سلام من در مورد این که امسال بتونم رشته ی کاردرمانی دانشگاه تهران قبول بشم یک کمک وراهنمایی مشاوره ای میخواستم ایا کسی میتونه منو در این باره راهنمایی کنه؟
سلام من در مورد این که امسال بتونم رشته ی کاردرمانی دانشگاه تهران قبول بشم یک کمک وراهنمایی مشاوره ای میخواستم ایا کسی میتونه منو در این باره راهنمایی کنه؟
سلام خدمت شما
سوالاتون یه کم نا مفهومه یکم بیشتر توضیح بدید تا دوستان حتما کمکتون کنن
اینجا تا دلتون بخواد انسان ها شریفی هست که شما رو راهنمایی کنن اگر میخواید سوال در مورد نامیدی اینجور چیزا با همون مشاورا صحبت کنید البته آقای سلیمانی نیم ساعت مونده باشه به کنکور میگه بازم وقت هست ببین از مشاور دیگه ادم چی میخوادشماروه ایناشم بهتون میده
مشاوره هم بخواید با آقای سلیمانی و آقای مقدم صحبت کنید بهشون پ.خ بدید
http://forum.konkur.in/users/6700/
http://forum.konkur.in/users/6301/
همینطور میتونید برای منابع درسی از بابا پوریا گل مراجعه کنید
پاپا پوریاالبته اگر تازه میخواید شروع کنید به خوندن
از آقای سلیمانی میتونید برنامه هفتگی دریافت کنید و به امید خدا شروع به خوندن کنید :yahoo (1):
اونقدم رشته ی چی بگم نیست
چرا پزشکینا نمیرید
البته کسای دیگه ای هستن که ایشاله میان
الان شروع کنید قبول قبول صد در صد خوش بحال دخترا تا هر چن سال بخوان میتوننن کنکور بدن اما پسرا:yahoo (21):اگر مادر من نبود همون راهنمایی درسو ول کرده بودم کی میره این همه راهو نه
نامصب تمومم نمیشه برای پزشکی 20 30 سال بخونیکلا علم اینجوریه دیگه
شاد کام باشید
⬛⬛خداحــافظ بــرای همیــشه⬛⬛
13
هر کی یه جور فکر میکنه خوو
چرا نتونه قبول شه رشته های تاپ شاید به نظر شما محال برسه
راستی شما هم که هم دخترید هم میتونید یه 10 15 سال پشت هم کنکور بدید آخرش که قبول میشید
راستی میتونید برای سال بعد فوقش بخونید ولی سعی کنید یه رشته خوب برید فردا پشیمون نشید مثل این کسایی که 5 ساله دانشگاهن ولی اصلا انگار اینا درس نخوندن فقط به خاطر یه مسائلی رفتن
حالا چند سال پشت کنکوری هستید شما؟؟
13
اون برای شوخی بود جدی نگیرید
ا زآقای سلیمانی کمک بگیرید ایشون بر این باورن که هنوز هم میشه رتبه آورد و رشته خوب و دانشگاه خوب قبول شد
من نظر شخصیم اینه که اگر الان میخواید بخونید برای رشته خوب از سر ناچاری نرید رشته های چرت قبول شید بعد چند سال دیگه دل زده میشید
الان خود شما مگه دوست ندارید رشته خوب قبول شید دوست دارید یانه
تراز پارسالتون :
معدلتون :
شهرتون :
رشته مورد علاقه؟
دانشگاه دولتی یا آزاد؟
و...
13
کاردرمانی رشته خوبی هس ولی به شرطی که تو شهرهای بزرگ بتونی مرکز کار درمانی بزنی. تو شهرهای کوچیک زیاد جا افتاده نیس. طبق معمول طهران خوبه
ولی اگه سرمایه نداشته باشید و یا نتونید سرمایه گذار جور کنید باید به فکر استخدام باشید که کارتونو سخت میکنه. ولی اگه تو طهران باشید با کمی تلاش به نتیجه میرسید.
کلا پول خوب در میاره ولی نه به اندازه رشته های تاپ....
تجربه به من ثابت کرده که رشته های وزارت بهداشت همشون خوب هستن و استخدام بهتری هم دارن وضعیت اقتصادیشونم بهتره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)