خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 13 از 31 نخستنخست ... 312131423 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 181 به 195 از 457
    1. Top | #181
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام نگران نباش تا اخر شهریور وقت داری دفترچه لازم نیست پست کنی.

2. Top | #182
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون داداش رضای گل فقط امروز دوستم رفته بود از +10 که نزدیک خونشونه پرسیده بود و اونا گفتن غیبت خوردم!( البته رفیقم گفت اونجا خیلی شلوغ بوده و یه نفر هول هولی جواب داده!)

ار طرفی با استناد به این تایپیک و همچنین خبری که چند وقت پیش تو سایت هایی از جمله کانون قلمچی منتشر شده بود من تا شهریور 93 وقت دارم...

پس نگران نباشم؟غیبت نخوردم؟

3. Top | #183
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Justi نمایش پست ها
      سلام دوستان عزیز.

بنده متولد 16 شهریور 1374 هستم . کنکور 93 دومین کنکور من بود.فاغ التخصیل پیش دانشگاهی در تاریخ خرداد 1392 هستم.

برای ارسال دفترچه به طوری که غیبت نخورم تا کی مهلت دارم؟از چند نفر پرسیدم گفتن تا اخر شهریور چون زمان فارغ التخصیلی رو شهریور سالی حساب می کنن که فارغ شدی و یکسال بعدش هم وفت داری.با این حساب بنده تا آخر شهریور 93 وقت دارم درسته؟چون میخوام برم دانشگاه ولی نگرانم که غیبت خورده باشم و نمیدونم تا کی فرصت دارم؟
      غیبت نخوردی عزیز من .. تا 16 شهریور باید تعیین تکلیف بکنی یعنی باید تو دانشگاه ثبت نام بکنی و بشی دانشجو و معافیت تحصیلی بگیری

4. Top | #184
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام من متولد 17/8/74 هستم
      کنکور 93 اولین کنکورم بود
      میخواهم برای 94 بخونم
      دقیقا چیکار باید بکنم که از نظر سربازی مشکل نداشته باشم

5. Top | #185
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقا این آیین نامه ای که گفته سال تحصیلی از مهر تا شهریور سال بعده دقیقا کجای سایت نظام وظیفه هستش؟

----------------------

ویرایش 1 :

ممنون دوستان خودم پیداش کردم ( بسوزد پدر عجله...):

59263993785352336202.jpg

6. Top | #186
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا جان این غیبت چیز الکی است . شما باید امسال بری دانشگاه خود دانشگاه یه برگه بهت میده میبری پلیس 10 و معافیت تحصیلی میگری .

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

m.1374 شما سال 94 میتونی کنکور بدی و هیچ کاری لازم نیست

این نامه توی دفترچه ثبت نام کنکوره

7. Top | #187
      mad
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام من متولد12.12.73 هستم امسال سال دوم بود میخوام کنکور94 امتحان بدم هنوزم واحد درسی موندە.الان منم میتونم دوبارە بشینم؟

8. Top | #188
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام من متولد آبان 72 هستم 8/72
      تا پارسال شهریور 6/92 به عنوان دانش آموز بزرگسال تحصیل می کردم.بعدش ترک تحصیلی گرفتم و دی ماه امتحانات پیش دانشگاهیم رو دادم و قبول شدم و دیپلم پیش دانشگاهی تجربیم رو به صورت داوطلب آزاد گرفتم.

حالا تا شهریور 93 یعنی همین ماه وقت دارم دفترچه بفرستم.
      به نظر شما دفترچه رو کی بفرستم؟ بعد از اعلام نتایج و ثبت نام در دانشگاه و یا قبلش؟

9. Top | #189
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام من متولد12.12.73 هستم امسال سال دوم بود میخوام کنکور94 امتحان بدم هنوزم واحد درسی موندە.الان منم میتونم دوبارە بشینم؟ بله میتونی 94 کنکور بدی ولی چون امسال سال دومت بوده و از فرصت یکساله استفاده کردی باید امسال ازاد یا پیام نور یا شبانه ثبت نام کنی و 2ترم مرخصی وبعد قبولی در94 و بعد انصراف از دانشگاه و ثبت نام در رشته دلخواهتان

سلام من متولد آبان 72 هستم 8/72
      تا پارسال شهریور 6/92 به عنوان دانش آموز بزرگسال تحصیل می کردم.بعدش ترک تحصیلی گرفتم و دی ماه امتحانات پیش دانشگاهیم رو دادم و قبول شدم و دیپلم پیش دانشگاهی تجربیم رو به صورت داوطلب آزاد گرفتم.

حالا تا شهریور 93 یعنی همین ماه وقت دارم دفترچه بفرستم.
      به نظر شما دفترچه رو کی بفرستم؟ بعد از اعلام نتایج و ثبت نام در دانشگاه و یا قبلش؟ سلام بر تو ای جوان . بعد اعلام نتایج بهتره چون اگه دانشگاه قبول شی دیگر نیازی به ارسال دفترچه نیست

10. Top | #190
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان من دانشجو پیام نور هستم امسال کنکور دادم حالا از مهر میخوام برم یه دانشگاه دیگه
      کی باید از پیام نور انصراف بدم پروندمو بگیرم ؟؟؟ وقتی پروندمو بگیرم تا چند وقت بعد سرباز حساب میشم ؟
      اگه بعد از اعلام نتایح کنکور که 20 -21 شهریور هست انصراف بدم غیبت نمیخورم ؟

11. Top | #191
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلامSami . بعد اینکه دانشگاه قبولشدی.2یک سال بعد انصراف.3خیر

12. Top | #192
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      reza25 ازتون خیلی ممنونم جوابم دادی آیا بای پیام نور ثبت نام نمایم

13. Top | #193
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام, اینجا به من یه چیزی گفتن رفتم پلیس + 10 یه چیز!

اینجا گفتین که منه داوطلبی که برای سال دوم دارم شرکت می کنم برای 94 و متولد 74/09/19 هستم هیچ مشکلی تا شهریور سال آینده ندارم! اما رفتم پلیس +10 بهم گفت تا خرداد سال اینده فرصت داری چونکه امسال خرداد فارغ التحصیل شدی, فقط 1 سال فرصت هست, گفتش که تا قبل خرداد باید بیای درخواست اعزام بدی تا غیبت نخوری, بعد کنکورتو می تونی بدی و تا زمانی که نتایجش بیاد باید بری سربازی و اگه قبول شدی ترخیص شی!!!!!!!!!!!!!!!!

14. Top | #194
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط senator93 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      منم به امید خدا لیسانس روزانه دولتی رو دارم تموم میکنم.واسه کنکور 94 مشکل سربازی پیش نمیاد؟
      اگه 31 شهریور امسال فارغ التحصیل بشم،تا 31 شهریور 94 معافیت تحصیلی دارم.درسته؟
      یعنی میتونم کنکور 94 تجربی شرکت کنم؟یعنی اگه قبول بشم(به امید خدا) میتونم سربازی رو نرم و بعد از اتمام دروان دانشگاه،برم سربازی؟
      متولد نیمه دوم سال 70 هستم.
      آره فک کنم همون فرصت یک سال بعد از فراغت از تحصیله.تا یک سال دیگه وقت داری مقطع بالاتر قبول بشی یا بری سربازی

15. Top | #195
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.زمان گرفتن مرخصی از پیام نور چه موقع است و ایا میتوانیم موقع حذف واضافه مرخصی بگیریم؟

صفحه 13 از 31 نخستنخست ... 312131423 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن