خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال درباره منابع کنکور

با سلام
      دوستان من تا‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍بیک هایی که در رابطه با منابع کنکور بود رو بررسی کردم
      اما متاسفانه به دلیل اینکه نظرات بسیار با هم متفاوت بود دچار شک شدم

من دانش آموز سال سوم هستم و میخوام کتابای مورد نیازم رو از نمایشگاه بین المللی که ماه دیگه دایر میشه تهیه کنم و وضع مالیم در حدی هم خوب نیست که برای مثال برای درس فیزیک از ۲ یا چند انتشارات استفاده کنم
      میخوام برای هر درس یک کتاب تست و برای بعضی از دروس یک کتاب آموزشی کامل تهیه کنم

سوالاتی که دارم این ها هستن:
      ۱.کتاب های جامع فرقی با دیگر کتاب ها دارند؟کدوم بهتره؟(برای مثال فیزیک بایه گاج در مقایسه با فیزیک ۲ و فیزیک ۳ گاج)
      ۲.برای ریاضی کتابی که کل بایه رو بوشش بده بهتره یا تک درس؟(مثلا حسابان جدا و.....)

۳.و یک منبع مناسب که آموزش مفهومی و نکات تستی را بوشش بده برای درس هندسه و فیزیک معرفی کنید

ممنون از همه

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      UpppppppppppppppppP

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوست عزیز برای فیزیک پایه یعنی سال اول،دوم و سوم از گاج طوسی استفاده کن.
      کتاب های جامع کل کتاب های دبیرستان مربط به اون درس رو پوشش میده...برای ریاضی هم تو رشته شما کتاب جامع وجود نداره...

A SONG OF ICE AND FIRE

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahoo نمایش پست ها
      با سلام
      دوستان من تا‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍بیک هایی که در رابطه با منابع کنکور بود رو بررسی کردم

من دانش آموز سال سوم هستم و میخوام کتابای مورد نیازم رو از نمایشگاه بین المللی که ماه دیگه دایر میشه تهیه کنم و وضع مالیم در حدی هم خوب نیست که برای مثال برای درس فیزیک از ۲ یا چند انتشارات استفاده کنم

۱.کتاب های جامع فرقی با دیگر کتاب ها دارند؟کدوم بهتره؟(برای مثال فیزیک بایه گاج در مقایسه با فیزیک ۲ و فیزیک ۳ گاج)
      ۲.برای ریاضی کتابی که کل بایه رو بوشش بده بهتره یا تک درس؟(مثلا حسابان جدا و.....)

۳.و یک منبع مناسب که آموزش مفهومی و نکات تستی را بوشش بده برای درس هندسه و فیزیک معرفی کنید

ممنون از همه
      سلام بر شما
      1 ) کتابهای جامع زیاد فرقی ندارند اما تقریبا مباحث رو میشه گفت خلاصه تر آوردن یا از تست و شکلها و... زدم . برای فیزیک کتاب انتشارات فاطمی و یا رمزینه رو پشنهاد میدم.
      2 ) به نظر بنده تک درس ( کتاب باید متناسب با سطح غلمی شما باشه ) نمیشه هر کتابی رو به هر دانش آموزی داد.
      در درس خواندن تقلید نکنید.
      3) کتاب های انتشارات فاطمی - ژرف اندیشان - منتشران ( ویژه همه ی سطوح علمی )
      کتابهای گاج - رمزینه - کالج - رزمندگان اسلام - کانون فرهنگی آموزش - مهر و ماه( ویژه دانش آموزهای متوسط (درصد در حد 50 )
      کتابهای نشر الگو (نشر برآیند یا انرژی اتمی ) - نگرش روز - خط قرمز ( ویژه دانش آموزان قوی )

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بستگی به پایت داره اخه،اگه درست خوبه و نیازی به آموزش انچنانی نداری واس فیزیک بنظرم فیزیک پایه ی گاج خوبه(بدون پاسخ نامه نگیری ی وخت)
      در مورد ریاضی...بنظر من چون سال سوم رو داری تموم میکنی بهتره از کتابای جامع استفاده کنی تا جدا جدا،چون واس کنکور جامع بگیری کارت راحت تره.واس ریاضی نظر من ریاضیات پایه ی تخته سیاه هست.کتاب کاملیه از نظر آموزشم خوبه تستاشم خوبه.فقط باید روش وقت بذاری.
      واسه ی هندسه من هیچ کتابی نداشتم و توی اسفند رفتم کتاب جم بندی مهر و ماه رو گرفتم.من که راضیم نکات کنکور رو پوشش داده تنها بدی ای ک میشه بهش نسبت داد اینه ک تستاش کمه(چون واسه جم بندیه دیگه!)و آموزششم مختصر یا میهش گفت نداره.بیشتر نکات کنکوری رو گفته و ازش تست نمونه حل کرده.نظر من اینه ک اینو بگیری چون توی طول سال معلمتون تتس بهتون میده ک حل کنید.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahoo نمایش پست ها
      با سلام

ممنون از همه
      فرق کتابای جامع وسال به سال توی آموزش کاملتر(حالا مثلا به صورت حل کردن تمرین توی درسنامه و...) کتابای سال به سال هست
      ولی این به این معنا نیست که کتابای جامع درسنامه هاشون ناقصن نه
      فقط اونا با حل تمرین مطالب رو همون اول تثبیت میکنن ولی جامع ها باید بعد خوندن تست بزنی بدون پیش زمینه ی قبلی(به نظر من قبل از حل تست اول تمرین های کتاب درسی رو حل کن بعدش برو سراغ تست)
      واسه فیزیک هم خواستم منم بگم گاج میکرو+معجزه ی فیزیک مهروماه که شامل1سری نکات تستی هست که به دردت میخوره

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون از همه
      برای مثال من اگه با میکرو فیزیک گاج بیش برم و کامل به اون مسلط بشم
      و شخص دیگری برای مثال با نشرالگو بیش بره و مسلط بشه...........تفاوتی با هم داریم؟؟

ممنون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن