خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام کتاب برای زبان انگلیسی بهتر است؟

رأی دهندگان
    19. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • گاج محوری

1 5.26%
    • فار

1 5.26%
    • مبتکران

8 42.11%
    • خیلی سبز

3 15.79%
    • میکرو طبقه بندی گاج

1 5.26%
    • نشر دریافت

0 0%
    • شبرقه

5 26.32%
    صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 68
    1. Top | #31
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوستان راجع به کتاب هم باید بگم شما باید هدفمند کتاب بخرید نه اینکه هر کی هرچی گفت خوبه بخرید.

ببینید شما یکی از کارایی که باید واسه کنکور بکنید اینه که تصمیم بگیرید روی کدوم درس ها میخواید سرمایه گزاری کنید
      یعنی مثلا باید بدونید که وقتی میخواید ریاضی بخونید چقدر میخواید تست بزنید(زیاد یاکم,فقط سراسری یا تالیفی+سراسری,اگه تالیفی میخواید بزنید دوست دارید سخت باشه یا اینکه آسون باشه ویا اینکه درسطح کنکور باشه),چند نوبت درهفته میخواید تست بزنید.بیشتر تمایل دارید سوالای تکراری رو چندبار حل کنید یا اینکه مرتبا تست های جدید بزنید.
      ایشالا کنکور دادم یه تاپیک کامل راجع به این بحث توضیح میدم.
      ولی خلاصش اینه باید با استراتژی کتاب بخرید نه اینکه واسه هرچیزی یه کتاب بخرید ویااینکه تادیدید نتیجه نمیگیرید برید یه کتاب دیگه بخرید.
      شاید برای شما زبان اسون باشه وبخواید یه درصد معقول بدست بیارید اون موقع یکی از کتابارو انتخاب میکنید وجواب میگیرید.اگه زبانتون خوبه ومیخواید به درصدهای بالای 90 برسید درکنکور باید 2تاکتاب تست رو تموم کنید(بازم شخص به شخص متفاوته فقط برای مثال دارم میگم اینارو)
      پس قبل از اینکه نمایشگاه برید ترجیحا بایک مشاور درحد یک ساعت تا یک ساعت و نیم صحبت کنید(من تنها کسی رو که میتونم معرفی آقای افشار هست)بگید من اینجا این نقاط ضعف رو دارم واینجا نقاط قوتم هست وفکراتونو روهم بزارید وبه یک نتیجه کلی برسید.

ویک چیزه دیگه این که از الان فکره کتاب پیش نباشید تا بعد از تابستون همشون چاپ جدیدشون میاد وکنکورهای جدید رو هم اضافه میکنن پس ترجیحا فعلا واسه پایه کتاب بخرید

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirsalarsh نمایش پست ها
      دوستان راجع به کتاب هم باید بگم شما باید هدفمند کتاب بخرید نه اینکه هر کی هرچی گفت خوبه بخرید.

ببینید شما یکی از کارایی که باید واسه کنکور بکنید اینه که تصمیم بگیرید روی کدوم درس ها میخواید سرمایه گزاری کنید
      یعنی مثلا باید بدونید که وقتی میخواید ریاضی بخونید چقدر میخواید تست بزنید(زیاد یاکم,فقط سراسری یا تالیفی+سراسری,اگه تالیفی میخواید بزنید دوست دارید سخت باشه یا اینکه آسون باشه ویا اینکه درسطح کنکور باشه),چند نوبت درهفته میخواید تست بزنید.بیشتر تمایل دارید سوالای تکراری رو چندبار حل کنید یا اینکه مرتبا تست های جدید بزنید.
      ولی خلاصش اینه باید با استراتژی کتاب بخرید نه اینکه واسه هرچیزی یه کتاب بخرید ویااینکه تادیدید نتیجه نمیگیرید برید یه کتاب دیگه بخرید.
      شاید برای شما زبان اسون باشه وبخواید یه درصد معقول بدست بیارید اون موقع یکی از کتابارو انتخاب میکنید وجواب میگیرید.اگه زبانتون خوبه ومیخواید به درصدهای بالای 90 برسید درکنکور باید 2تاکتاب تست رو تموم کنید(بازم شخص به شخص متفاوته فقط برای مثال دارم میگم اینارو)
      پس قبل از اینکه نمایشگاه برید ترجیحا بایک مشاور درحد یک ساعت تا یک ساعت و نیم صحبت کنید(من تنها کسی رو که میتونم معرفی آقای افشار هست)بگید من اینجا این نقاط ضعف رو دارم واینجا نقاط قوتم هست وفکراتونو روهم بزارید وبه یک نتیجه کلی برسید.

ویک چیزه دیگه این که از الان فکره کتاب پیش نباشید تا بعد از تابستون همشون چاپ جدیدشون میاد وکنکورهای جدید رو هم اضافه میکنن پس ترجیحا فعلا واسه پایه کتاب بخرید
      کاملا درسته هرکسی یک رشته ای رو دوست داره و هر رشته ای هم در زیر گروه خاص خودش قرار داره و دلیل نمیشه منی که صرفا عمران دوست دارم با کسی که نفت رو دوست داره رو شیمی به اندازه یه اندازه سرمایه گذاری کنیم

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali 221488 نمایش پست ها
      کاملا درسته هرکسی یک رشته ای رو دوست داره و هر رشته ای هم در زیر گروه خاص خودش قرار داره و دلیل نمیشه منی که صرفا عمران دوست دارم با کسی که نفت رو دوست داره رو شیمی به اندازه یه اندازه سرمایه گذاری کنیم
      بله ولی برای رسیدن به هدف باید مانع های سر راه رو کنار بزنیم من رو شیمی و زبان ضعیفم ولی برای این که به یه رتبه زیر 1000 تو کنور برسم باید اونا رو بالا بیارم و به دلیل این که من یه چیزی دیگه ای رو خوشم میاد این ها رو پایین بزنم مسلما نمیتونم رتبه زیر 1000 بگیرم و تو دانشگاهی که دلم میخواد برم ...

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات

خیلی ممنونم و چطوری میتونم با آقای افشار ارتباط برقرار کنم ؟؟؟؟

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamid3014 نمایش پست ها
      خیلی ممنونم و چطوری میتونم با آقای افشار ارتباط برقرار کنم ؟؟؟؟
      ادرس سایتشون رو براتون پخ شمارشون هم اونجا نوشته

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من از درس اول دفترچه کنکور شروع میکنمو نظرم رو میگم:

ادبیات:
      قرابت نشر دریافت(سعی کن تابستون تمومش کنی ودر طول سال از قرابت نشرالگو تست کار کنی)
      آرایه فعلا الگو از همه کاملتره ولی سعی کن تست های تالیفی وآزادشو نزنی چون بدرد نمیخورن ولی گزینه 2وسنجش وسراسری هاش رو دونه دونه حل کنی کافیه)
      راستی برای درسنامه آرایه هم لازم نیست دنبال کتاب خاصی باشی همین تعریف هاومثال های الگو کافیه چیزی که توی آرایه کمکت میکنه تسته نه تعریف.
      زبان فارسی اگر ساعت مطالعاتی بالایی داری وروی ادبیات هم میخوای سرمایه گزاری کنی نشردریافت ولی من خودم 5بحث الگو رو کارکردم.
      لغت در مورد لغت باید بگم که تقریبا تمام سوالات سراسری(شخصا بررسی کردم) با لغت های آخر کتاب وردگزینه حل میشن اما اگه لغات متن درسارو هم بدونی راحت ترمیتونی جواب بدی پس تا میتونی لغت های آخر کتاب رو حفظ ودوره کن.اما چون به هرحال آزمون آزمایشی میدی واونجا درس به درسه وجامع نیست باید درس به درس بخونی که اینجا الگو به کارت میاد اما الگو بعداز عید اصلا بدرد نمیخوره چون حجمش زیاده.نشر دریافت هم مثل الگو لغات درس هارو الفبایی داره ونه میشه ازش درطول سال استفاده کرد ونه آخر سال!!!
      املا این قسمت هم میتونی با الگو درس به درس پیش بری ولی بعدا زمانی که خواستی آزمون جامع بدی فقط تست های سراسری ومتن کتاب به کارت میاد.
      تاریخ ادبیات من خودم الگو دارم کتابی کاملتر از الگو هم ندیدم.البته اگه خلاصه نویسی داشته باشید خیلی بیشتر جواب میگیرید.

