خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

واقعا کتاب دور دنیا در 4 ساعت و... ضروری هست؟؟؟؟

سلام
      اقا این کتابای دور دونیا در 444 ساعت گاج واقعا لازمه که بخرم؟؟؟ خو من سوالای کنکور رو تا بحال هر فصلشو حل کردم جوابشونو میدونم اگه ازمون از خودم بگیرم که نصفشونو قبلا خوندم دیگه؟؟؟؟ اگه خودم سوالات کنکور رو چاپ کنم چی؟؟؟ فقط مشکل اینه که سوالاتی که مشکل داشتن یا از کتاب حذف شده کمی افکارم رو مشوش کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه پیشنهادی میدهید ایا؟؟ حط ال مغدور عمومی رو بخرم یا اختصاصی؟؟؟؟؟؟

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arman_b100 نمایش پست ها
      سلام
      اقا این کتابای دور دونیا در 444 ساعت گاج واقعا لازمه که بخرم؟؟؟ خو من سوالای کنکور رو تا بحال هر فصلشو حل کردم جوابشونو میدونم اگه ازمون از خودم بگیرم که نصفشونو قبلا خوندم دیگه؟؟؟؟ اگه خودم سوالات کنکور رو چاپ کنم چی؟؟؟ فقط مشکل اینه که سوالاتی که مشکل داشتن یا از کتاب حذف شده کمی افکارم رو مشوش کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه پیشنهادی میدهید ایا؟؟ حط ال مغدور عمومی رو بخرم یا اختصاصی؟؟؟؟؟؟
      تو سوالا رو حل کردی ولی تو این دوران اخر باید با شرایط کنکور باشه ... منا تو هر وقت یه مبحثیو خونده بودی تست میزدی ممکنه یه مبحث فراموش بشه ...

به نظر من ارزششو داره ...

اگر خودت میتونی چاپ کنی چاپ کن چه ایرادی داره ... خیلی هم برات بهتره ... ولی صددرصد تستارو کار کن ...

حالا میخواد گاج باشه ... میخواد قلمچی باشه ... میخواد چاپ انتشارات خودت باشه () ... به هر حال باید تو قالب ازمون تستارو بزنی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      اگه کار نکنی تو آزمونا جامع قاطی میکنی ... من ک اینجوریم

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان ممنون ولی بحث من اینه اگه من چاپشون کنم سوالات کنکور و ازمون بدم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان ممنون ولی بحث من اینه اگه من چاپشون کنم سوالات کنکور و ازمون بدم مشکلی پیش میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      نه ، چه مشکلی؟ منم میخوام همین کارو کنم

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بر شما . شما میتوانید از کتابهای شرکت تعاونی و خدماتی سازمان سنجش آموزش کشور استفاده نمایید . این کتب (زرد قلم چی و یا دور دنیا و کتاب انتشارات شبقره ) مرجع کاملی از سوالات خارج از کشور هستند . سعی کنید سوالات سال های 79 به بعد را تهییه و استفاده کنید . آیا سوالات کنکور 79 و . به اندازه سوالات تالیفی تاثیر گذار نیست ؟؟؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      سلام
      اتفاقا بهترم هست
      توی کنکور دفترچه سوال میدن ، کتاب نمیدن که
      بهتره خودت چاپ کنی
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی سلیمانی نمایش پست ها
      سلام بر شما . شما میتوانید از کتابهای شرکت تعاونی و خدماتی سازمان سنجش آموزش کشور استفاده نمایید . این کتب (زرد قلم چی و یا دور دنیا و کتاب انتشارات شبقره ) مرجع کاملی از سوالات خارج از کشور هستند . سعی کنید سوالات سال های 79 به بعد را تهییه و استفاده کنید . آیا سوالات کنکور 79 و . به اندازه سوالات تالیفی تاثیر گذار نیست ؟؟؟
      آیا از اون موقع تا حالا تغییر نداشتیم؟ایا کتابای تعاونی سنجش تستا رو تغییر دادن؟؟

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      پس سوالات غلط و حذف شده رو چیکار کنیممممممممممممم؟

بینوایان-ویکتور هوگو

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)