دادا خب نمازه دیگه خونده
در این مواقع طبیعی که اگه کاری نمی تونند بکنند به دامن خدا می چسبند !
نمی دونم این دو نفر ایرانی چیکار کرده این هواپیما رو !
کجا بردن و کجا قائمش کردن خدا می دونه!
دادا خب نمازه دیگه خونده
در این مواقع طبیعی که اگه کاری نمی تونند بکنند به دامن خدا می چسبند !
نمی دونم این دو نفر ایرانی چیکار کرده این هواپیما رو !
کجا بردن و کجا قائمش کردن خدا می دونه!
من یاد سریال Lost افتادم،نکنه رفتن تو یه جزیره عجیبی![]()
-.زندگی یک چمدانیست که می آوریش/
بار و بندیل سبک میکنی و میبریش/
خودکشی مرگ قشنگیست که به آن دل بستم/
دست کم هر دو سه شب سیر به فکرش هستم/
گاه و بیگاه پُر از پنجره های خطرم/
به سَرم می زند این مرتبه حتما بپرم/
گاه و بیگاه شقیقه ست و تفنگی که منم/
قرص مــاهـی که تو باشی و پلنگی که منم/
چمدان دست تو و ترس به چشمان من ست/
این غم انگیزترین حالت غمگین شدن ست.-
تشخیص من هم اینه که شاید رفتن به جزایر سرندپیتی!
به نظر من هر کاری شده اون دو نفر جعلی کردند
ایشالله زود قضیه برملا بشه تا من از کنجکاوی نمیرم!
احتمال سقوط هواپيماي مالزي در اقيانوس هند به علت تمام شدن سوخت
يک منبع آگاه و نزديک به محققان آمريکايي تاکيد کرد، بررسي سيگنال ها و پيام هاي الکترونيکي نشان مي دهد که هواپيماي ناپديد شده مالزي احتمالا به علت تمام شدن سوخت در اقيانوس هند سقوط کرده است.
تسنيم: يک منبع آگاه و نزديک به محققان آمريکايي تاکيد کرد، بررسي سيگنال ها و پيام هاي الکترونيکي نشان مي دهد که هواپيماي ناپديد شده مالزي احتمالا به علت تمام شدن سوخت در اقيانوس هند سقوط کرده است.
به گزارش رويترز، تجزيه و تحليل اطلاعات راداري مالزي و آمريکا نشان مي دهد که اين هواپيماي مسافربري مالزي پس از قطع ارتباط با برج کنترل از مسير خود منحرف شده و به سوي غرب و اقيانوس هند تغيير مسير داده است و در نهايت بر اثر تمام شدن سوخت در آبهاي اين اقيانوس سقوط کرده است.
بر اساس اين گزارش عمليات جستجو براي يافتن هواپيماي مسافربري مالزي با 239 سرنشين وارد دومين هفته خود شده و اين حادثه به يکي از پيچيده ترين معماهاي صنعت هواپيمايي جهان تبديل شده است.
به اعتقاد برخي کارشناسان هواپيمايي اين هواپيما پس از قطع ارتباط با برج مراقبت چند ساعت در حال پرواز بوده است.
برخي منابع آگاه مالزي و آمريکا نيز احتمال ربوده شدن هواپيماي مسافربري مالزي را تاييد کرده اند.
برخي سيگنال ها و پيام هاي ماهواره اي نيز نشان مي دهد که اين هواپيما پس از قطع ارتباط با برج مراقبت همچنان به پرواز خود ادامه داده است.
محتمل ترين گمانه زني اين است که اين هواپيما به سوي اقيانوس هند تغيير مسير داده و پس از پايان سوخت در اين اقيانوس سقوط کرده است.
تيم عمليات امداد و نجات براي يافتن اين هواپيماي مسافربري شامل 40 فروند کشتي 22 فروند هواپيماي نظامي و امدادي از ويتنام، چين، آمريکا، مالزي و فيليپين است.
اندونزي و استراليا و هند نيز کشتي هاي خود را براي کمک به اين عمليات اعزام کرده اند.
هواپيماي بوئينگ 777 متعلق به شرکت هواپيمايي مالزي روز شنبه گذشته در ساعت 12 و 41 دقيقه فرودگاه کوالالامپور را با 239 مسافر و خدمه به مقصد پکن ترک کرده ولي در ساعت يک و 20 دقيقه از رادارها محو شده و تماس خلبان با برج کنترل قطع شده است.
