نوشته اصلی توسط
amirsalarsh
دوستان راجع به کتاب هم باید بگم شما باید هدفمند کتاب بخرید نه اینکه هر کی هرچی گفت خوبه بخرید.
ببینید شما یکی از کارایی که باید واسه کنکور بکنید اینه که تصمیم بگیرید روی کدوم درس ها میخواید سرمایه گزاری کنید
یعنی مثلا باید بدونید که وقتی میخواید ریاضی بخونید چقدر میخواید تست بزنید(زیاد یاکم,فقط سراسری یا تالیفی+سراسری,اگه تالیفی میخواید بزنید دوست دارید سخت باشه یا اینکه آسون باشه ویا اینکه درسطح کنکور باشه),چند نوبت درهفته میخواید تست بزنید.بیشتر تمایل دارید سوالای تکراری رو چندبار حل کنید یا اینکه مرتبا تست های جدید بزنید.
ایشالا کنکور دادم یه تاپیک کامل راجع به این بحث توضیح میدم.
ولی خلاصش اینه باید با استراتژی کتاب بخرید نه اینکه واسه هرچیزی یه کتاب بخرید ویااینکه تادیدید نتیجه نمیگیرید برید یه کتاب دیگه بخرید.
شاید برای شما زبان اسون باشه وبخواید یه درصد معقول بدست بیارید اون موقع یکی از کتابارو انتخاب میکنید وجواب میگیرید.اگه زبانتون خوبه ومیخواید به درصدهای بالای 90 برسید درکنکور باید 2تاکتاب تست رو تموم کنید(بازم شخص به شخص متفاوته فقط برای مثال دارم میگم اینارو)
پس قبل از اینکه نمایشگاه برید ترجیحا بایک مشاور درحد یک ساعت تا یک ساعت و نیم صحبت کنید(من تنها کسی رو که میتونم معرفی آقای افشار هست)بگید من اینجا این نقاط ضعف رو دارم واینجا نقاط قوتم هست وفکراتونو روهم بزارید وبه یک نتیجه کلی برسید.
ویک چیزه دیگه این که از الان فکره کتاب پیش نباشید تا بعد از تابستون همشون چاپ جدیدشون میاد وکنکورهای جدید رو هم اضافه میکنن پس ترجیحا فعلا واسه پایه کتاب بخرید