عربی:
      ببین توی درس عربی اگه ساعت مطالعه زیاد داری میتونی عربی کامل گاج رو بگیری(نزدیک به 1000تا تست داره که اگه پیگیر باشی میتونی تا آخر تابستون تمومش کنی)
      درمورد عربی گاج باید بگم که قواعد درس به درسه ولی ترجمه ودرک مطلب توقسمت های جداگونه بیان شده در کل کتابش فقط تست کنکور وسنجش داره
      اما عربی جامع الگو:این کتاب تست های تالیفی قوی داره+همه تست هایی که توی گاج هست.
      ولی عربی الگو کلا درس به درس یعنی هردرس 3قسمت داره:قواعد+ترجمه+درک مطلب وبرای هرکدوم تست تالیفی وکنکور داره.
      در کل اگه عربی زیاد تست میزنی الگو واگه کم تست میزنی گاج(راستی گاج یه کتاب خاکستری داره ویک سفید که خاکستریش بهترهست)

دین وزندگی:
      تمام کتاب های بازار از انتشارات های معروف خوبن:خیلی سبز,الگو,گاج......
      ولی در کنار اینها کتاب زرد مهروماه هم که واسه جمع بندی هست رو از تابستون بگیر وکار نزار واسه بعد از عید.
      ولی درمورد درسنامه باید بگم که گاج از همه بهتر وتست هاش به کنکور نزدیکتر ولی تست های الگو سنگینتر وتعدادشون بیشتر هست.

زبان انگلیسی:
      درمورد زبان باید بگم خیلی به سواد قبلی زبانت بستگی داره.اینکه قبلا کلاس رفتی یا نه.
      اگه قبلا کلاس زبان تا لول های بالا رفتی که واقعاباید بگم هیچ فرقی نمکنه کدوم کتاب رو میگیری.
      ولی اگه زبانت ضعیف یا متوسط هست باید روی زبان وقت بزاری وبا تمرینو تست بیاریش بالا.
      درمورد کتاب هاهم از بین مبتکران والگو وکیاسالار یکیشو انتخاب کن.
      اگه الگو رو انتخاب کردی دیگه نیازی به کتاب درک مطلب نیست چون خودش خیلی تست برای درک مطلب داره ولی اگه مبتکران وکیاسالار انتخاب کردی ازبین درک مطلب مبتکران و کیاسالار یکیشو انتخاب کن وکار کن.
      من الان تو عربی گیج شدم عربی کامل بک کتابه گاج نقره ای یک کتاب جدا؟ من عربیم در حد متوسط و میخوام روش وقت بذارم تا به مرز 80 85% خودم برسونم حالا به نظر شما کدوم مناسبه؟
      زبان کلاس رفتم و تو زبان هیچ مشکلی ندارم فقط یدونه منبع جمع و جور میخوام
      در مورد فیزیک تست سال دوم و سوم الگو گرفتم و نصفه ونیمه کار کردم میخوام بعد از اینکه گاج و دوبار زدم سال به سال الگو یکی در میون تست بزنم
      درمورد شیمی هم من با مبتکران حال میکنم اما چون شیمی 3 امسال عوض شد و مبتکران ویرایش نشده گفتم خیلی سبز بگیرم پیش 2 هم که میگفتن مبتکران خیلی زیاده گویی کرده . حالا تکلیف چیست؟
      ویرایش توسط imooo : 28 فروردین 1393 در ساعت 22:46

