خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام کتاب برای زبان انگلیسی بهتر است؟

رأی دهندگان
    19. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • گاج محوری

1 5.26%
    • فار

1 5.26%
    • مبتکران

8 42.11%
    • خیلی سبز

3 15.79%
    • میکرو طبقه بندی گاج

1 5.26%
    • نشر دریافت

0 0%
    • شبرقه

5 26.32%
    صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45
    نمایش نتایج: از 61 به 68 از 68
    1. Top | #61
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamid3014 نمایش پست ها
      پس شد خیلی سبز پیش+گاج پایه...اگه نظرتون همینه پست این دوست عزیزمون رو تشکر کنین اگرم نیست نظر بزارید.....
      حالا شما بیا اول پایه گاج رو بگیر باهاش پیش برو اگه خیلی خوشت اومد که شاید از گرفتنِ خیلی سبز پشیمون بشی چون بلاخره گاج هم خیلی استانداردِ
      البته فیزیک پایه خیلی سبز هم هست

پس شد: اول پایه هر چی میخوای بگیری بگیر بعد از که رفتی پیش، فیزیک پیش هم بگیر

2. Top | #62
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MEHRD@D نمایش پست ها
      حالا شما بیا اول پایه گاج رو بگیر باهاش پیش برو اگه خیلی خوشت اومد که شاید از گرفتنِ خیلی سبز پشیمون بشی چون بلاخره گاج هم خیلی استانداردِ
      البته فیزیک پایه خیلی سبز هم هست

پس شد: اول پایه هر چی میخوای بگیری بگیر بعد از که رفتی پیش، فیزیک پیش هم بگیر
      دمت گرم...:yahoo (4):

3. Top | #63
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پس شد خیلی سبز پیش+گاج پایه...اگه نظرتون همینه پست این دوست عزیزمون رو تشکر کنین اگرم نیست نظر بزارید.....
      به نظر من اصلا سمت کتاب های فیزیک خیلی سبز نرو

به شدت سطحش متفاوته با کنکور فوق العاده تست های سختی داره (در حد تست هایه سخته کنکور نیست خیلی هاش بلکه خارج از سطح کنکوره)

البته حقیقتا من کتاب پیشش رو ندارم و نمیدونم اما با توجه به کتاب فیزیک 3 و فیزیک 1 که داشتم قضاوت کردم
      سردم است

و زمستان در این میان

نقشی ندارد ...

4. Top | #64
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      ببخشید یکی از دوستان تجربی ام گفتن کتاب زیست براش پیدا کنم اگه لطف کنین و بگین برای زیست هم چه کتابی خوبه ممنون میشم....تشکر

5. Top | #65
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur_93 نمایش پست ها
      ادبیات موضوعی رو ندارم اما مبحث به مبحث های دریافت عالی هستن (همشون) مطمئن باش با این کتابا لذت ادبیات خوندن رو خواهی چشید
      دریافت تست هم توش داره؟؟؟؟؟

6. Top | #66
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دریافت تست هم توش داره؟؟؟؟؟
      بله آموزش کامل + تست

البته فعلا که فقط واسه آرایه + زبان فارسی + املا و لغت کتاب داره (هنوز واسه تاریخ ادبیات و آرایه چاپ نکرده البته مثل اینکه توی کتابایه همایشش به اون موضوعات هم پرداخته که چون همایشو ندارم اطلاعی ندارم)
      سردم است

و زمستان در این میان

نقشی ندارد ...

7. Top | #67
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur_93 نمایش پست ها
      بله آموزش کامل + تست

البته فعلا که فقط واسه آرایه + زبان فارسی + املا و لغت کتاب داره (هنوز واسه تاریخ ادبیات و آرایه چاپ نکرده البته مثل اینکه توی کتابایه همایشش به اون موضوعات هم پرداخته که چون همایشو ندارم اطلاعی ندارم)
      منظورم این بود که ببینم اگه تستای کافی داره موضوعی رو بزارم کنار...تاریخ ادبیات و آرایه ها هم الگو میخام بگیرم ولی میگن خیلی سبز هم خوبه نمیدونم ولی بیشتر نظر من روی الگوهه ...

8. Top | #68
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منظورم این بود که ببینم اگه تستای کافی داره موضوعی رو بزارم کنار...تاریخ ادبیات و آرایه ها هم الگو میخام بگیرم ولی میگن خیلی سبز هم خوبه نمیدونم ولی بیشتر نظر من روی الگوهه ...
      تست هاش کافیه (به نظر من که اینطوره)

آرایه ی الگو بانک تست خوبیه اما خوب خیلی آموزش خوب و پاسخنامه ی خوبی نداره، اگر توی تعاریف مشکلی ندارید واسه تست زدن میتونه کتاب خوبی باشه
      سردم است

و زمستان در این میان

نقشی ندارد ...

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن