سلام دوستان
من آزمون مهمی دارم که نزدیکه
خوب میخوام بدونم این روش خوندن خوبه؟؟:
هر روز رو اختصاص بدم به یک درس
مثلا چهار شنبه :ریاضی فقط
اگه راه بهتری هست بگید
هر کی ببین و جوابمو بده ... برای سلامتیش یه صلوات میفرستم
سلام دوستان
من آزمون مهمی دارم که نزدیکه
خوب میخوام بدونم این روش خوندن خوبه؟؟:
هر روز رو اختصاص بدم به یک درس
مثلا چهار شنبه :ریاضی فقط
اگه راه بهتری هست بگید
هر کی ببین و جوابمو بده ... برای سلامتیش یه صلوات میفرستم
سلام
خیر
دروس را قسمت کنید
هر روز 2درس اختصاصی و2 درس عمومی را بخوانید (زیست نیز هر روز باید باشد)
به نظر من با توجه به تعداد درس هایی که توی آزمون میاد باید هر روز حداقل 2 ساعت برای همه درس هات وقت بزاری.و هر روز برای همه درس ها زمان اختصاص بدی.
نگران نباش سختی و اضطرابش تا یک چهارم کتاب، بعدش راه میافتی.:yahoo (4):
میبارم
این کار افتضاح
معلومه تا حالا امتحانش نکردی بذار بت بگم چی میشه
من ی روز نشستم فقط زیست خوندم اول کشش داری 3 ساعت شیرین بخونی بعد میگی ی ربع استراحت میکنم و چون تو جوی راس ی ربع برمیگردی 30 مین اول خوبه بعد همش منتظری سریع تر 1:45 تموم ش یعنی بازدهی هر 1:45 درس خوندنت تو اون روز میشه 30 مین حداکثر و 5 مین حد اقل
فرداشم با انرژی میشینی سر درس ولی همش فکر میکنی هیچی نمیفهمی
ی راه دیگه بهت میگم ت در روز واسه دروس حفظی- مفهومی مثلا زیست خوشگل خودمون قطعا ب اندازه ی 5 ساعت البته جدا جدا و با قرار دادن دروس دیگه بینش راحت میکشی با علاقه و مفید بخونی و تحلیلی ها مثل ریاضی در روز 3-4 ساعت بسته ب مقاومتت در برابر سوالاتی ک خیلی باید برای اولین بار روش فکر کنی
[B][
دریـ~~ا نیــازیــ نــــدارـهـ بــــــزرگـــــیــشـو ثــابـتــ کــنـهــ
ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســ ــاکـتــ کــنــهــ
/B]
من با ی جاهای حرفای شیفت البته در رابطه با خودم مشکل دارم
یعنی چی؟
یعنی ببین ت میگی تو آزمون 8 تا درس هست و من هر روز باید 1:45 واسه هر کدوم وقت بذارم
مشکت اول: تو اوج یاد گیری زیست یهو زمانش تموم میشه!!
مشکل دوم: ت همش چشمت ب ساعت ک 1:45 این درس تموم ش بری سر بعدی تا ی وقت از برنامت عقب نیوفتی یعنی اضطراب میگیری کلا نمیفهمی چی شد
من هر دو راه رفتم و ب این نتیجه رسیدم ک هر روز همون کاری ک داداشیم گفت دو تا اخ دو تا عمومی بخونم تا بتونم بگم مثلا واسه ی هر درس امروز تا 3 ساعت وقت دارم یا بیشتر اگه مثلا زبان باشه
بعدشم هیچ وقت برنامه ی دقیق با ساعت ننویس ولی حتما بعد مطالعه ساعت دقیقش ثبت کن
چون وقتی کار اول میکنی کلی وقتت میگیره از طرفی گاهی ت دوست داری بعد زیست ریاضی بخونی البته این بده چون یهو همه ی گلوکزات مصرف میشه ولی دل دیگه!!!
بعد میخوای ب جای مثلا زبان ک واسش ی ساعت قبل ناهار در نظر گرفتی ریاضی ک 2 ساعتست رو بخونی بعد کل برنامت خراب میشه و ت ب امید فردا ک مثلا 3 صبح پا میشی صلوات ختم درس ختم میکنی!!!!
[B][
ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســ ــاکـتــ کــنــهــ
/B]
[B][
/B]
salam
دوستان سلام دوباره
ولی 12 اردیبهشت آزمون مهمی دارم ...
تازه کلاس هفتمم....
من اینطوری راحتم:هر روز رو اختصاص بدم به یک کتاب
نظرتون؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)