن و فرصت 1 ساله رو داشته باشن ) تفهییییییییییم شد
پاسخ به سوالات سربازی
من الان 75 هستم بعد 93 یعنی یه ماه دیگه کنکور میدم مشاورمون بهم گفته شما میتونی یه واحدت رو یعنی همون یه درست رو نگه داری شهریور اونوقت سال دیگه میتونی بازم اگه خواستی شرکت کنی الان واقعا من میتونم سال بعد شرکت کنم اگه یه واحد بزارم برا شهریور که معافیت تحصیلی بگیرم و 94 هم بتونم کنکور بدم یا نه؟
--به امید قبولی تو سراسری دانشگاه تبریز حقوق--
http://ilna.ir/news/mi_news/Original...all/136660.JPG
من متولد 15 مرداد 75 هستم و مقطع پیشدانشگاهی میخونم باید کی معافیت تحصیلی بگیرم و برا شرکت در کنکور 94 چکار کنم؟؟؟
شما 1-5-93 مشمول حساب میشید و اگه خرداد 93 فارغ التحصیل بشید تا 1-11-93 باید خودتون رو به حوزه نظام وظیفه معرفی کنید. 2راه داری.
راه اول:یک درس آسون رو برای شهریور بگذار
راه دوم: کنکورت رو بده و انتخاب رشتت رو فقط دانشگاه پیام نور بزن که براحتی در کنکور سال بعد شرکت کنی.(کسب اطلاع بیشتر مراجعه به صفحه اول همین تاپیک)
حالا دیگه انتخاب با خودته ،شما معافیت تحصیلیی رو که میگیری فقط واسه سنوات تحصیلی مجاز در مقطعی از دبیرستان هستش و به محض فارغ التحصیلی، لغو میشه واستون !!
هزینه مشاوره :50صلوات «نفرستی مدیوووووووووونی»
پاسخ به سوالات سربازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)