خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Ashegh
      نمایش مشخصات

**ریاضیات رو چیکار کنم؟** ** پاسخ به سوالاتی که پخ میدید**

سام لیک.
      پخ های زیادی داده میشه که :
      ۱- من بیشتر از منفی ۲۰ درصد نمیتونم ریاضی بزنم! چیکار کنم؟
      ۲- کتاب دیف چی بگیرم؟
      ۳- کتاب تحلیلی؟ گسسته؟ و Blah Blah Blah!!!
      ۴- کدوم دروس رو بحذفم؟
      در این تاپیک قصد دارم به سوالاتی از این قبیل که در پخ میپرسید جواب بدم تا همه بتونن استفاده کنن.

ابتدا ذکر کنم در زمینه کتب درسی، من حرفه ای نیستم و مطمئنا داداش عزیزم
      بهترین کمک رو میتونن بکنن. درر ضمن، من فقط کتبی که خودم استفاده میکنم رو نام میبرم. مطمئنا شخصی از من بهتره و کتب من به دردش نمیخوره و کسی که بهتر نیست! خب کتب من به دردش باز هم نمیخوره!

سعی میکنم به مرور زمان تمام پخ های قدیمی رو جواب بدم. و تمام پست ها رو تو همین پست اول، لینک میدم!

​چمن شماییم. (چاکر و مخلص و نوکر)

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Ashegh
      نمایش مشخصات

سوال ۱ - کلی سوال:دی

سلام داداش امیر قبلا هم پیام دادم ولی جواب ندادی
      خواهش میکنم کمک کن من توی درس ریاضیات مثل دیف و گسسته خیلی ضعیف هستم و تو کانون بیشتر از 20 نمیزنم برای دیف2 و گسسته هم هیچ کتاب تستی ندارم میشه یه کتاب معرفی کنی و بگی که چطور باید دیفرانسیل رو بخونم؟
      من هندسه پایه رو از برنامه ام خارج کردم چون میدونم که نمیتونم بزنم!
      سلام داوش کلا پخ زیاد جواب نمیدم. پخ های درسی رو هم که سعی میکنم اینجوری بزارم.

معرفی کتاب؟ عرض کردم با پاپا پوریا در این باره مشورت کنید. اما اینا کتبی هست که من استفاده میکنم:
      دیفرانسیل:
      ۱- پیش ۱ : الگو و تخته سیاه
      ۲- پیش ۲ : الگو
      ۳- پیش ۲ و ۱ : انتشارات فائق
      ریاضیات پایه:
      ۱-حسابان فار (جهت مطالعه + آزمون های آخرش فصلاش)
      ۲-حسابان الگو (تست)
      ۳-حسابان الگو (آموزش)
      ۴-حسابان خیلی سبز
      ۵- ریاضی ۲ گاج سفید میکرو طبقه بندی
      ریاضیات گسسته :
      ۱-فار (جهت آموزش بیشتر)
      ۲-الگو جهت تست
      ۳-خوشخوان جهت تست

هندسه تحلیلی و جبر خطی:
      ۱-خوشخوان جهت تست
      ۲-الگو تست
      هندسه پایه:
      ۱-گاج نقره ای
      ۲- الگو

خب حالا نرین همه اینارو بخرین من در این حد پیشنهاد میتونم بکنم! با توجه به سطح شما و وقت شما پاپا پوریا بهتر میتونه کمک کنه!

چجوری دیف بخونید؟
      به سختی!‌جدا! ببینید، کتاب رو باز کنید! قبلش البته کمی مطالعه کرده باشید! مطمئنا حسی دارید که میگه هیچی حالیتون نیس از مبحث! اما عیبی نداره! برید تو دل تستا! تست بزنید! همش اشتباه میشه؟‌فدای سرتون! برید جلو! رو یک سوال شده ۲۰ دقیقه فکر کنید! یک سوال رو ترتیب اساسی بدید یعنی چی؟ یعنی خب از هر راهی میتونید حلش کنید! اصلا بگید تابعش زوجه یا فرد؟ تابعش صعودیه؟ نزولیه؟ و ... ! ۲۰ تا سوال اینجوری حل کنید کاملا یاد میگیرید و بیقه رو سریع حل میکنید. من شخصا هر قسمتی که تست میزنم در دیفرانسیل، دور اول همینجوری میزنم و دور دوم هم سرعتی میزنم.
      هندسه پایه ضعیفید؟
      خیلیا ضعیفن! شما تنها نیستی! خود منم با سختی میتونم ۱۰۰ بزنم هندسه پایم رو. اما ۱۰۰ میزنم! کمتر نه! میدونی چرا؟‌چون وقتی یاد بگیریش از ۱۰۰ پایین نمیزنی! یک درس کاملا تحلیلی هست و ربط مستقیمی به خلاقیت داره! شما هندسه ات خوب باشه خیلی از سوالای بهینه سازی دیف رو هم در ۲۰ ثانیه حل میکنی! من نمیتونم بگم بخون یا نه!‌وقتت رو نمیدونم! از یک مشاور سوال کن!‌اما
      اگر هندسه پایه میخونید، درست بخونید! جوری که هر تستی اومد بزنید....

در آخر : ریاضی قوی نمیشید مگر تمرین زیاد کنید! من خودم روزی ۳-۴ ساعت ریاضیات کار میکنم. شما هم با توجه به سطحتون تنظیم کنیدش!

چمنم (چاکر و مخلص و نوکر)
      ویرایش توسط Amir James : 15 اسفند 1392 در ساعت 17:21

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن