سلام بچه ها من تازه کلاس دومم اما گفتن اگه میخای کنکور اون چیزی که میخای بشی باید ازهمین حالا شروع کنی میشه توضیح بدید دقیقا باید چیکار کنم؟
سلام بچه ها من تازه کلاس دومم اما گفتن اگه میخای کنکور اون چیزی که میخای بشی باید ازهمین حالا شروع کنی میشه توضیح بدید دقیقا باید چیکار کنم؟
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
بهترین کاری ک میتونید بکنید اینه ک واسه درسای تخصصی کتاب تست بخرید و تست کار کنید و اونایی که توی حلش مشکل داشتین رو ستاره بزنید کنارش تا وقتی ک یکمی بزرگتر شدین بیشتر وقتتونو بذارید واسه اونا و تستای سطح بالاتر کار کنید و وقتتونو واسه تستایی که قبلا هم بلد بودین نذارید.
واسه ی همه ی عمومی ها توصیه نمیکنم از الان تست کار کنید اما درسایی مثل عربی از الان کار کنید خیلی ب نفعتون میشه.واسه قرابت معنایی توی ادبیات هم بهتره کتابی مث قرابت معنایی نشر دریافت بگیرین تا ذره ذره،تا کنکور قوی شین.بقیه ی عمومی ها یه کمی فراره و هرچقدرم بخونید باید سال چهارم باز بخونید!
در ضمن تشریحی رو هم باید کار کنید چون واسه امتحاناتتون لازمه خب.اما من جای شما بودم و برمیگشتم به دوم دبیرستان اینکارا رو میکردم چون دوم دبیرستان معدلش هم توی کنکور فک نکنم تاثیری داشته باشه.
سلام بیتا خانم.منم دوم تجربی ام.برنامم اینه هفته ای 6ساعت زیست،6ساعت فیزیک،4ساعت ریاضی،4ساعت شیمی،3ساعت ادبیات و 2ساعت عربی.بقیه ی درس هارو هم در وقت های اضافه یا تو مدرسه می خونم اما منابه
زیست خیلی سبز
فیزیک آموزش نشر الگو +مبتکران سال 82
ریاضی گاج سفید
شیمی مبتکران سال84
عربی گاج سبز
ادبیات آبی قلم چی
البته واسه هر درس منابع پراکنده ای هم دارم که از اینترنت دانلود کردم و روزی یک و نیم ساعت هم شطرنج تمرین می کنم و چسبیدم به تست و بی خیال معدل شدم و بهت توصیه می کنم بیشتر تست کار کنی.
سلام،خسته نباشید
اگر از الان کار کنید توی سال کنکور خیلی جلوترید از اونایی که تازه شروع میکنن
به نظرم شما الان کتاب رو خوب بخونید،این دو سه ماه رو هم وقت بذارید روی تخصصی هاتون
اگر کتاب تست دارید توی عید بخشای مهم تر و کار کنید
موفق باشید
تو هستی من شدی از آنی همه من
من نیست شدم در تو از آنم همه تو
وقتی دوم تموم شدت تابستون بهتره تستهای دروسی که از سال دوم مونده تموم کنیم یا بعضی از دروس سوم روپیش خونی بکنیم؟راستی این 3 ماه آخررو بذارم واسه مروروخلاصه نویسی دروس و رفع اشکالات تست هایی که قبلا کار کردو و کمتر تست جدید از مباحثی که مونده بزنم یا به جای مرور بیشتر تست هایی که نزدم رو تمرین کنم؟آخه تو بعضی از دروس مثل زیست تازه شروع کردم به تست زدن و قبلا هم خلاصه نویسی نکردم.بشینم خلاصه نویسی و مرور کنم یا تست بزنم(مخصوصا واسه زیست)؟
خب جدا از حرف های مشاوره ای که زده میشه من فقط یه حرف دوستانه میزنم ... الان که دوم هستین اگه میخواین موفق بشید وارد جو کنکور نشید ! برای موفقیت کافیه از الان درس ها رو بخونی برای اینکه علمت زیاد بشه ! اون وقته که با خوندن درسا حال میکنی ! هر تستی رو که بعد از یه کم فکر حل کردی ذوق میکنی و کم کم پیشرفت میکنی. بخون که یاد بگیری ! حرف های مشاوره ای برای وقت کم خیلی میتونه موثر باشه و لازم هم هست ! ولی الان با هر روشی که می بینی بهتر یاد می گیری بخون ...مطمئن باش اون روش بهترین روشه ! موفق باشی !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)