خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 24
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

درخواست مشاوره برای کنکور سال 1393

سلام
      من میخوام بدونم چه درس هایی رو برای کنکور 93 بخونم تا در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار در یک دانشگاه خوب قبول بشم؟ (منظورم خیلی خوب نیستا ، متوسط رو به بالا)
      من نمیگم آدم درس نخوانی هستم ولی زیاد خوان هم نیستم یعنی وقتی امتحان داشته باشم دو روز سه روز قبل از امتحان میشینم میخونم. درس ها رو سر کلاس به خوبی یاد میگیرم ولی متاسفانه بعدش مطالعه نمیکنم تا یادم بمونه البته با نگاه کوچکی به جزوه یادم میاد.
      این وضعیت منه حالا میخوام درس خوندن رو شروع کنم تا توی رشته ای که خیلی علاقه شدیدی بهش دارم و هم اکنون هم دارم توش فعالیت میکنم قبول بشم.
      ممنون میشم به من بگید چه درس هایی رو از چه مقطعی بخونم تا توی اون رشته قبول بشم.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin7x نمایش پست ها
      سلام
      من میخوام بدونم چه درس هایی رو برای کنکور 93 بخونم تا در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار در یک دانشگاه خوب قبول بشم؟ (منظورم خیلی خوب نیستا ، متوسط رو به بالا)
      من نمیگم آدم درس نخوانی هستم ولی زیاد خوان هم نیستم یعنی وقتی امتحان داشته باشم دو روز سه روز قبل از امتحان میشینم میخونم. درس ها رو سر کلاس به خوبی یاد میگیرم ولی متاسفانه بعدش مطالعه نمیکنم تا یادم بمونه البته با نگاه کوچکی به جزوه یادم میاد.
      این وضعیت منه حالا میخوام درس خوندن رو شروع کنم تا توی رشته ای که خیلی علاقه شدیدی بهش دارم و هم اکنون هم دارم توش فعالیت میکنم قبول بشم.
      ممنون میشم به من بگید چه درس هایی رو از چه مقطعی بخونم تا توی اون رشته قبول بشم.

سلام

همون طور که در جای دیگر هم اشاره کردم بهترین کار برای شروعی تازه و انرژیک ؛ تعیین هدف است.هدفی که منطقی باشه قطعا محرک شما بسمت پیشرفت خواهد بود.

شما هدفتون رو علوم کامپیوتر و گرایش نرم افزار قرار دادید.حالا با نگاه کردن به کارنامه های داوطلبان سال گذشته که در این رشته ها پذیرفته شده اند میتونید شمای کلی از راه رسیدن به هدفتون داشته باشید.

بطور مثال برای قبولی در دانشگاه فردوسی باید دروس عمومی رو میانگین 60 درصد و دروس اختصاصی رو میانگین 40درصد و یا در دانشگاه بوعلی سینا همدان باید دروس عمومی رو میانگین 50 درصد و دروس اختصاصی رو میانگین 30 درصد بزنید.( البته احتمال تغییر و بالا پایین شدن این درصد ها وجود دارد. )

حالا شما میدونید که باید به چه درصد هایی برسید ؛ و با انتخاب مباحث پرتکرار و با اولویت یادگیری آسان ( از طریق بودجه بندی کنکور سال های اخیر ) به تدریج به هدفتون نزدیک میشید.حتی میتونید بیش از اون چیزی که تصور میکردید پیشرفت کنید.فقط نیاز به اعتماد به نفس و تلاش و توکل دارید.

یادتون نره که دیگه نباید اشتباهات گذشته را تکرار کنید.با مرور های بجا و اصولی و با تست زنی اجازه فراموشی مطالب را ندید.

موفق و پیروز باشید
      ویرایش توسط Moghadam : 10 فروردین 1393 در ساعت 16:40

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Moghadam نمایش پست ها
      سلام

همون طور که در جای دیگر هم اشاره کردم بهترین کار برای شروعی تازه و انرژیک ؛ تعیین هدف است.هدفی که منطقی باشه قطعا محرک شما بسمت پیشرفت خواهد بود.

شما هدفتون رو علوم کامپیوتر و گرایش نرم افزار قرار دادید.حالا با نگاه کردن به کارنامه های داوطلبان سال گذشته که در این رشته ها پذیرفته شده اند میتونید شمای کلی از راه رسیدن به هدفتون داشته باشید.

بطور مثال برای قبولی در دانشگاه فردوسی باید دروس عمومی رو میانگین 60 درصد و دروس اختصاصی رو میانگین 40درصد و یا در دانشگاه بوعلی سینا همدان باید دروس عمومی رو میانگین 50 درصد و دروس اختصاصی رو میانگین 30 درصد بزنید.( البته احتمال تغییر و بالا پایین شدن این درصد ها وجود دارد. )

حالا شما میدونید که باید به چه درصد هایی برسید ؛ و با انتخاب مباحث پرتکرار و با اولویت یادگیری آسان ( از طریق بودجه بندی کنکور سال های اخیر ) به تدریج به هدفتون نزدیک میشید.حتی میتونید بیش از اون چیزی که تصور میکردید پیشرفت کنید.فقط نیاز به اعتماد به نفس و تلاش و توکل دارید.

یادتون نره که دیگه نباید اشتباهات گذشته را تکرار کنید.با مرور های بجا و اصولی و با تست زنی اجازه فراموشی مطالب را ندید.

موفق و پیروز باشید
      ممنون از توضیحات کاملتون.
      یعنی شما میگید من میتونم توی این چندماهی که مونده بتونم عمومی رو در حد 50 و اختصاصی رو در حد 30 بزنم؟
      یک سوال دیگه منظورتون از بودجه بندی سال های اخیر چیه؟
      راستی فرق دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد با دانشگاه فردوسی مشهد چیه؟
      همچنین این دو دانشگاهی که معرفی کردید در چه حدی هستند توی رشته مورد نظر من؟

بازم ممنون
      ویرایش توسط amin7x : 10 فروردین 1393 در ساعت 19:35

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنون از توضیحات کاملتون.
      یعنی شما میگید من میتونم توی این چندماهی که مونده بتونم عمومی رو در حد 50 و اختصاصی رو در حد 30 بزنم؟
      یک سوال دیگه منظورتون از بودجه بندی سال های اخیر چیه؟
      راستی فرق دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد با دانشگاه فردوسی مشهد چیه؟
      همچنین این دو دانشگاهی که معرفی کردید در چه حدی هستند توی رشته مورد نظر من؟

بازم ممنون
      خواهش میکنم.

بله.قطعا.حتی میتونید به بالاتر از این درصد ها برسید ؛ بشرطی که اصولی و با برنامه به پیمودن راه بپردازید.

منظور از بودجه بندی این است که در هر سال چه تعداد تست و از کدام مباحث و فصول طرح شده است.میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

http://www.kanoon.ir/Public/Reposito...dt=082&ctype=0

http://www.kanoon.ir/Public/Reposito...dt=086&ctype=0

برای آشنایی با دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد به لینک زیر مراجعه کنید.
      http://www.um.ac.ir/Faculty-schools-id-31.html

ضمنا این دو دانشگاه رو بنده به عنوان مثال عرض کردم.شما میتونید بر اساس محل سکونت دانشگاه استان یا شهر خودتون یا مجاور رو انتخاب کنید.
      دانشگاه فردوسی در رشته های مهندسی بسیار قوی بوده و جزو دانشگاه های برتر محسوب میشه.دانشگاه بوعلی سینا همدان نیز دانشگاه نسبتا خوبیه.

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      سلام
      صحبت های جناب مقدم که کامل ودقیق بودن حرفی نمیمونه..
      فقط شما ببین کدوم دانشگاه میخای بری براساس اون باید تلاشتو بالا ببری اگه هم که برات مسیله ای نیس هر جا شد شد فقط رشته مهمه کشما تمام تلاشتو بکن!!
      بعد یه نکته دیگ اینکه اگه یه دانشگاه از نظر سطح علمی خیلی بالاس برو ببین تو اون رشته هم موفق وبالا هس رتبش یا نه؟؟!!! این خیلیییی مهمههههه!!
      البته یهو اشتباه نشه که اقای مقدم گفتن دانشگاه مشهد من بخام برا اون دانشگاه بگم نه!!اصلا!! کلا پرس وجو کن بعد!!
      برای درصد درسات هم نخصصی هاتو بالا بزن ریاضی وفیزیک!!با اینکه خیلی بدرد نمیخوره تو این رشته ولی کاریش نمیشه کرد زباااااان هم مهمه!!
      موفق باشید

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Moghadam نمایش پست ها
      خواهش میکنم.