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط imooo نمایش پست ها

من الان تو عربی گیج شدم عربی کامل بک کتابه گاج نقره ای یک کتاب جدا؟ من عربیم در حد متوسط و میخوام روش وقت بذارم تا به مرز 80 85% خودم برسونم حالا به نظر شما کدوم مناسبه؟
      زبان کلاس رفتم و تو زبان هیچ مشکلی ندارم فقط یدونه منبع جمع و جور میخوام
      در مورد فیزیک تست سال دوم و سوم الگو گرفتم و نصفه ونیمه کار کردم میخوام بعد از اینکه گاج و دوبار زدم سال به سال الگو یکی در میون تست بزنم
      درمورد شیمی هم من با مبتکران حال میکنم اما چون شیمی 3 امسال عوض شد و مبتکران ویرایش نشده گفتم خیلی سبز بگیرم پیش 2 هم که میگفتن خیلی زیاده گویی کرده . حالا تکلیف چیست؟
      شما که مبتکران با خیلی سبز رو داشتین به نظر شما کدوم بهتر بود؟؟؟؟؟ یا بهتره بگم با کدوم نتیجه بهتری گرفتین؟؟؟؟؟

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما که مبتکران با خیلی سبز رو داشتین به نظر شما کدوم بهتر بود؟؟؟؟؟ یا بهتره بگم با کدوم نتیجه بهتری گرفتین؟؟؟؟؟
      بد متوجه شدین منظورم این بود که میخوام برای سال بعد خیلی سبز بگیرم چون مطابق با چاپ جدید کتابه

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      آره همینه.
      این کتاب خلاصه دینی هست ومن پیام آیات رو از روی این میخونم چون هر پیامی که تاحالا تو کنکور اومده واسه یک آیه اینجا هست وپیام آیات تالیفی خیلی بهتره.

درمورد زبان هم باید به فکر باشید چون یادگیری زبان علاوه اعتماد به نفسی که بهتون میده تو مراحل بعدی زندگیتون هم به کارتون میاد
      راستش من تاحالا ندیدم کسی بدون کلاس زبان تونسته باشه درصد خوبی بدست بیاره تو آزمونا ولی اینو میدونم که اگه وقت بزارید حتما نتیجه میگیرید.

مبتکران ازلحاظ لغت خوب کار کرده ولی تمرینات درک مطلب الگو خیلی بیشتر هست.
      درکل انتخاب بین کتب زبان انگلیسی مثل دین وزندگی کاملا سلیقه ای هست
      ببخشید نشر الگو 3 نوع کتاب عربی داره منظورتون کدوم بود؟؟؟؟
      files_books_2%5Be4428c4eb8dd819454f0f6590d4f68f3%5D.jpgfiles_books_618792arabi-konkoor%5Be4428c4eb8dd819454f0f6590d4f68f3%5D.jpgfiles_books_arabi-jame-test-%5Be4428c4eb8dd819454f0f6590d4f68f3%5D.jpg

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      یه سوال
      برای جمع بندی شیمی به نظرتون کدوم کتاب بهتره؟؟؟؟
      1)مجموعه کتب فیل مبتکران(زیپ فائق قدیم)
      2)سیب مهر و ماه
      یا کتاب های دیگر

