سلام نگران نباش تا اخر شهریور وقت داری دفترچه لازم نیست پست کنی.
ممنون داداش رضای گل فقط امروز دوستم رفته بود از +10 که نزدیک خونشونه پرسیده بود و اونا گفتن غیبت خوردم!( البته رفیقم گفت اونجا خیلی شلوغ بوده و یه نفر هول هولی جواب داده!)
ار طرفی با استناد به این تایپیک و همچنین خبری که چند وقت پیش تو سایت هایی از جمله کانون قلمچی منتشر شده بود من تا شهریور 93 وقت دارم...
پس نگران نباشم؟غیبت نخوردم؟
سلام من متولد 17/8/74 هستم
کنکور 93 اولین کنکورم بود
میخواهم برای 94 بخونم
دقیقا چیکار باید بکنم که از نظر سربازی مشکل نداشته باشم
سلام من متولد12.12.73 هستم امسال سال دوم بود میخوام کنکور94 امتحان بدم هنوزم واحد درسی موندە.الان منم میتونم دوبارە بشینم؟
سلام من متولد آبان 72 هستم 8/72
تا پارسال شهریور 6/92 به عنوان دانش آموز بزرگسال تحصیل می کردم.بعدش ترک تحصیلی گرفتم و دی ماه امتحانات پیش دانشگاهیم رو دادم و قبول شدم و دیپلم پیش دانشگاهی تجربیم رو به صورت داوطلب آزاد گرفتم.
حالا تا شهریور 93 یعنی همین ماه وقت دارم دفترچه بفرستم.
به نظر شما دفترچه رو کی بفرستم؟ بعد از اعلام نتایج و ثبت نام در دانشگاه و یا قبلش؟
سلام من متولد12.12.73 هستم امسال سال دوم بود میخوام کنکور94 امتحان بدم هنوزم واحد درسی موندە.الان منم میتونم دوبارە بشینم؟ بله میتونی 94 کنکور بدی ولی چون امسال سال دومت بوده و از فرصت یکساله استفاده کردی باید امسال ازاد یا پیام نور یا شبانه ثبت نام کنی و 2ترم مرخصی وبعد قبولی در94 و بعد انصراف از دانشگاه و ثبت نام در رشته دلخواهتان
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سلام من متولد آبان 72 هستم 8/72
تا پارسال شهریور 6/92 به عنوان دانش آموز بزرگسال تحصیل می کردم.بعدش ترک تحصیلی گرفتم و دی ماه امتحانات پیش دانشگاهیم رو دادم و قبول شدم و دیپلم پیش دانشگاهی تجربیم رو به صورت داوطلب آزاد گرفتم.
حالا تا شهریور 93 یعنی همین ماه وقت دارم دفترچه بفرستم.
به نظر شما دفترچه رو کی بفرستم؟ بعد از اعلام نتایج و ثبت نام در دانشگاه و یا قبلش؟ سلام بر تو ای جوان . بعد اعلام نتایج بهتره چون اگه دانشگاه قبول شی دیگر نیازی به ارسال دفترچه نیست
دوستان من دانشجو پیام نور هستم امسال کنکور دادم حالا از مهر میخوام برم یه دانشگاه دیگه
کی باید از پیام نور انصراف بدم پروندمو بگیرم ؟؟؟ وقتی پروندمو بگیرم تا چند وقت بعد سرباز حساب میشم ؟
اگه بعد از اعلام نتایح کنکور که 20 -21 شهریور هست انصراف بدم غیبت نمیخورم ؟
سلام, اینجا به من یه چیزی گفتن رفتم پلیس + 10 یه چیز!
اینجا گفتین که منه داوطلبی که برای سال دوم دارم شرکت می کنم برای 94 و متولد 74/09/19 هستم هیچ مشکلی تا شهریور سال آینده ندارم! اما رفتم پلیس +10 بهم گفت تا خرداد سال اینده فرصت داری چونکه امسال خرداد فارغ التحصیل شدی, فقط 1 سال فرصت هست, گفتش که تا قبل خرداد باید بیای درخواست اعزام بدی تا غیبت نخوری, بعد کنکورتو می تونی بدی و تا زمانی که نتایجش بیاد باید بری سربازی و اگه قبول شدی ترخیص شی!!!!!!!!!!!!!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)