بله.قطعا.حتی میتونید به بالاتر از این درصد ها برسید ؛ بشرطی که اصولی و با برنامه به پیمودن راه بپردازید.

منظور از بودجه بندی این است که در هر سال چه تعداد تست و از کدام مباحث و فصول طرح شده است.میتونید از لینک زیر دانلود کنید.

http://www.kanoon.ir/Public/Reposito...dt=082&ctype=0

http://www.kanoon.ir/Public/Reposito...dt=086&ctype=0

برای آشنایی با دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد به لینک زیر مراجعه کنید.
      http://www.um.ac.ir/Faculty-schools-id-31.html

ضمنا این دو دانشگاه رو بنده به عنوان مثال عرض کردم.شما میتونید بر اساس محل سکونت دانشگاه استان یا شهر خودتون یا مجاور رو انتخاب کنید.
      دانشگاه فردوسی در رشته های مهندسی بسیار قوی بوده و جزو دانشگاه های برتر محسوب میشه.دانشگاه بوعلی سینا همدان نیز دانشگاه نسبتا خوبیه.
      ممنون
      به نظر شما من برنامه ام رو چه طوری بچینم؟
      میشه بودجه بندی رشته ریاضی فیزیک رو به من بدید؟
      باتشکر
      ویرایش توسط amin7x : 14 فروردین 1393 در ساعت 22:39

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohadeseh نمایش پست ها
      سلام
      صحبت های جناب مقدم که کامل ودقیق بودن حرفی نمیمونه..
      فقط شما ببین کدوم دانشگاه میخای بری براساس اون باید تلاشتو بالا ببری اگه هم که برات مسیله ای نیس هر جا شد شد فقط رشته مهمه کشما تمام تلاشتو بکن!!
      بعد یه نکته دیگ اینکه اگه یه دانشگاه از نظر سطح علمی خیلی بالاس برو ببین تو اون رشته هم موفق وبالا هس رتبش یا نه؟؟!!! این خیلیییی مهمههههه!!
      البته یهو اشتباه نشه که اقای مقدم گفتن دانشگاه مشهد من بخام برا اون دانشگاه بگم نه!!اصلا!! کلا پرس وجو کن بعد!!
      برای درصد درسات هم نخصصی هاتو بالا بزن ریاضی وفیزیک!!با اینکه خیلی بدرد نمیخوره تو این رشته ولی کاریش نمیشه کرد زباااااان هم مهمه!!
      موفق باشید
      من زبان رو نسبتا خوب بلدم.
      خودم به دانشگاه شیراز علاقه مندم.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام

بچه شیرازی؟

اگه دانشگاه خوب میخوای بیا همین تهران همه دانشگاهاش خوبه

ازاد بحثش جداس

البته برای یه دانشگاهی تلاش کن که بهترین جزو بهترین رشتش باشه انوقت برای اون تلا ش کن

هر چی رتبت بالا بود همونو برو

⬛⬛خداحــافظ بــرای همیــشه⬛⬛
      13

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Love_Heart نمایش پست ها
      سلام

بچه شیرازی؟

اگه دانشگاه خوب میخوای بیا همین تهران همه دانشگاهاش خوبه

ازاد بحثش جداس

البته برای یه دانشگاهی تلاش کن که بهترین جزو بهترین رشتش باشه انوقت برای اون تلا ش کن

هر چی رتبت بالا بود همونو برو
      سلام
      نه من بندرعباس هستم.
      خوب تهران فکر نکنم قبول بشم.
      مگه دانشگاه شیراز ، آزاده؟
      میشه بهترین دانشگاه های رشته نرم افزار رو بگی؟
      ممنون

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      نه من بندرعباس هستم.
      خوب تهران فکر نکنم قبول بشم.
      مگه دانشگاه شیراز ، آزاده؟
      میشه بهترین دانشگاه های رشته نرم افزار رو بگی؟
      ممنون
      شیراز نه آزاد هم داره دولتی هم داره

نر افزار بخوای بخونی اول باید بری رشته کامپیوتر

که اینم لیست قبولی های نهمدسی کامپیوتر

قبولی های کنکور 92

بهتریناش صنعتی شریف و علم و صنعت و امیر کبیر شهید بهشتی و ...