اين هواپيما حامل 12 خدمه و 227 مسافر از جمله 154 تبعه چيني بوده است.
سلام رفقای عزیز انجمن
لطفا فرضیات خودتون رو در مورد سرنوشت این هواپیما بزنید که ببینیم آخر کدام فرضیه درست از آب در می یاد!
تا الان که رد پای هواپیما رو تا اقیانوس هند گرفتند و بقیش رو هم در حال تفتیشه
ببینیم چه فرضیه هایی رو می دید
منتظرم
رفتن همون جزیره ای که تو سریال لاست بود
900 هزار تومن کتاب کنکور فقط سیصد تومن
http://forum.persiantools.com/thread...%D9%86.711604/
http://esam.ir/itemView.aspx?IDi=953...dItemStatus=ok
من پیش بینی میکنم که این هواپیما یه بلایی سرش اومده!!! الانم زیر آب داره فوتوسنتز میکنه!!!(شما بخون بستر فتوسنتز شده!!)خخخخخخخخ
فرگشت!
خدایی فقط منتظر بودن تا من یه پیش بینی کنم بعد خلافشو ثابت کنن!!!خخخخخخخ
فرگشت!
ویرایش توسط Masood11 : 24 اسفند 1392 در ساعت 21:24
داداش یه چیزی می گم در آخر هم ثابت می شه
این هواپیما یا کلا پیدا نخواهد شد و بعد از چند سال اعلام خواهد شد که چی شده و یا اینکه
بعد از چند روز پژوهش و کاوش اگر بتونند به نتیجه ای برسند به پای کشور ایران تموم خواهد شد ! می گه نه ؟! چند روز منتظر باشیم می بینیم
یا اینکه اون دو ایرانی هواپیما رو شرقت کردند و بردن تحویل لبنان داده اند که لبنان بگه ما ربودیم!
در کل اگر کار ما باشه واقعا افتخار می کنم! می دونی چرا؟
چون الان هفت روزه که هیچ اثری ازش نیست طوری ربودند که هفت روزه دارن فقط فرضیه می سازند !
دست خوش بابا
این ربودن افتخاره
با خالی کردن جیب ممد ولی و جعفر قلی که نمی گن سرقت ! به این می گن سرقت که افتخار هم داره
5 کشور جهان رو هفت روزه در بهت و حیرت برده
بزن لایک خوشگله رو بقیش رو جون دار بیام که تاپیک رو بترکونیم
چرا اینقدر شلوغش کردن؟
تو پارکینگ خونه ماس... مسافراشم همه الان دارن براخودشون شام میخورن...خیلی هم از اینجا خوششون اومده..دلشون نمیخواد برگردن
فقط...
به نظرتون بهشون بگم که جنگ جهانی سومی در کار نیست و این پولی ک هر روز دارم ازشون بابت خورد و خوراک و جای خواب میگیرم منع شرعی و قانونی نداره؟
![]()
Lady in Red
ایول خوشم اومد
راستی دیشب که پارکینگ ما بودن ! صبح بیدار شدم دیم نیستند !
شلو اونا رو از من کف رفتی؟!
پستشون کن بیان اینجا غریبند ! گناه دارند ! دو نفرشون هم هم وطنمونند
پست کنی ها
مگه نمیدونین الان همه دارن میگن اقتصاد، اقتصاد مقاومتیه؟؟؟
خب منم دارم از این اقتصاد مقاومتی استفاده میکنم و در برابر پس دادنشون مقاومت میکنم که به اقتصادم!! لطمه نخوره
ولی خب...چون بالاخره حق ربایش!!!به گردن شماست
هرچی در میارم..60من30شما 10صدقه!!!!!
Lady in Red
بابا به خدا زحمتتون می شه !
شرمندمون نکنید با این تقسیم حق
از 40 من 10 تاش رو هم صدقه می ده!
خب دیگه چیکار کنیم قبوله
مقاوت کن ببینیم چی می شه
اگه لازم بود ما هم از این طرف مقاومت می کنیم که دو طرفه باشه!
خخخخخخخ
اختیار دارین... ما ک نمیتونیم از شکم خودمون و این هفت سر عائله بزنیم... اهل بیت چشمشون به دست ماست
اصن یه چیزی...برا این ک خیالت راحت شه ک با چ مشقتی دارم این ی لقمه نون و خاویار رو درمیارم خودتم بیا اینجا...برا همه جاهست... هزینه اقامتتم ...اصن مهمون من..خوبه؟
Lady in Red
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)