نوشته اصلی توسط
a.reza
با سلام کسی از دوستان سابقه استفاده از کتاب های مهر و ماه جمع بندی زردرنگ هستن رو داره چه عمومی چه اختصاصی رشته من انسانیه من درس ها رو میخونم ولی یادم میره چند بارم مرور میکنم ولی باز دو هفته دیگه یادم نمیاد دیگه من منابع زیر رو دارم :
دینی:خیلی سبز زیاده حجمش و بعد مدتی از یادم میره
ادبیات : انواع منابع از جزوات دبیران گرفته تا همایش آقای سبطی آرایه و زبان فارسی و قرابتم هم خوبه در حد 7/9 کنکور آرایه هم طول میکشه تشخیص بدم
زبان انگلیسی : سطح لغتم خوبه و بالاتر از کتاب درسی ولی گرامر اندکی مشکل دارم منبعم هم فقط گاج سفید هست.
عربی: نگو که دلم داغه عربی میکرو همون نقره ای گاج رو دارم ترجمم خوبه درک مطلب تا حالا لغت نخوندم میخوام 50% بزنم حداقل
-به نظرتون چیکار کنم تو عمومی وقت کم نیارم زبان نقطه قوت منه تو عمومی ها نمیدونم تو کنکور از زبان شروع کنم می ترسم از اول شروع کنم برا زبان وقت کم بیاد-
اختصاصی هآ : ریاضیم که خوبه به نسبت خیلی از بچه های انسانی که تو این درس ضعف شدید دارن شاید در حد 30 و 40% اقتصادم خوبه بعد تاریخ و جغرافیا و علوم اجتماعی و منطق و فلسفه اینا از یادم میره فکر نکنم تو این فرصت کم بتونم باز از اول بخونمشون میخوام اینا رو جمع بندی کنم تا بتونم حداقل تو ازمون به ترتیب 50% و 50% و 30% بزنم و بعد روان هم خوبه ادبیات اختصاصی هم که کمر آدم رو خم میکنه شاید فقط تاریخ ادبیات و ارایه و چند تا قرابت و قافیه و عروض و شاید هم نقد و سبک شناسی رو بزنم حداکثر50% عربی اختصاصی هم نمیدونم از چی بخونم .
لطفا با توجه به وضعم بهم کمک کنید تو این فرصت باقی مانده چه جوری و از کدوم منابع بخونم تا بتونم تو حقوق تبریز قبول بشم خیلی به کمکتون نیازمندم اگه منابعم نیاز به تغییر داره یا شیوه درس خوندنم بهم بگین