⬛⬛خداحــافظ بــرای همیــشه⬛⬛
      13

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Love_Heart نمایش پست ها
      شیراز نه آزاد هم داره دولتی هم داره

نر افزار بخوای بخونی اول باید بری رشته کامپیوتر

که اینم لیست قبولی های نهمدسی کامپیوتر

قبولی های کنکور 92

بهتریناش صنعتی شریف و علم و صنعت و امیر کبیر شهید بهشتی و ...
      من منظورم دانشگاه دولتی شیراز بود.
      دیدم دانشگاه شیراز و صنعتی اصفهان با رتبه 6 هزار هم قبول شده بودند.
      برای دانشگاه هایی که گفتید همش 3 رقمی یا زیر 2000 میخواد ، به نظر شما برای کسی که اینهمه سال لای کتاب رو باز نکرده میشه توی این دانشگاه ها موفق شد؟
      راستی بندرعباس منطقه محرومه به نظر شما چه قدر توی کنکور تاثیر میذاره؟
      بزرگترین مشکل من اینکه نمیدونم چه طوری درس بخونم که توی این 3 ، 4 ماه مونده قبول بشم.
      ممنون
      ویرایش توسط amin7x : 15 فروردین 1393 در ساعت 12:18

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راستی حالا که کنکور آزار و ملی یکی شده اند. انتخاب دانشگاه و رشته به چه صورته؟

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام . یکی از شروط اصلی مطالعه مرور به جا و مناسب مطالب خوانده شده هست .
      شما باید نکات مهم و مطالبی که ارزش سوالی دارند رو هنگام مطالعه مشخص و بعد از پایان مطالعه بارها و بارها مرور کنید.مرور را با بازخوانی اشتباه نگیرید بازخوانی یعنی از اول خواندن مطلب ایعنی دوباره خوانی .
      برای خودت هدف داشته باش و بنده صحبت های دوست و مشاورعزیز آقای مقدم رو تایید میکنم .
      اصلا دیر نیست با برنامه ریزی مناسب و تلاش و همت به خواسته هات میرسی .
      میانه رو باش و افراط و تفریط هم نکن . سوالی هم بود هم بنده و هم همه ی عزیزانی که اینجا هستند در خدمتتون هستیم . یا علی

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی سلیمانی نمایش پست ها
      سلام . یکی از شروط اصلی مطالعه مرور به جا و مناسب مطالب خوانده شده هست .
      شما باید نکات مهم و مطالبی که ارزش سوالی دارند رو هنگام مطالعه مشخص و بعد از پایان مطالعه بارها و بارها مرور کنید.مرور را با بازخوانی اشتباه نگیرید بازخوانی یعنی از اول خواندن مطلب ایعنی دوباره خوانی .
      برای خودت هدف داشته باش و بنده صحبت های دوست و مشاورعزیز آقای مقدم رو تایید میکنم .
      اصلا دیر نیست با برنامه ریزی مناسب و تلاش و همت به خواسته هات میرسی .
      میانه رو باش و افراط و تفریط هم نکن . سوالی هم بود هم بنده و هم همه ی عزیزانی که اینجا هستند در خدمتتون هستیم . یا علی
      خیلی ممنون
      یه چند تا سوال داشتم اگه میشه به اونها پاسخ بدید.
      بندرعباس منطقه محرومه به نظر شما چه قدر توی کنکور تاثیر میذاره؟
      حالا که کنکور آزار و ملی یکی شده اند. انتخاب دانشگاه و رشته به چه صورته؟
      معلم دیفرانسیلمون به من میگه تو سوم و پیش رو بخونی قبولی. به نظر شما این دو مقطع کافیه؟ و اینکه اولویت بندی درس ها باید به چه صورت باشه؟
      بازم ممنون

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      من زبان رو نسبتا خوب بلدم.
      خودم به دانشگاه شیراز علاقه مندم.
      اگه سطح علمی دانشگاه براتون مهمه که ترتیب رتبه های دانشگاه هس پنج رتبه اولو زدن خاستین هم میگم.....اگه هم مهمه ک شهر خودتون باشین بحثش جداست....
      موفق وموید باشید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)