11. Top | #41
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      با سلام...
      با توجه به نزدیک شدن نمایشگاه کتاب دقدقه من و خیلی از دوستانم و شایدم خیلی از شما اینه که برای سال بعد(چهارم) و کنکور چه کتاب هایی مناسب و در نوع خودشون بهترین هستن .لطفا هرکی هر تجربه ای درباره کتاب ها داره بگه(ریاضی و تجربی فرقی نمیکنه ولی من ریاضی ام)
      مباحث و دروس پیشنهادی:
      حساب دیفرانسیل و انتگرال
      هندسه تحلیلی
      ریاضیات گسسته
      فیزیک پیش دانشگاهی
      شیمی پیش دانشگاهی
      زبان و ادبیات فارسی پیش دانشگاهی
      دین و زندگی کنکور
      ریاضیات پایه
      زبان انگلیسی کنکور
      فیزیک پایه و کنکور
      شیمی کنکور
      کتاب های جمع بندی
      کتاب های مبحثی
      و...
      نمیگم همه رو جواب بدین ولی هر کسی هر کتابی رو شنیده یا استفاده کرده و ازش راضی بوده لطفا به ما هم بگه تا ما هم بهره ببریم.
      با تشکر...
      سلام . زیاد منبع دور خودتون جمع نکنید . برای همه درس ها غیر از زیست فقط یه منبع قابل اعتماد کافیه که براتون معرفی میکنم: ( توضیح : با تشکر از آقا پوریا که این منابع رو به من معرفی کردن)
      ادبیات :
      موضوعی گاج + املا درافت + تاریخ ادبیات نشر الگو . ( واسه مباحث دیگه همون موضوعی کافیه)
      دینی :
      گاج میکرو
      عربی :
      عربی جامع خیلی سبز ( اونی که جدید اومده!!)
      زبان :
      مبتکران + ردینگ کیاسالار
      ریاضی تجربی :
      کتاب های میکرو گاج ( 2 و 3 و پیش 1 و 2)
      شیمی :
      کتاب های میکرو گاج( شیمی 2 و 3 و پیش 1 و 2)
      فیزیک :
      پایه و پیش میکرو گاج به همراه پاسخ تشریحی
      زیست :
      خیلی سبز 1 + نشر الگو 1 + 2 جلد همایش دریافت + نشر الگو 2+نشر الگو پیش+میکرو جامع زیست گاج + ژنتیک تخته سیاه + ژنتیک کانون ( کرامت)
      به علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودن
      خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...

12. Top | #42
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببخشید نشر الگو 3 نوع کتاب عربی داره منظورتون کدوم بود؟؟؟؟
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: files_books_2[e4428c4eb8dd819454f0f6590d4f68f3].jpg
مشاهده: 25
حجم: 13.5 کیلو بایتبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: files_books_618792arabi-konkoor[e4428c4eb8dd819454f0f6590d4f68f3].jpg
مشاهده: 23
حجم: 18.2 کیلو بایتبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: files_books_Arabi-jame-test-[e4428c4eb8dd819454f0f6590d4f68f3].jpg
مشاهده: 29
حجم: 15.5 کیلو بایت
      ایشون منظورشون این کتابهبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: files_books_Arabi-jame-test-[e4428c4eb8dd819454f0f6590d4f68f3].jpg
مشاهده: 29
حجم: 15.5 کیلو بایت
      البته باید بگم که فقط همونطور که گفت تست هست---تستاشم چجوری هست خودشون گفتن دیگه)
      کتاب اولیه"مرجع کامل عربی کنکور"2-3ساله چاپ نمیشه دیگه
      کتاب جمع بندیش هم که دیگه اسمش روشه همه ی کتابا تو سایت الگو نمونه داره واسه دانلود خودتون هم قبل خرید ببینید

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      با تشکر از تمام دوستانی که تا این لحضه به من کمک کردن و نظر هاشونو گفتن و ما بهره بردیم . این تایپیک تا آخرین روز نمایشگاه بازه و دوستان دیگه هم میتونن نظرهاشونو بگن . به هر حال چون هم قیمت ها بالاست و نمیشه چند منبع انتخاب کرد باید یک منبع انتخاب کنیم و این که ما نظرمون روی بهترین منبع هست توی چند درس نظرات دوستان من رو تو دو راهی قرار داده که در زیر بهشون می پردازیم ...خواهشی که دارم اینه که هر کسی هر نظری داره بگه همونطور که میدونیم انتخاب بهترین منبع با تعداد نظرات اندک احتمال خطا توش زیاده . پس در آخر نظراتتون به صورت نظر سنجی ((یکی)) از کتاب های زیر رو توی هر درس انتخاب کنید
      الف)عربی
      1) گاج نقره ای 2)جامع نشر الگو 3)جامع خیلی سبز
      ب)زبان
      1) مبتکران 2)مجموعه زبان شبقره
      ج)زبان فارسی
      1)نشر دریافت(همایون سبطی) 2)5 مبحث نشر الگو
      نکته ای که باید بگم اینه که این سوالات هیچ ربطی به سوالات اول نداره این نظر سنجی بر حسب نظرات دوستان تا الان بوده و ممکنه که تا نمایشگاه کتاب عوض بشه
      نکته بعدی اینکه اگر کتاب مد نظرتون در بالا نیست بگین...
      نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم...موفق باشید
      ویرایش توسط hamid3014 : 29 فروردین 1393 در ساعت 20:41

14. Top | #44
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      با تشکر از تمام دوستانی که تا این لحضه به من کمک کردن و نظر هاشونو گفتن و ما بهره بردیم . این تایپیک تا آخرین روز نمایشگاه بازه و دوستان دیگه هم میتونن نظرهاشونو بگن . به هر حال چون هم قیمت ها بالاست و نمیشه چند منبع انتخاب کرد باید یک منبع انتخاب کنیم و این که ما نظرمون روی بهترین منبع هست توی چند درس نظرات دوستان من رو تو دو راهی قرار داده که در زیر بهشون می پردازیم ...خواهشی که دارم اینه که هر کسی هر نظری داره بگه همونطور که میدونیم انتخاب بهترین منبع با تعداد نظرات اندک احتمال خطا توش زیاده . پس در آخر نظراتتون به صورت نظر سنجی ((یکی)) از کتاب های زیر رو توی هر درس انتخاب کنید
      الف)عربی
      1) گاج نقره ای 2)جامع نشر الگو 3)جامع خیلی سبز
      ب)زبان
      1) مبتکران 2)مجموعه زبان شبقره
      ج)جمع بندی شیمی
      1) سیب مهر و ماه 2)فیل مبتکران
      د)زبان فارسی
      1)نشر دریافت(همایون سبطی) 2)5 مبحث نشر الگو
      نکته ای که باید بگم اینه که این سوالات هیچ ربطی به سوالات اول نداره این نظر سنجی بر حسب نظرات دوستان تا الان بوده و ممکنه که تا نمایشگاه کتاب عوض بشه
      نکته بعدی اینکه اگر کتاب مد نظرتون در بالا نیست بگین...
      نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم...موفق باشید

زبان فارسی معمولا یک سوال هست که به 5مبحث الگو مربوط نمیشه واگه انقدر ادبیاتت خوبه همون 1سوال هم واست مهمه خب نشر دریافت ولی اگه نیست الگو
      درضمن اینم بگم که رتبه 3 ریاضی پارسال از الگو استفاده کرده ولی یکی که ادبیاتشو 100 زده بود از دریاف استفاده کرده بود.درکل به ظرمن الگو بهتره

زبان مبتکران وکیاسالار کاملا سلیقه ای هست برو اونجا ببین از کدومش بیشتر خوشت میاد اینطور نیست که بگی اگه یکیشونو بخونی درصدت بالاتر میشه واگه نخونیش پایینتر!

کتاب جمع بندی هم از الان به نظر من نگیر چون کاملا بدردنخور هست هنوز کلی وقت داری ومیتونی کتابای حجیمتر بخونی واینکه کتاب های شیمی الان طبق چاپ قدیم هستن ولی کتابای شما کامل عوض شده پس باید صبر کنی.

عربی هم باز من میتونم واسه هر 3تاکتاب اسم بیارم که نتیجه گرفتن ازش ولی باز انتخاب باخودته.
      اگه دبیر خوبی داری الگو واست مناسبتره ولی اگه دبیرتون خوب نیست گاج یا سبز بهتر هست چون درسنامه هاشون کاملتره.

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنونم پس من جمع بندی ها رو حذف میکنم از لیستم(خدارو شکر یکم قیمت اومد پایین تر)

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن